Şimdi Ara

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
13
Favori
26.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Yok mu kimsenin bir fikri? Rakam 950euro

Bence abartı duruyor ama sonuç olarak sizin zevkiniz güzel duracağını düşünüyorsanız yapıştırın gitsin.
  • shroud61 kullanıcısına yanıt
    Aldım bile ama boyasız geliyormuş sadece astarlı. Şimdi ne renk yapsam onu düşünüyorum elmas beyaza...

Şöyle siyah yapmayı düşünüyorum:

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS

Gerçi benim aynalar panjur vs siyah değil bilemedim...
  • quote:

Aldım bile ama boyasız geliyormuş sadece astarlı. Şimdi ne renk yapsam onu düşünüyorum elmas beyaza...

Şöyle siyah yapmayı düşünüyorum:

AutoTestPilot'dan MERCEDES CLS 350 CDI AMG TEST DEĞERLENDİRME YORUM TEKNİK VERİ RESİM GUNCEL CLS VS

Gerçi benim aynalar panjur vs siyah değil bilemedim...

Siyah olunca güzel durmuş ilk mesaja bakınca,beyaz araca yakışmayacağını söyleyecektim ama böyle iyi..

• Benim de almayı çok istediğim bir araç nasip olursa Mart ayı gibi alabileceğim inşallah 2. el olarak,içi bej olmazsa olmazım,birde şu bahsettiğiniz Avusturya paketi çok hoşuma gitti,2. el alacağım için onun bir arabada olup olmadığını nasıl anlarım,bayi çıkışlı araçlarda genelde yada hiç olmayan bir paket mi ve yumuşak süspansiyon da benim olmazsa olmazım onu da ikinci el araç bakarken nasıl denk getirebilirim..

Not:Yeni kasa 2011-2013 modeller arası bütçeme uygun olacak..ayrıca 250 cdi düşünmüyorum..ve direksiyon panjur ve bazı diğer görselliğine güzellik katan özellikleri nedeniyle AMG olsun istiyorum..

Kısacası Tr bayi çıkışlı AMG paket araçlar hep spor sert süspansiyon mu?

Tam ötv vs. diye satılan ithal araçlar resmi prosedürler vs.bakımından ilerde baş ağrıtabilir deniliyor..Siz aracı kendiniz mi ithal ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 9 Aralık 2016; 14:30:6 >
  • Kesin AMG olsun konfor süspansiyon şans işi çok zor denk gelir.

250 cdi kesinlikle önermem 4 silindir motor bu araca yakışmıyor... şöyle bastın mı gitsin yapıştırsın istiyorsan ve sıfır ses titreşim istiyorsan v6 350 cdi dan şaşmıcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesin AMG olsun konfor süspansiyon şans işi çok zor denk gelir.

250 cdi kesinlikle önermem 4 silindir motor bu araca yakışmıyor... şöyle bastın mı gitsin yapıştırsın istiyorsan ve sıfır ses titreşim istiyorsan v6 350 cdi dan şaşmıcaksın

Bahsettiğiniz Avusturya versiyonu sadece ithal araçlarda mı mümkün yoksa bayi çıkılı araçlarda olabilen bişey mi?
  • ismailsen İ kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde avusturya versiyonu yani ithal, gerçi türkiye versiyonlarıda ithal ama neyse :) bomboş türkiye versiyonu alacağıma ( tek farkı karter koruması 150 tlye serviste satılıyor) her türlü güvendiğim bildiğim ithal araç alırım...

Bomboş standart aracın adı türkiye versiyon olmuş:)

Tek almayacağım araç amerikan spec çünkü onlar çok çok farklı oluyor radyo tv yakıt ayarı ışıklar vs...

• ismailsen İ kullanıcısına yanıt
    Bu arada şu video yu izle bak:
    http://www.youtube.com/watch?v=WQqiHFffLCo

Orjinal 0-100 ü 6 sn civarı, benim şu anda BRABUS kit ile 5.7-5.8 civarı 0-100, yüksek hızlarda fark daha da fazla... 250 cdi hiç düşünme bile titreşimli sesli ve hiç gitmeyen bir motor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 24 Aralık 2016; 13:23:29 >
  • Değerli arkadaşlar geçtiğimiz hafta CLS 350 CDI AMG aracımın kombi göstergesi güncellendi. Tüm işlemi sorunsuz ve mükemmel bir biçimde yapan MBCLUBTR kurucusu, sayın Fatih bey'e buradan da defalarca teşekkürler.

