Şimdi Ara

avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
17.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Peki arkadaşlar sitede birde kartuş kampanyasından bahsedilyr acaba o kampanya ile de birleşme oluyormu?

Aynen ben kartuş aldım acaba o da gelirmiydi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Perşembe günü geçtiğim iki ayrı siparişimi bugün Trabzondan teslim aldım,her ikisinde de indirim kullandım ve her ikisinin de hediyesi paketin içindeydi,bence şahane bir kampanyaydı Boş dvd,kartuş,fotokopi kağıdı,bisküvi,nescafe,defter gibi malzemeler aldım zaten fiyatlar uygundu üstüne kargoları düşünce 48 lira indirim ve iki de usb bellek hediyesi diye düşündüğümde bundan kârlı alışveriş olamaz herhalde

O zaman bu akşam vereyim bende siparişi....

Siparişinizi verirken hediyenizi sepete eklemeyi unutmayın ve kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz ekranda kart bilgilerini girip sayfayı aşağı kaydırıp OTOSTRT30 indirim kuponunu kutucuğa girdikten sonra Siparişi Tamamla butonuna tıklayınca saniyeler içinde tamamlanır ve toplam tutar üzerinden 30 LİRA indirim yapılmış haliyle kartınızdan çekilir.Siparişi onaylamadan önce bir de Net Tutar: 105 TL nin üzerinde kalıyorsa problem çıkartacaklarını sanmıyorum çünkü bu durumda indirim uygulandı ve siz bellek hediyesi için gereken minimum harcama tutarının altına düştünüz diyemezler(örneğin 105.67-30=75.67 olur ve yine 75 in üstüdür)(kısacası kargo,kdv hariç 105 TL ve üzeri sepet oluşturun indirim kuponu kullanınca garanti olsun)

• yeni sipariş verdim açıklamaya sandisk kampanyanız devam etmiyorsa siparişi iptal edin dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

Perşembe günü geçtiğim iki ayrı siparişimi bugün Trabzondan teslim aldım,her ikisinde de indirim kullandım ve her ikisinin de hediyesi paketin içindeydi,bence şahane bir kampanyaydı Boş dvd,kartuş,fotokopi kağıdı,bisküvi,nescafe,defter gibi malzemeler aldım zaten fiyatlar uygundu üstüne kargoları düşünce 48 lira indirim ve iki de usb bellek hediyesi diye düşündüğümde bundan kârlı alışveriş olamaz herhalde

O zaman bu akşam vereyim bende siparişi....

Siparişinizi verirken hediyenizi sepete eklemeyi unutmayın ve kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz ekranda kart bilgilerini girip sayfayı aşağı kaydırıp OTOSTRT30 indirim kuponunu kutucuğa girdikten sonra Siparişi Tamamla butonuna tıklayınca saniyeler içinde tamamlanır ve toplam tutar üzerinden 30 LİRA indirim yapılmış haliyle kartınızdan çekilir.Siparişi onaylamadan önce bir de Net Tutar: 105 TL nin üzerinde kalıyorsa problem çıkartacaklarını sanmıyorum çünkü bu durumda indirim uygulandı ve siz bellek hediyesi için gereken minimum harcama tutarının altına düştünüz diyemezler(örneğin 105.67-30=75.67 olur ve yine 75 in üstüdür)(kısacası kargo,kdv hariç 105 TL ve üzeri sepet oluşturun indirim kuponu kullanınca garanti olsun)

bu soruyu bende yukarılarda sormuştum, sepetin indirimli hali 75 tl üstü olmazsa (kdv ve kargo hariç) USB bellek gönderilmiyor demişlerdi...

• bellek için alt limit 100 e çıkarmışlar
  • %28,5 olan indirimi %23 e çekmiş oldular yani.bu arada iki sipariş verdim ikiside usblerle bugün geldi.ilginç olan gelen kargo faturasında benden 6,61 tl kargo kesilmesine rağmen 26,39 tl tutar yazıyordu şok oldum.eğer kargo parası yazan gibi verdilerse ciddi zarar ediyorlar reklam için.bir kere daha takdir ettim adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: oserman

%28,5 olan indirimi %23 e çekmiş oldular yani.bu arada iki sipariş verdim ikiside usblerle bugün geldi.ilginç olan gelen kargo faturasında benden 6,61 tl kargo kesilmesine rağmen 26,39 tl tutar yazıyordu şok oldum.eğer kargo parası yazan gibi verdilerse ciddi zarar ediyorlar reklam için.bir kere daha takdir ettim adamları

evet bende şaşırdım kargo faturası 25-30 arası kargo firmaları ile anlaşmaları gerek yoksa kar dan çok zarar edecekler
  • Dün akşam bende indirim kodunu kullanarak siparişi verdim sonra usb hediyenin sepete bizim eklememiz gerektigini anladım. Firmaya mail attım bellek eklemeyi unutmuşum eklenmeyecekse siparişi iptal edin yazdım. Sabah yanıt geldi biz ekledik diye firmayı takdir ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Benim kutularimdan USB bellek cikmadigi gibi 50'lik cop poseti siparisi vermeme ragmen tek paket gondermisler. Dunyanin en pahali cop posetini almis oldum herhalde. Yarin sabah ilk isim herseyi iade etmek olacak.

