Salı sipariş verdim, cuma günü teslim edildi. Konu için teşekkürler. Tabii kargo takibi konusunda sıkıntılı bir site. |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (13. sayfa)
-
-
avansas aracında dağıtıma çıkarıldı diyor. Kendi araçları getirecek sanırım.
-
-
Yeni mi verdiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün gece sipariş geçtim. Halen hazırlanıyor. Öngörü 1 Aralık yazıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bende aldım şimdi, bitti sanıyordum.
Degerli Musterimiz, ****0 No'lu siparisiniz Kargo'ya teslim edilmistir.
* Hiç beklemiyordum ama Vermişler.. Harika oldu bu.
Siparişim araca verildikten bir hafta sonra hala gelmeyince şikayet kaydı oluşturdum.
Sonra tekrar gönderdiler. Telefon çaldı, evde değil misiniz avansas gönderiniz var diye arıyorlar.
Neyse, konuşunca öğrendim ki seneler önce oturduğum Ankara adresime göndermişler, ben İstanbul'dayım.
Dedim yeter, iade olsun da kurtulayım.
Bu da böyle bir anı oldu.
teşekkürler hocam, 1 hesapta düştü diğerinde geçersiz kod uyarısı verdi.
-
Konu ilk açıldığında denediğimde geçersiz kod demişti; şimdi deneyince kabul etti. Daha önce geçersiz hatası alanlar tekrar kontrol edebilir.
-
- Geçersiz bir promosyon kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyiniz.
-
ben ilk mesajlarda da yazmıştım. iki ayrı hesaptan iki ayrı adrese verdiğim siparişleri çoklu kullanım diye göndermemişlerdi kaç ay önce. siparişler günlerce bekledi. sorduğumda iptal ettiklerini söylediler. ama siparişler hazırlanıyor gözüküyordu. zar zor iptal ettirdim. zar zor da iade yaptırdım bi sürü telefon görüşmesi yaparak ve 15 günü buldu. o gün bugün hiçbişi almıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Kasım 2021; 17:27:53 > -
Benimde aynı şekilde siparişlerim iptal edildi sipariş hazırlanıyor diyor bugün görüştüm sipariş numaralarını mail atın dediler siz nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz
-
Benim siparişler de iptal olmuştu, aradım kayıt açtılar iade edin ücreti dedim falan. Bir iki güne telefonla aradılar "ödeme yaptığınız karta bir türlü iade yapamadık, vereceğimiz mail adresinize IBAN numaranızı atın; paranızı EFT yapalım" dediler. Ben de IBAN'ımı mail attım ve ertesi gün ücreti iade ettiler.
Hocam teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuzza -- 29 Kasım 2021; 18:12:10 > -
İki farklı adrese iki siparişimi iptal ettiler. 10 gün kadar sonra hala sipariş hazırlanıyor yazısı devam edince ne ayak diye aradım ve iptal edildiğini öğrendim. Sonraki süreç yukarıda yazdığım gibi gelişti.
Bir daha bedava verseler yanına yaklaşmam bu sitenin.
Benim geçen hafta geldi. Avansas araci getirdi hatta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla bi çok kez aradım iptal edin paramı yatırın diye. en sonunda iade ettiler. arayın yoksa öyle bekliyor işlem
-
Hocam kaç kez mail attım bugün tekrar aradım mail atın dedi attım yarın telefon ile dönüş yapacaklarmış biz üstüne düşmesek adamların verecegi yok
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X