Şimdi Ara

Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
17
Favori
59.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem benim hem de eşimin 3-4 yıllık hesaplarımız vardı (uzun yıllardır kullanıyorduk zaten) Avansas'tan ayrı ayrı siparişler verdik, siparişler aynı adrese diye birini iptal etmişler.

Gerçekten şaka gibi, aradım ve ''kardeşim zaten eski hesaplara verişsiniz yeni hesaplar açıp sipariş vermedik, eşim kendi hesabından ben kendi hesabımdan aldım, aynı evde oturmak mı suçumuz'' dedim.

Tabi ki bir sürü zırva dinledim telefonda ve kapattım.

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt

hocam bazen kafalarına göre iptal ediyorlar bende aynı adrese sipariş verdim ürünler geldi.adres girerken kat 3 daire 1-2 a b gibi ek yap

• Ben farklı adreste veririm hocam o sorun değil, karşı komşuyu veririm annemin babamın evini veririm adres çok.

Saçmalık şu sanki bir sürü yeni hesaplar açmışız onları dolandırıyoruz gibi konuşuyorlar. Benim hesabım 5 eşimin hesabı 3 yıllık.

Yani eşiniz veya ev arkadaşınız varsa kampanya döneminde ayrı ayrı alış veriş yapamazsınız demek bu, saçmalık...

• Konu sahibine teşekkürler.Faydalandık.

• mithrandir24 kullanıcısına yanıt

Hocam şikayetvar'a yaz bak nasıl gönderiyorlar siparişini.

• Benim 10 gündür hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. müşteri hizmetlerine mail attım dönmediler. aradım bugün siparişiniz iptal edildi dediler, sebep? bilgi için arayacağız dediler. paramı niye iade etmediniz dedim, size ileride bir mail atacağız o mailden 3 gün sonra iade edeceğiz dediler. zamanı belli değil, aramasam haberim de olmayacaktı. sitelerinde hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. paramı ise 10 gündür kullandıkları gibi daha ne kadar daha tutacakları da belli değil. bu resmen dolandırıcılık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Balıkesir bu konuda cok iyi ,

4 tane hesaptan aldık hepsi geldi hemde ertesi gün.

• poyrazy kullanıcısına yanıt

Ticaret bakanlığına şikayet edin hocam. Sipariş iptalini size yazılı olarak iletmek zorundalar.

Edit: Ben de şimdi aradım, bana sipariş oluşum aşamasında kalmış diyor. Yahu parayı 3D ile ödemişim para yansımamış sistemimize ödemeyi neyle yaptınız diyor. Kurumsallık 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 17 Kasım 2021; 14:26:42 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Para iadesini yapmazlarsa şikayet edeceğim

• arkadaşlar kod çalışıyo mu bende 30/30 çalışmadı da baya eski hesabım 

• aldiklarimi yollamadilar iptal edecegiz dediler terbiyesiz bunlar ya

• Abi bekleyin 14 gün, eğer yazılı olarak iptal maili vs. göndermezseler ve parayı 14 gün içinde iade etmezseler direkt şikayet edin Ticaret Bakanlığına. Sikayetvar'a baktım adam eşiyle kendinin hesabından almış iptal etmişler tam terbiyesizlik yahu!

• 30 lira indirimle ürün vermemek için çırpınıyor adamlar. Rezilliğe bak.

• Bir de ‘Siparişiniz talebiniz üzere iptal edilmiştir.’ diye ibare düşürüyorlar. Bir işi ya düzgün yaparsınız ya da hiç yapmazsınız tebrikler Avansas böyle devam edin bir daha da bakarız yüzünüze  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hesaptaki siparişlerin 2'sinide iptal etmişler. Artık birini bile göndermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatu38 -- 18 Kasım 2021; 14:16:36 >
  • ankaradayım dün mesaj attım gelmeyen ürünlerin hepsinj bugün gönderdiler

• Sizin alılveriş tutarını bilemem ama ben 100 tl üzeri olunca sıkıntısız geldi Konya'da.

• Benim siparişimi de iptal etmişler. Ara ara alışverişim olmuştu. Artık kampanyalarında bile bakmam.

• Ne rezil bir kampanyadır bu yahu. Kod bir uygulanır bir bakarısın, geçersiz kod hatası verir. uygunlandı, oluyor derken "bu kod daha önce kullanılmıştır" hatası çıkar. Sizin yapacağınız kampanyayı......

• Kesinlikle rezil ötesi bir firma. Bende 10 güne yakındır "Siparişiniz hazırlanıyor" görünüyor ve bugün aradım benim de siparişimi iptal etmişler. Zaten son siparişimi 2018'de vermişim, bir daha da çok bekler sipariş vermemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.