Arkadaşlar ürünün 100 lü olanını uzun süredir beğenerek kullanıyorum. 80 tl den aşağı göremedim.bu şekilde 100 adeti 50 tl ye geliyor.oldukça ekonomik.ayrıca yeni üye olana 1 kg rize turist çayı 1 tl ondan da kaptım. avansas Lipton Earl Grey Bardak Poşet Çay 25'li | Avansas https://www.avansas.com/lipton-earl-grey-bardak-poset-cay-25-li-p-80125 |
Avansas Lipton Earl Grey Bardak Poşet Çay 25'li 12.5 TL
-
-
Amazon prime da 52₺ ydi bakmanızı tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
poşet çaylarının sarılı olduğu poşetler sperm üretimini yavaşlatıyormuş bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şunu gördüm ama demlik poşet çay.bardak poşet çayı göremedim.yine de teşekkürler.
amazonLipton Earl Grey Demlik Süzen Poşet Bergamot Aramolı Siyah Çay 100'lühttps://www.amazon.com.tr/L%C4%B0PTON-Early-Demlik-Po%C5%9Fet-100l%C3%BC/dp/B07K8XP123/ref=sr_1_1?crid=ZILMOVHSVWZ6&keywords=lipton%2Bearl%2Bgrey%2Bbardak%2Bpo%C5%9Fet%2B%C3%A7ay%C4%B1%2B100&qid=1658696840&sprefix=lipton%2Bearl%2Bgrey%2B100%2Caps%2C180&sr=8-1&th=1
-
Bim'deki Doğadan üretimi Berk bergamotlu 25'li poşet çay varken, böyle fırsat falan aramaya hiç gerek yok.
-
Ikisini mukayese edebildinizmi mesela doğadan ın earl greyi liptona göre baya kötü.
mumkunse sifirlasin da dunya bizim istilaci irkimizdan kurtulsun
-
Çaylar geldi. Ancak skt 12/22 çay için skt nin geçecek olması benim icin sorun değil.
değişik bir bakış açısı😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende almıştım sktler aynı.
4 tane aldığımdan pek sorun olmayacak benim için.
Bir önceki konuda paylaşılmıştı:
ONBKRG ilk siparişe özel kargo ücretsiz kodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Temmuz 2022; 18:6:14 >
16 tane aldım tam 200ü tl tuttu 200 üzeri kargo bedava.ilk siparişe özel 1 kg rize turist çayı 1 tl ye aldım ama üzerinde toplu tüketim yerlerine yönelik yazıyor.
-
hastanede çalısıyorum doğru bigi hocam bekarsan cok tuketme. çoluk cocuk sahıbıysen bosver bir daha mı gelcen dunyaya iç gitsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X