< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (7. sayfa)
-
-
aynen bugün çalıştı, kartla ikinci denemede oldu bende. ayrıca haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
-
Bende kullandım teşekkürler. 30 Tl lik ürün 10 tl (Kargo parası) ye gelmiş oldu.
-
-
Dün akşam denemiştim hata vermişti bu sabah tekrar denedim ve çalıştı teşekkürler
-
16 lı kağıt havlu alıp 17 lira ödedik tesekkurler
-
4 litre pırıl 29 lira olmuş ama 8 e kapattık
-
İyi kapatamamışsın müdür. Bu linkten alınca 23tl
https://www.avansas.com/pril-sivi-bulasik-deterjani-limon-4-kg--tanisma-fiyatli-p-2058AP
Pril + 750gr şeker + püskevit 9tl ye geldi. Paylaşana teşekkürler.
-
Geçersiz diyor daha önce sipariş verilen eski bir hesap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Çaykur Filiz Çay 1kg 17,27 TL ye aldık bakalım
avansasÇaykur Filiz Çayı 1000 gr Tanışma Fiyatı | Avansashttps://www.avansas.com/caykur-filiz-cayi-1000-gr-tanisma-fiyati-p-205LE2 -
3 gün oldu tık yok. Siparişin üzerinden 24 saat bile geçmeden Avansas aracını görürdüm evin önünde.
-
Salı verdiğim sipariş perşembe geldi.
ben şuan deniyorum, kod geçersiz diyor.
-
kodun geçerli olması için hesapla daha önce sipariş verilmiş olması mı gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona doğrulama kodu gelmiyor bir türlü alışverişi onaylayamıyorum
Hayır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sipariş ertesi gün geldi ama bir günde kargo firmasıyla yollamışlar. Avansas kendi getirirdi önceden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün bir hesaptan almıştım ama bugün bizim birader eski hesaptan alamamış
-
10 Kasım'da aldığım ürün hala hazırlanıyor aşamasında. Önceden ertesi gün özenle getirirlerdi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X