Şimdi Ara

avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
17.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartı,adres aynıydı ancak diğer bilgiler farklıydı...Asıl sorun burada kampanyadan faydalanma kosullarında kendilerini haklı gösterecek bir durum olmamasına rağmen bu şekilde açıklama yapmaları.Bende aynı adreste oturan farklı kişiler sizden alışveriş yapamazmı diye sordum bakalım ne cevap verecekler..
  • şu kavganızı keşke özelden yapsanız,
    firmanın sanki yeni bir kampanyası varmış gibi boşu boşuna başlığı kontrol ediyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

şu kavganızı keşke özelden yapsanız,
    firmanın sanki yeni bir kampanyası varmış gibi boşu boşuna başlığı kontrol ediyoruz...

Arkadaşa tamamen katılıyorum.

Ve birde yeni alışveriş yapmak isteyenler flash bellek hediye ediyor ancak 30 TL lik indirim kuponunu kabul etmiyor.
  • 30tl indirim kullandım ama şimdi de flash belleği vermiyorlar. ama burda alanlar oldu diye hatırlıyorum.kampanyayı öldürenlere selam olsun! ben de verin dedim,olmadı cayma hakkımı kullancam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİNLİKLE BİRLEŞMİYOR. :(
  • arkadaslar kesinllikle birleşmiyor mu, %30 indirim + usb bellek ?

musteri hizmeteleri 18 e kadar hizmet veriyormus. bilgi alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

arkadaslar kesinllikle birleşmiyor mu, %30 indirim + usb bellek ?

yüzde 30 değil 30 tl indirim. Evet birleştirilmiş bir şekilde elime ulaştı. dikkat edin kdv ve kargo hariç olacak. kargo hariç 120 tl civarı yaptım kupon kodunu girdim 93 tl çekildi ve 32 gb bellek elime ulaştı. Belleği Sepete eklemeyi unutmayın
  • C.tesi verdigim siparisle ilgili konustum destekle kuponla beraber 98 tl odedim.Destekten gelen mesaj

Sipariş tutarınız kdv. hariç 114,98 tl'dir. Kampanya ekleme işleminiz başarıyla gerçekleşmiş olup ürünleriniz ile birlikte gönderim sağlatılacaktır. Detaylı bilgi için 444 20 22'den ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yadigartbaykal

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

arkadaslar kesinllikle birleşmiyor mu, %30 indirim + usb bellek ?

yüzde 30 değil 30 tl indirim. Evet birleştirilmiş bir şekilde elime ulaştı. dikkat edin kdv ve kargo hariç olacak. kargo hariç 120 tl civarı yaptım kupon kodunu girdim 93 tl çekildi ve 32 gb bellek elime ulaştı. Belleği Sepete eklemeyi unutmayın

30 tl demek istemiştim.

yarın sabah bir arayım. indirim yaparlarsa super olur
  • Girmiş olduğunuz indirim kodu geçersizdir. Lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz.
  • Aldıgım ürünler bugün geldi. Çok güzel ambalajlanmış ödenen kargo parasıda yüksekti firma resmen zarar ediyor ama raklam yapmış oluyor.Tavsiye ederim çok kısa sürede aldıgım ürünleri eksiksiz teslim ettiler.Sanırım firma biraz yogun çalışıyor ürünleri aynı şehirde başka adrese göndermiş en azından faturadaki adresin dogru olması ürünlerin elime ulaşmasını sagladı.
  • Cuma günü verdiğim sipariş halen ortada yok . Ortada hala bi kargo takip nosu da yok , bekliyoruz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Cuma günü verdiğim sipariş halen ortada yok . Ortada hala bi kargo takip nosu da yok , bekliyoruz bakalım

Bende cuma günü ögleden sonra sipariş vermiştim bugün geldi firma kargo takip nosu vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANAL VİP -- 2 Nisan 2013; 0:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANAL VİP

quote:

Cuma günü verdiğim sipariş halen ortada yok . Ortada hala bi kargo takip nosu da yok , bekliyoruz bakalım

Bende cuma günü ögleden sonra sipariş vermiştim bugün geldi firma kargo takip nosu vermiyor.

Kritik soru hangi şehir :)
    Ve ürünler nelerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: SANAL VİP

quote:

Kritik soru hangi şehir :)
    Ve ürünler nelerdi.

K.Maraş ürünler çay kahve züccaciye

• quote:

kargo takip nosu da yok , bekliyoruz bakalım

Bende 3 sepet yapmıstım, kargo takip banada vermedi ama urunler 2 gunde teslım edıldı.
    Sanırım cok asırı yogun calısıyorlar kargo takıp bılgılerını gırmeye zamanları olmuyor.
    herseye ragmen ön fıkrim firmanın cok iyi bir firma oldugu.
  • Kampanyalar süper.
    Önce klayve ve mouse seti verdiler.
    Bellek çok cazipti.
    (Otostrt30 la aynı anda birleşince biraz karışıklık olduğu belli)(Ne oluyoz dediler)(Mezarcılar dolayısıyla) :)

Sonra düzelmiş.Kod Kullanılmıyor artık.

Şimdi kartuş siparişine, çay makinesi gayet başarılı ve bilgidin alışveriş yapanlara cazip hediyeler veriyor.
    Aldığın ürünlerde piyasa fiyatı yani çok pahalıda değil o yönden çok cazip.
    Demek ki müşterileri memnun edip devamlı müşteri arıyorlar.
    Bayağı reklam kaynaklı ses getirmek için yapılmış kampanyalar.

Ses getirdi yani.
    Alacaklara tavsiye edeilir.
    Arada yine süpriz hediyeler verir bu firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 2 Nisan 2013; 2:38:18 >
  • 30 tl indirim mart ayı sonunda bitti dedi müsteri temsilcisi
  • cumartesi günü vermiş oldugum 2. siparişim de geldi. hem 30 tl indirim hem de usb flash bellek de geldi. avansası tebrik ediyorum gerçekten. belki de zarar pahasına sattılar bu kadar ürünü. kargolarken de çok dikkat ederek paketlemişler ürünleri. bundan sonraki alışverişlerimde avansas ı tercih edeceğimi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

cumartesi günü vermiş oldugum 2. siparişim de geldi. hem 30 tl indirim hem de usb flash bellek de geldi. avansası tebrik ediyorum gerçekten. belki de zarar pahasına sattılar bu kadar ürünü. kargolarken de çok dikkat ederek paketlemişler ürünleri. bundan sonraki alışverişlerimde avansas ı tercih edeceğimi düşünüyorum

Aynen c.tesi verdiğim siparişim geldi indirim kuponu + flash bellek hediyesiyle birlikte kendilerini tebrik ediyorum artık benimde tercihim orası.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.