Aracımı sıfır aldım ve kombi göstergesi papyrus denen artık biraz eski görünüm olan dizayn ile gelmişti ve artık gözümü tırmalıyordu. Fatih bey sayesinde 2014 üzeri olan araçlarda olan silver tema güncellemesi yapıldı:

ÖNCESİ:

SONRASI:

ÖNCESİ:

SONRASI:

DAHA ÖNCEDEN OLMAYAN ECO GÖSTERGEYİ AKTİFLEŞTİRDİK:

ESKİ YAKIT EKRANI:

ŞİMDİ:

AYRICA MENÜLERDEKİ VE AÇILIŞTAKİ TÜM ARAÇ GÖRSELLERİ YENİLENDİ ÖRNEK:

• Vites topuzuna 2 gun boyunca sakso cekebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Vites topuzuna 2 gun boyunca sakso cekebilirim.

Ben hayatımda böyle yorum görmedim

• quote:

Ahahahaha kardeş güldürdün beni, fakat araçta ortada vites topuzu yok :D şaka bir yana ama bu kadar beğeniyorsan gel bir tur attırayım :)

Yeni yazılım yüklenirken bir kare:

Hiç bir kesme biçme delme işlemi yapılmadı. Tamamen obd porttan Gudikcik halletti.

Ayrıca aracı aldığım ilk günden beri istediğim, farların içindeki ledler ile beraber tampondaki DRL lerin beraber yanması da programlandı. Aynen şu şekilde bir görüntü oldu:

Artık gündüzleri hem farların içindekiler hem hemde tampondakiler yanıyor, geceleri de farlarla beraber tampondakiler kısılmıyor.

Bir sonraki aşama inşallah yine hiç bir kesme biçme olmadan orjinal kombi ye AMG menü koyacağız bu sayede yağ ,su sıcaklığını görebileceğiz.

• quote:

quote:

Ahahahaha kardeş güldürdün beni, fakat araçta ortada vites topuzu yok :D şaka bir yana ama bu kadar beğeniyorsan gel bir tur attırayım :)

Yeni yazılım yüklenirken bir kare:

Hiç bir kesme biçme delme işlemi yapılmadı. Tamamen obd porttan Gudikcik halletti.

Ayrıca aracı aldığım ilk günden beri istediğim, farların içindeki ledler ile beraber tampondaki DRL lerin beraber yanması da programlandı. Aynen şu şekilde bir görüntü oldu:

Artık gündüzleri hem farların içindekiler hem hemde tampondakiler yanıyor, geceleri de farlarla beraber tampondakiler kısılmıyor.

Bir sonraki aşama inşallah yine hiç bir kesme biçme olmadan orjinal kombi ye AMG menü koyacağız bu sayede yağ ,su sıcaklığını görebileceğiz.

Begendigim bi arac.Sinifinin lideri hic kuskusuz.vites topuzuna benzettim buna benzer tipte vites topuzlari oluyor o yuzden.

Teklif icin tesekkurler.2013 de vardi bizde de amcak satmak zorunda kalmistik.

Guzel gunlerde kullanin.Sizi zaten eskiden beri taniyorum.Yanlis haturlamiyorsam forumda ilk zamanlar infitini tanitmistiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 24 Aralık 2016; 16:29:55 >

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sadece infiniti değil, e250 cabrio, volvo s80, f20 116i vs hep bindiğim araçları yazdım çizdim. Buarada ki 3-5 keko gibi showroomdaki aracın içine oturup ahkam kesmiyorum en az 1 sene boyunca bindiğim araçların bilinmeyen taraflarını paylaşıyorum.

Bu arada teklifim geçerli bir gün vereyim 700NM torkun keyfini çıkar :)
  • quote:

Aynen öyle sadece infiniti değil, e250 cabrio, volvo s80, f20 116i vs hep bindiğim araçları yazdım çizdim. Buarada ki 3-5 keko gibi showroomdaki aracın içine oturup ahkam kesmiyorum en az 1 sene boyunca bindiğim araçların bilinmeyen taraflarını paylaşıyorum.

Bu arada teklifim geçerli bir gün vereyim 700NM torkun keyfini çıkar :)

O kekolardan bol yok burda dogru :) ben sizi biliyorum zaten.Ilk aklima gelen infinitiydi sanirim ilk onun konusunu acmistiniz ? E 250 cdi coupe amg vardi bizde.O 500 nm idi cok deliydi bunu dusunemiyorum.

Teklif icin tesekkurler.Emanetin cani burnundadir bisey olur falan mazallah.Ama mercedes forumlarina uyeyseni bende audi forumuna uye biri olarak bulusmaniza istirak ederim.Tanismis oluruz boylece hem incelerim bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 24 Aralık 2016; 17:14:17 >

• Bubayın arabalarımı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bubayın arabalarımı bunlar

Aha reis dur simdi cls ye binicez engel olma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bubayın arabalarımı bunlar

Aha reis dur simdi cls ye binicez engel olma

• @AutoTestPilot

65 bine bırak keş para alayım senin s80
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    S80 i keyfe keder satıyorum, ama fiyat teklif etmeden önce gel bir gör aracı belki beğenmeyeceksin ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.