< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (9. sayfa)
-
-
An itibariyle 2 ayrı hesaptan Çaykur Filiz Çay aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Kod çalışıyor.
-
kod çalışıyor tşkler ama bana doğrulama kodu gelmiyor. numarayı kaç defa denedim yazdım olmuyor. böyle sorunu olan ya da çözümü bilen var mı?
-
Geçersiz kod hatası alıyorum 16.45
-
6 günü geçmiş, hala hazırlanıyor şeklinde sipariş. Eskiden günü gününe kargo çıkarırlardı. Böyle indirimler harici artık önünden geçmem bu avansas'ın.
-
Cuma günü telefon kablosu sipariş verdim bugün ups kargoya verilmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende akşam 10 da sipariş verdim, sabah geldi. su ve gofret aldım.
-
Ben kahve almıştım.
Mail attım cuma günü, ilgileneceğiz gün sonuna kadar haber bekleyin diye dönüş yazmışlar. Sonrası haber yok
-
stok sorunu olmuştur belki hocam, bir kere 1gün geç geldi, içinden özür kağıdı çıkmıştı. su siparişlerimi buradan geçiyorum artık, ucuza geliyor bayağı.
-
Hâlâ devam ediyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 günde bir konuya denk gelip sepet yapıp kodu deniyorum kod geçersiz diyor. Sonra konuya tekrar "kod çalışıyor" yazılıyor tekrar deniyorum tekrar başarısız.. Kısır döngüye girdim
-
Üç katlı avansas tuvalet kağıdı nasıldır?
-
aynı şekildeyim
-
4 kilo toz şeker aldım Allah bereket versin haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 Kasım günü araca yüklendi siparişim, 11 Kasım'da teslim olacaktı güya, hala sevkiyat aracında gözüküyor. Koltuğun altına falan mı kaçtı acaba araçta
-
hocam siz yeni mi sipariş verdiniz
-
10 kasımda sipariş vermiştim hocam 14 kasımda geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim sipariş de 1 haftadır gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sipariş vermemiş hesapta düşmüyor ,
30/30 ve kargo ücretsiz yazmasına rağmen 38tl lik şekere 9tl kargo cıkarıyor bilginize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X