Musteri hizmetleri magdur etmeyeceklerini soyledi. Sisteme girsin diye 5 TLlik daha alisveris yaptirdilar. 50lik cop torbasi ve USB bellegi yeni siparisimle birlikte gondereceklermis. Herhalde Pazartesi elimde olur. Ilgili davrandiklari icin mutlu oldum. Denemek icin eve siparis vermistim. Bundan sonra sirkete de buradan aldirtabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%28,5 olan indirimi %23 e çekmiş oldular yani.bu arada iki sipariş verdim ikiside usblerle bugün geldi.ilginç olan gelen kargo faturasında benden 6,61 tl kargo kesilmesine rağmen 26,39 tl tutar yazıyordu şok oldum.eğer kargo parası yazan gibi verdilerse ciddi zarar ediyorlar reklam için.bir kere daha takdir ettim adamları

10 tane 24 lü tuvalet kağıtı alsam 6,61 e nasıl gelir diyordum demekki fazla ödüyorlar.
  • bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor? bi kaç güne alışveriş yapmayı planlıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor? bi kaç güne alışveriş yapmayı planlıyorum da.

Flash bellek bu ayın sonuna kadar yani 1 gün var...
  • quote:

http://www.avansas.com/page/hakkimizda.html burayı biraz incelediğimizde sağlam bir firma oldukları ve uzun vadede hedeflerinin daha da büyümek olduğu anlaşılıyor hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

bellek için alt limit 100 e çıkarmışlar

hep donanımhaber forum sıcak fırsatçılarının marifetleri bunlar hocam hani diğer birçok forum ve fırsat sitesinde aynı fırsatın paylaşıldığını biliyorum ama bizim sıcak fırsatçılar bir başka, firma kampanyanın bitimine bir gün kala kampanya şartlarında değişikliğe gidiyor bir düşünmek lazım neden
  • quote:

quote:

hep donanımhaber forum sıcak fırsatçılarının marifetleri bunlar hocam hani diğer birçok forum ve fırsat sitesinde aynı fırsatın paylaşıldığını biliyorum ama bizim sıcak fırsatçılar bir başka, firma kampanyanın bitimine bir gün kala kampanya şartlarında değişikliğe gidiyor bir düşünmek lazım neden

firmayı telefon yağmuruna tutan arkadaşlar mutlu olmuşlardır şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

quote:

firmayı telefon yağmuruna tutan arkadaşlar mutlu olmuşlardır şimdi...

75 e göre almıştım.mh yi ptesi arayım bakalım göndermeyeceklerse iptal etsinler

• 15 Nisana uzamış bellek kampanyası.
    Ama OTOSTRT30 indirim kodu 31 MArt bitiyor sanki :)

Bizim siparişler ne olcak acaba.
    Benim 93 tl tuttu.
    30 TL indirim kuponunu girince.
    Sanırım uyarı çekerler bize.
    100 e tamamlayın diye yada gelemzse bellek papaz oluruz valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

15 Nisana uzamış bellek kampanyası.

Benim 93 tl tuttu.

Aynen bellek gelmezse direk müşteri hizmetlerine...Sen şimdiden arasana ya müşteri hizmetlerini :D gerçi kapalıymış bu saatte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 30 Mart 2013; 21:50:01 >
  • quote:

Benim 93 tl tuttu.

bence usb bellek hediyelerinizi göndermişlerdir şu an kutudadır müşteri memnuniyeti için yapmayacakları şey yok onlarca kiloluk kargolar için 6 lira kargo parası alan şirket çok dürtmedikçe o hediyeyi gönderir yine de pazartesi hediyelerin gelip gelmediğini buraya yazarsınız umarım.

düzeltme:Cumartesi,Pazar günleri kargolama yapmadıklarından bugün ve yarın verilecek olan siparişleri pazartesi sabahı değerlendireceklerdir yani dün saat 18:00 dan sonra verilmiş hiçbir sipariş şu an yolda olamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 30 Mart 2013; 22:03:19 >

• quote:

quote:

Benim 93 tl tuttu.

bence usb bellek hediyelerinizi göndermişlerdir şu an kutudadır müşteri memnuniyeti için yapmayacakları şey yok onlarca kiloluk kargolar için 6 lira kargo parası alan şirket çok dürtmedikçe o hediyeyi gönderir yine de pazartesi hediyelerin gelip gelmediğini buraya yazarsınız umarım.

Ben işte bugün öğlen verdim o ara 75 tl ve 31 marta kadardı flash bellek akşam değişmiş benimde 98 tl tutmuştu.

Düzeltme:Arkadaş cuma günü verdi zaten ben bugün verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 30 Mart 2013; 22:50:36 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.