Şimdi Ara

avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
17.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kargo geldi. 30 tl kampanyasından yararlandım ve bellekte geldi. belleği 35 tl'ye arkadaşa sattım.. süper oldu...

konuyu açan paylaşım yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim

benim sipariş

Çaykur Rize Turist Çay 1000 Gr 5 11,49 TL 57,45 TL %8,00
    Balküpü Gold Şeker 1 Kg. 20'li Koli 1 54,99 TL 54,99 TL %8,00
    KAMPANYA SANDISK SDCZ50-032G 32 GB BELLEK 1 0,00 TL 0,00 TL %18,00

Net Tutar: 112,44 TL
    İndirim: 30,00 TL
    KDV(%8) 6,60 TL

Toplam 119,04 TL
    Kargo Bedeli 6,61 TL

Genel Toplam 95,65 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmazici -- 30 Mart 2013; 23:53:32 >
  • sepeti bu şekilde eft ile onayladım. bellek gözüküyor. umarım gönderirler.
     avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efuliz

sepeti bu şekilde eft ile onayladım. bellek gözüküyor. umarım gönderirler.

büyük olasılıkla gönderirler merak etme

• 3 ayrı siparişim oldu. hepsinede 105tl fotokopi kağıdı aldım. 30tl indirim kodunu kullandım. istanbul içi kargo bedafa olduğundan birde 32 flash bellek aldım. flash bellekleri 40tlden sattım :) şimdi yatacak boş mezar arıyorum :)

firmadan daha önce çok siparişim olmuştu oyüzden wc kağıdı - havlu kağıt ve zarfsan firmasına ait C6 zarf almayı düşünüyorsanız kesinlikle uzak durun yani okadar dandik ki wc kağıdını suya tuttuğundan anda eriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

3 ayrı siparişim oldu. hepsinede 105tl fotokopi kağıdı aldım. 30tl indirim kodunu kullandım. istanbul içi kargo bedafa olduğundan birde 32 flash bellek aldım. flash bellekleri 40tlden sattım :) şimdi yatacak boş mezar arıyorum :)

firmadan daha önce çok siparişim olmuştu oyüzden wc kağıdı - havlu kağıt ve zarfsan firmasına ait C6 zarf almayı düşünüyorsanız kesinlikle uzak durun yani okadar dandik ki wc kağıdını suya tuttuğundan anda eriyor

benimkinide satıver
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Wc kağıdı - havlu kağıt ve zarfsan firmasına ait C6 zarf almayı düşünüyorsanız kesinlikle uzak durun yani okadar dandik ki wc kağıdını suya tuttuğundan anda eriyor

Anlaşıldı amam MEZARcı arkadaş :)

WC Kağıdı ve Mektup Zarf almıcaz :)
    Çay vardı ama Yanlış geldi diye eleştirmişti bi arkadaş :)

İlk yapıcı eleştiri :)
    Milat yaw.
    Herkes 32 lik Belleğe odaklanınca esas konu dağıldı :)
    Evet ürünler hakkında yorum yapılabilir.
  • kredi kartı bilgilerini girip siparişi tamamladıktan sonra mı yazdığımız indirim kodu bakiyede düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

kredi kartı bilgilerini girip siparişi tamamladıktan sonra mı yazdığımız indirim kodu bakiyede düşüyor

Siparişinizi verirken hediyenizi sepete eklemeyi unutmayın ve kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz ekranda kart bilgilerini girip sayfayı aşağı kaydırıp OTOSTRT30 indirim kuponunu kutucuğa girdikten sonra Siparişi Tamamla butonuna tıklayınca saniyeler içinde tamamlanır ve toplam tutar üzerinden 30 LİRA indirim yapılmış haliyle kartınızdan çekilir.( Net Tutar: 130 TL ve üzeri sepet oluşturun indirim kuponu kullanınca garanti olsun)
  • Arkadaşlar benim başıma şöyle bir olay geldi.'Farklı mail adreslerinden alışveriş yaptım ama siparişlerimin hepsi aynı adrese idi sonra beni aradılar ve bu kampanyadan birkez faydalanabileceğimi belirttiler ve iptal edeceklerini söylediler.Sonra abimin bilgileriyle alışveriş yaptım sipariş verdikten kısa bir süre abimi arayıp aynı sebepten iptal edeceklerini belirtmişler.Bütün siparişlerimde usb vardı ve kodu kullanmıştım benim gibi diyolok yaşayan varmı hiç aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Peki arkadaşlar sitede birde kartuş kampanyasından bahsedilyr acaba o kampanya ile de birleşme oluyormu?

