Şimdi Ara

avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
17.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

250Tl üzeri kargo ücretsizmiş, hiç kampanya diye lafını etme daha iyi.

Bir bellek verecek alt limiti 75tl'den 100tl'ye çıkarmış, 100 deyince ben cebimden çıkanı anlarım ama neymiş KDV hariçmiş-KARGO hariçmiş.

Müşteri memnuniyeti sadece telefonda nazik olmak mıdır yani?

Ben hiç memnun kalmadım, alışverişte yapmadım mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden cevaplandıysa özür dilerim mesajların tamamını okuyamadım
    Kargo ücreti ne kadar acaba ? Hepsiburada.com gibi astronomik kargo ücreti çıkartacaksa hiç alışveriş yapmayalım
    Örneğin 5 kg çay ve yanında bir kaç kutu bisküvi falan alsak kargo ücreti ne kadar olur daha önce alışveriş yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • Adamlar 5 koli kağıdı 6 tl ye gönderdiler.Daha ne olsun insaf yahu! Hb de aynısı için 40-50 tl kargo ücreti çıkıyor..Ücretin ne kadar olduğunu merak ediyorsanız sepete ekleyip alıyormuş gibi ödeme sayfasında kontrol edebilirsiniz.
  • Alt limit 100 TL kargo ve KDV hariç olacakmış 170 TL üzeri ürünü sepete ekledim gıda ürünlerinde KDV oranı % 8 olduğu için daha 32 GB lık USB belleği almayı hak edemedik kargo ücretide 19 TL oldu sepeti sıfırladım ve almaktan vazgeçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Alt limit 100 TL kargo ve KDV hariç olacakmış 170 TL üzeri ürünü sepete ekledim gıda ürünlerinde KDV oranı % 8 olduğu için daha 32 GB lık USB belleği almayı hak edemedik kargo ücretide 19 TL oldu sepeti sıfırladım ve almaktan vazgeçtim...

nasıl bir sepet oluşturduğunu çok merak ettim, 170 TL'lik bir gıda sepetinde KDV 12,60 TL'dir, geriye kalır 157,40 TL,

ee bu durumda nasıl oluyorda USB'yi sepete atamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Alt limit 100 TL kargo ve KDV hariç olacakmış 170 TL üzeri ürünü sepete ekledim gıda ürünlerinde KDV oranı % 8 olduğu için daha 32 GB lık USB belleği almayı hak edemedik kargo ücretide 19 TL oldu sepeti sıfırladım ve almaktan vazgeçtim...

nasıl bir sepet oluşturduğunu çok merak ettim, 170 TL'lik bir gıda sepetinde KDV 12,60 TL'dir, geriye kalır 157,40 TL,

ee bu durumda nasıl oluyorda USB'yi sepete atamadın

Sepete atmada sıkıntı yok ama kart bilgilerini girip alışverişi tamamla butonuna bastığımda KDV oranının yeterli olmadığı uyarısı alıyorum
    Bileydim alışveriş sepetimin ekran görüntüsünü falan alırdım aklıma gelenler şunlar sırf kargo ücreti 19.90 TL tutunca alışverişi bıraktım

Olips şeker 4 kg
    Dökme küp şeker 15 Kg
    Ülker Rondo bisküvi 1 koli
    10 Lt. Sıvı el sabunu
    5 Lt. parfümlü yüzey temizleyici
    5 Lt. Domestos
    Sinbo kettle

• kupon indirimi bittimi atrkadaşlar
  • Ödemek üzere olduğunuz toplam sipariş tutarı : 132,24 TL
    İndirim kuponu kullanmak isterseniz sayfanın alt bölümünde bulunan kutucuğa ilgili kampanya kodunu giriniz.
    İndirim kuponu hediye ürün kampanyaları ile birleştirilemez

artık indirim kuponu birleşmiyor hediye ürünle
  • Dün zannedersem sistemlerinde sorun vardı 170 TL lik ürün siparişi verecektim KDV limitine takılmıştım mail gönderdim ve bilgi istedim hemen telefonla arayıp bilgi verdiler 30 TL lik hediye çeki kampanyası sona ermiş ama 100 TL ve üzeri alışverişlere 32 GB flash bellek hediyesi devam ediyormuş az önce 128 TL lik sipariş geçtim flash belleği almaya hak kazandım işte sepetim

avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli)
  • Aradan 24 saat geçmeden İstanbul'dan Konya'ya kargoyu gönderdiler 3 büyük koli halinde geldi pakete 32 GB lık Sandisk flash belleğide eklemişler ve kargo ücreti sadece 8 TL tuttu.
    Yeni kampanyalar bekliyoruz avansas'dan

• Avansas.com'un hedefi 1 milyar TL ciro ile pazar liderliği!
    Kaynak
  • Arkadaşlar merhaba, 2. reklam filmimizde çıktı izleyemeyenler linkten ulaşabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=K5EVR_2VNaI

Bununla birlikte bir kampanya daha gelir büyük ihtimalle.

İyi alışverişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C1B15BA3 -- 17 Nisan 2013; 12:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmn85

Arkadaşlar merhaba, 2. reklam filmimizde çıktı izleyemeyenler linkten ulaşabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=K5EVR_2VNaI

Bununla birlikte bir kampanya daha gelir büyük ihtimalle.

İyi alışverişler..

kargo çok yuksek çıkmaya basladı. 120 liralık alısverişte. tamamı fotokopi kağıdı. 30 lira kargo cıktı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.