Bazen kargoya bilgisi sisteme girilmeden kargo gelebiliyor avansasta pazartesi salı ulaşır büyük ihtimal kargolar |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (8. sayfa)
-
-
Ben 9 kasımda siparişi verdim 3 gündür teslimatta diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her defasında kodu girdiğimde geçersiz uyarısı veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim 16 tane focus kağıt havlu 13 tlye geliyor şimdi alabildim.
-
Özletmek için ilk önce üye olmak gerek demi düşemedi😊
Benim başıma gelmişti, tam aynısı değil ama siteden başka birinin kargosu ile karışmıştı, diğer kişi mikrobu kırılsın maksadıyla kargoyu açmadan beklettiği için anlaşılmamış, ben avansası arayıp söyleyince anlaşılmıştı, gelip değiştirelim dediler, aynı site olunca kendi aramızda hallettik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzerini hb de yaşadım. kayıt açtım. dönüş yapıp hediyemiz olsun dediler. mevzuat araştırması yaptığımda tüketicinin k. h. kanun madde 7 "Sipariş edilmeyen mal veya hizmetler MADDE 7- (1) Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz. Tüketicinin malı geri göndermek veya muhafaza etmek gibi bir yükümlülüğü yoktur. (2) Bir mal veya hizmetin sipariş edildiğini iddia eden bu iddiasını ispatla yükümlüdür" hükmü sebebiyle ayrıca içim rahatladı.:)
-
konu sahibine teşekkür ederim. Birkaç hesapla faydalandım. iyi forumlar
-
Hocam ne zaman faydalandınız , en beğenilen yorumda ki kod ile mi?
-
Siz sorunlu musunuz arkadaş. Açıklamasını yaptık zaten. Ayrıca açtığım yeni hesap ile indirimli alışverişte yaptım. Demek ki adamlar çabuk özlüyor size ne oluyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan ve kod paylaşan herkese teşekkürler, faydalandım
bende faydalandım teşekkürler.
-
faydalandım tesekkürler
-
arkadaşlar yeni alışveriş yapabilen varmı bende kod geçersiz diyor
-
Kargo hariç 30 TL yi gectinmi?
evet
-
Ben 15 dk önce yaptım alışveriş, sorunsuz bir şekilde sipariş olusturdum
ara ara deneyeyim o zaman teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X