< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (12. sayfa)
-
-
İki hesapta kullandım ilk birisinde hata verdi ama 2- 3 gün sonra kullandım ve 1-2 güne geldi kargo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Urun gelmedi yerine kod tanimladik dediler kod çalışmıyor ne kadar ufak hesapci üçkağıtçı bir firma bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 18 Kasım 2021; 21:35:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezil firma iki siparişimi de bekletip iptal etmiş.Bir daha çöp bile almam buradan.
hocam sipariş iptali vs oldu mu
geçenlerde kod çalışmamıştı deneyeyim dedim şimdi çalıştı ama yorumları okuyunca kupon falan tanımlıyolarmış para yanmasın diye sipariş geçmedim emin olamadım
-
İndirim düşüyor ama son yorumlardan sonra. Sipariş geçmedim. Belli ki elde patlayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ürünü yollamadılar, parada yok ortalıkta. avansas tehlikeli.
-
Benim hesapta kod çalışmıyordu ertesi gün denediğimde kullanabildim, siparişten 2 gün sonra da kargo teslim edildi. (1 kg Lipton çay almıştım.)
Fatura kesilmiş hocam, sipariş durumunda hazırlanıyor yazıyor.
-
benimde böyle hazırlanıyor yazıyor iptal edilmiş nedeni aynı binada kardeşimle benim sipariş vermem soyisim aynı olursa daire farklı yazılsa bile iptal ediliyormuş böyle saçma bir satış platformu olamaz
-
Bu rezaletten başka bir şey değil. Şikayet sitelerine yazılması ve twitter üzerinden avansası etiketleyerek ilan edilmesi lazım.
-
2 yıl kadar önce taşıma kolisi aldığım hesabımda ilk gün kullanamamıştım. Ama ertesi gün kullanabildim. Çaykur filiz çayı almıştım ve 5 günde elime ulaştı. Tabi bu firmayla değil UPS kargoyla ilgili bir durum. Yani ben bir terslik yaşamadım. İptal edilenler niçin iptal edilmiş ilginç..
-
Siparişim iptal edilmiş . Açıklama kısmında da talebiniz üzerine iptal edildi yazıyor. Aradım kayıt oluşturdum . Mail de attım . Bakalım ne diyecekler
-
Benim de siparişim onaylandı, fatura kesildi, 17 Kasımdan beri sevkiyatta yazıyor ama gelen giden yok.
bu avansasa ne olmuş böyle ,eskiden ürün aldığımda istanbul içi kendi araçlarıyla ertesi gün getirirlerdi , şimdi iste 1 haftadır sipariş hazırlanıyor diyor.
-
10 ve 12 Kasım'da iki ayrı adrese sipariş verdiğim ürünler sistemde hala hazırlanıyor yazıyor ama arayıp öğrendim ki iptal edilmiş. Ücretler karta iade edilecek dendi ama şu gün oldu iade de yok. Ne biçim bir firma bu!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya çıkınca 2 sipariş vermiştim, hemen de gelmişti.
3 hesaptan alışveriş yaptık. samsuna 2 günde, istanbula 1 günde teslim edildi hepsi. tirebolu 42 çayı aldık hepimiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X