Şimdi Ara

Aux Hakkında Basit bir sorum var ss yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda city aracıma aux tusu var kablosu yok bende şemasını gördüm yarın takıcam ancak
    bir sorum var

aux kablosuna baktım inernetten

benim devre bu Aux Hakkında Basit bir sorum var ss yardım

internetten aux kablo arastırdım bazılarının ucunda 3 adet bant var bazılarının 2 adet bu fark nedir bana hangisi gerekiyor.
    http://www.hepsiburada.com/aux-kablo-p-BSTMS9019847?magaza=Tekno-park&wt_gl=cpc.tum.g 3 çentik
    http://www.hepsiburada.com/energizer-lcaehjackbk2-hightech-audio-stereo-3-5mm-jack-to-3-5mm-jack-1-5m-siyah-ses-kablosu-p-BS42499 2 çentik

• up
  • size alt linkteki gerekli, sizin tabirinizle 2 bantlı, ama 65 tl vermeyin bi kabloya, 10tl yede aux kablosu var, onlar da iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

size alt linkteki gerekli, sizin tabirinizle 2 bantlı, ama 65 tl vermeyin bi kabloya, 10tl yede aux kablosu var, onlar da iş görür.

Evde mevcut olan iki tırnaklı kabloyu açtım aracima sonradan aux bağlantı yaptım

Aux kablosunu telleri çok ince içinden 1 şase 2 adet renkli kablo çıktı bagladim ancak

Sagda taraftan hoparlör insan sesi fazla güçlü

Sol tarafta sadece hafif bas sesi geliyor

Yerini degistirince aynı sadece sol U takınca sol güçlü olması gerektiği gibi diğer taraftan hiç ses gelmiyor

Sorun nerede bulamadım kablo çok ince ondanmidir

Çakmaklar yakılan türden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EruhluMuhdi

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

size alt linkteki gerekli, sizin tabirinizle 2 bantlı, ama 65 tl vermeyin bi kabloya, 10tl yede aux kablosu var, onlar da iş görür.

Evde mevcut olan iki tırnaklı kabloyu açtım aracima sonradan aux bağlantı yaptım

Aux kablosunu telleri çok ince içinden 1 şase 2 adet renkli kablo çıktı bagladim ancak

Sagda taraftan hoparlör insan sesi fazla güçlü

Sol tarafta sadece hafif bas sesi geliyor

Yerini degistirince aynı sadece sol U takınca sol güçlü olması gerektiği gibi diğer taraftan hiç ses gelmiyor

Sorun nerede bulamadım kablo çok ince ondanmidir

Çakmaklar yakılan türden

teknik bilgisi beni aşıyor hocam. kontrolkalemi.com forumuna konu açmanızı öneririm.

• Sorun kablo imiş stero kablo alın sizdede bu sorun varsa

• Aux Kabloları 2 Çesit. 1 Ses Aktarımı Kabloda 2 Adet Kanal Olur. 2 Video Aktarımı 3 Adet Kanal Olur. Ses İçin Takılan Aux Kablosunu Video İzlemek İçin Takarsan Problem Yaratır. Aynı Şekilde Video Aktarmak İçin Takılan Aux Kablosunu Ses İçin Takarsan Problem Yaratır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.