dostum çanta alabiliyorsun ben aldım ama sepete flash disk ekleyemiyorsun sadece 1 urun koyabilirsin,iz dedi.tam mezarcılık denedim ama olmadıama çanta geliyor tonmer yazıcı grubunda
  • Ben de iki ayrı siparişimi eksiksiz ve sorunsuz teslim aldım iki siparişte de kampanyanın tüm nimetlerinden yararlandım ama şimdi başka bir sipariş geçsem beni arayacaklarına şüphem yok tabi.Yukarıdaki mesajımda var müşteri hizmetlerinden daha doğrusu kargo bölümünden bir arkadaşla görüşmüştüm perşembe günüydü,işin doğrusu o beni aradı ismimi teyit edip siparişimdeki kremalı bisküvinin kalmadığını aynı değerde başka bir ürün seçersem onu yollayacalarını söyledi kabul ettim.Sonuçta onlarca siparişle uğtraştıklarını,o günkü siparişlerin hepsini acilen paketlemek derdinde olduklarını anladım,hediyemle ilgili tek kelime etmedim ancak sadece bir cümle çok sağlam bir firma olduklarını çok cazip kampanyalar yaptıklarını söyledim o hiçbirşey söylemedi ve iyi günler dileyerek telefonu kapattı,yukarıdaki mesajda espri olsun diye abartarak yazmıştım ancak yakında batarsınız nasıl batmıyorsunuz gibisinden şeyler söylemedim zaten vakit yoktu adam bir an önce telefonu kapatmak istiyordu.Muhtemelen kargolama bölümündeki bir personeldi bu arayan,ama beni aramasalar kesinlikle aramazdım siz de gereksiz yere firmanın tepesini attırmayın bakın bu arada bir örnek vereyim her birimizin siparişi onların kârından farklı oranlarda kısıyor,hiçbir piyasa araştırması yapmadan gidip harici harddisk alan müşteri fiyat olarak kazıklanıyor ama indirim ve hediye düşüldüğünde fiyat normale geliyor,ancak zaten minimum kârla satılan bir üründen 5 koli alan müşterinin şirkete maliyeti indirim+hediye+kilolarca kargonun ücreti oluyor ki bu hiçbir firmanın hoşuna gitmez reklam bile olsa düpedüz zarardır bu ya da en azından sıfır kârdan bahsediyoruz.

harici harddisk linki :http://www.avansas.com/samsung-2-5-1tb-tasinabilir-disk.html
    harici disk fiyat araştırması :http://www.ucuzu.com/harddisk-c3103/samsung/m3-portable-1tb-hx-m101tcb-p109070237/

• sitede alacak bi şey bulamadım yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

sitede alacak bi şey bulamadım yalnız

İşyeri sahibiysen çok cazip :)
    Ama eve alcaksan, bulaşık deterjanı, bisküvi, çay, şeker bunlar anca:)
  • quote:

40 KG BALKÜPÜ ŞEKER 80 LİRAYA GELİYOR AŞAĞI YUKARI.PİYASA FİYATININ ÇOKK ÇOKK ALTINDA.BALKÜPÜ MARKETLERDE 3 LİRAYA SATILIYOR. BEN 40 KG ŞEKER ALDIM NOT: KAHVECİ DEĞİLİM . BAKALIM FLASH BELLEĞİMİZ GELECEK Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seroxxx

quote:

40 KG BALKÜPÜ ŞEKER 80 LİRAYA GELİYOR AŞAĞI YUKARI.PİYASA FİYATININ ÇOKK ÇOKK ALTINDA.BALKÜPÜ MARKETLERDE 3 LİRAYA SATILIYOR. BEN 40 KG ŞEKER ALDIM NOT: KAHVECİ DEĞİLİM . BAKALIM FLASH BELLEĞİMİZ GELECEK Mİ?

Ne zaman aldın sınır 100 tl oldu haberin vardır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmets10

Arkadaşlar benim başıma şöyle bir olay geldi.'Farklı mail adreslerinden alışveriş yaptım ama siparişlerimin hepsi aynı adrese idi sonra beni aradılar ve bu kampanyadan birkez faydalanabileceğimi belirttiler ve iptal edeceklerini söylediler.Sonra abimin bilgileriyle alışveriş yaptım sipariş verdikten kısa bir süre abimi arayıp aynı sebepten iptal edeceklerini belirtmişler.Bütün siparişlerimde usb vardı ve kodu kullanmıştım benim gibi diyolok yaşayan varmı hiç aranızda?

adres hariç her şey farklı mıydı peki örneğin : teslim alacak kişi ismi ve tc kimlik numarası da farklı mıydı.
  • bu da mı gol değil?

http://ufa.lt/Rt7k0S
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

bu da mı gol değil?

http://ufa.lt/Rt7k0S

gol olur ancak otostart indirim kodu halen geçerli mi bakalım

• siparişim biraz önce geldi bellekte vardı içinde güzel bi alışveriş oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartuşu olmayan bence kaçırmasın :)
    Çay makinası olmayan yine bence kaçırmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.