Şimdi Ara

av çıkışlı media player tüplü televizyona nasıl bağlanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün geceden beri dh forumlarındayım ama istediğim bilgiye ulaşamadım.
    daha doğrusu hangi kabloyu kullanacağıma ?

almak istediğim media playerda av ve hdmi çıkışı var.
    https://www.vatanbilgisayar.com/everest-hdm-555-hdm-555-full-hd-media-oynatici/productdetails.aspx?I_ID=58532

bende 82 ekran tüplü ve sadece scart girişi olan bir televizyon var.

media playerın açıklamasında tüplü televizyonlar için uygun oluğunu gördüm. hemen koşup dün vatan bilgisayara gittim.
    ürünü aldım ve kutusunu açtım. ama oda ne ? hiçbir bağlantı kablosu yok !!!
    görevliye dedim "ben bu playerı nasıl tüplü tv ye bağlarım ?" diye.
    sağolsun bir kablo gösterdi. bir ucu av diğer ucu rgb. ama kablonun fiyatı 40 tl :)
    rgb kablonun ucuna tekrar bir scart çevirici aparat takarak bağlayabiliyoruz. oda 10 tl. yani bağlantı kablosu toplamda 50 tl ye geliyor
    80 tl media player alıp. 50 tl kabloya vermek bana garip geldiğinden ikisinide almayıp çıktım.
    bu durumda ne yapabiliriz. bu kablonun uygun fiyatlısını bulamazmıyım ?
    yada av çıkışlı media player ı nasıl sadec scart girişi olan tüplü televizyona bağlayabilirim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsins -- 19 Ocak 2014; 12:30:05 >

• olmuyor arkadaşlar boşuna kasmayın.
    bende eski bir ps2 vardı. onda divxleri falan seyredebiliyormuşum. onu farketmemi sağladı bu olay.
  • tahsins T kullanıcısına yanıt
    eğer arka tarafında çıkışı 3 renkli olan çıkıştansa o renkli kablolar kutudan çıkması lazım

onun ucuna yine girişleri o renkli kabloya uygun diğer tarafı scart olan aparat var fiyatı 5 tl

direkt çalışır

Benim evde dandik bir receiver var kamasonic onun çıkışları böyle idi ve bağladım aylardır kullanıyorum
  • tahsins T kullanıcısına yanıt
    alacağın apart ta bu

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-uyumlu-av-scart-cevirici-6-adet-39974405

herhangi bir tv tamircisi yada cd satan yerden alabilirsin
  •  av çıkışlı media player tüplü televizyona nasıl bağlanır ?

ne alırsan 1 tl dükkanlarında bile var . 3 tl civarıydı herhalde

yukarıdaki kablo işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 20 Ocak 2014; 17:14:59 >
  • maalesef yeni media player ların hiçbirinde bu 3 renk çıkış yok. av yazan tek bir çıkış var.. bunuda her türlü kabloyu denememize rağmen 3 renk kabloya dönüştüremedik. vatan bilgisayarda 3-4 kablo ile denedik. hiçbiri yemedi.

bende eve gelince beni eski ps2 ile deneme yaptım. maşallah media player halt etmiş. canavar gibi gösteriyor divx leri :) gereksiz kasmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.