Bildirim
Avansas 50 adet tükenmez kalem 5 tl kargo yok
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler 1 adet sipariş verdim. Ürün ucuz olmasa iade süreçleri çok uzun olduğundan girilecek risk değildi. -
ürün bitti heralde link anasayfaya atıyor -
mavi olsaydı alırdım yine de tesekkurler -
mobil olarak link oldugu için girmiyor
http://www.avansas.com/avansas-923-tick-tukenmez-kalem-50-li-paket-siyah.html -
Ürün isminden aratın Avansas 923 Tick Tükenmez Kalem 1 mm Çelik Uçlu Siyah 50'li Paket
hala 5 tl -
Kargo dahil fiyat mı? -
Mavi olsaydı keşke -
evet -
Teşekkür ederim aldım 1 tane -
sağol aldım. -
Kurumuş mürekkeple falan gelmesin? Fiyatı çok ucuz sanki 50 tane için -
Mavi olsaydı iyi olacaktı. -
jest yaparım konu komsuya 2-3 er dagıtırım. -
Mürekkebi koklatıp paketlememişlerdir umarım. -
Alıyordum bilgileri girdim 2 kere hata verdi. Sonra düşündüm de evde bir sürü kalem var ne yapacağım bunları deyip vazgeçtim 5 lira kara geçiverdim konu sahibine teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 13 Nisan 2018; 15:4:58 > -
Aldım bir adet teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 13 Nisan 2018; 15:4:55 > -
teşekkürler Bende aldım -
Aldık bakalım -
bende aldım,bakalım gelecek mi.
Alıyordum bilgileri girdim 2 kere hata verdi. Sonra düşündüm de evde bir sürü kalem var ne yapacağım bunları deyip vazgeçtim 5 lira kara geçiverdim konu sahibine teşekkür ederim
|
5 TL ye Çin'den bile ücretsiz kargoyla 10 tane tükenmez kalem alınmıyor. Şu konuya bile laf edenler olmuş Sonra sıcak fırsatlarda kimse konu açmak istemez tabi...
|
durduk yere 18 lira zarara girdim :)
haber veren arkadaşa teşekkürler |
Nerden link var mı
|
Aldım tanesini 50 kurustan satarım artık vizyonsuzluk
|
Okula bağış için 6 kutu sipariş ettik. Paylaşım için teşekkürler.
|
Hatay'da ki bir köy okuluna (216 öğrencili) 1 er kutu alıp göndermek isteyen arkadaşlar pm atarsa adres vereceğim, bir hayrımız dokunsun Sıcak Fırsat takipçileri olarak.
|
Kalemler geldi. Çok güzel yazıyor.. Kötü diyen arkadaşların şansı yokmuş herhalde kötüler onlara denk gelmiş.. Yada kimseye güvenmemek lazım
|
Dayanamadım dün 2 kutu aldım 100 tane kalemi napcam bilmiyom
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X