< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (10. sayfa)
-
-
3/2 çalıştı çay şeker aldık teşekkürler haber verene bu arada yeni hesap açıp deneyen oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni hesap açtım ama kod geçersiz uyarısı veriyor . Bekleyince kod geçerli olur mu ? Deneyen oldu mu ?
-
Eski hesabın tekinde 2/3 gün çalışmadı sonra çalıştı tekrar kontrol edebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde hesaplardan birinde ilk denemede çalıştı, diğer hesapta 3-4 gün sonra çalıştı. 2 hesaptan faydalandım, teşekkürler.
-
-
Calışmayan hesap ne demekki, adam mı seçiyorlar yani? Herkes gibi bir adet hesabım var ve kullanmak istedim sadece.
-
Saçma sapan bir dağıtım yapmışlar kodlarda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siparişlerin ortalama kargoya verilme süresi ne arkadaşlar? Köye gidip gelme durumum var da.
-
İstanbul içi 1 güne getiriyolar, şehir dışı da en fazla 2 gündür seri çalışıyorlar, ofise sürekli kirtasiye malzemeleri sipariş ediyoruz burdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 gündür kargoya verilmedi benim sipariş. Fatura oluşmasına rağmen. İstanbul dışı lokasyon.
-
Hocam bende 3 farkli hesaptan verdim 2 sirket 1 sahsi farkli adreslerdi hep 2 tanesinde kargo bilgisi gelmeden teslim ettiler, olmadı müşteri hizmetlerine söyleyin ilgililer baya
2 kez mesai saatlerinde tarafınıza dönüş olacak denildi dönüş yok :)
Biraz daha bekleyeyim olmadı yine ararım.
-
İstanbul'danım, 10 kasım'da verdiğim sipariş hala hazırlanma aşamasında...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam şansınıza insallah ulasir siparişiniz bekleyin biraz daha belki baya yogunluk vardır :)
Bende 10 kasimda verdim siparisleri 2 si 11 kasimda biri de gece 11 de verdigim icin 12 kasimda teslim edildi kismetinize hocam valla sansizlik olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 17 Kasım 2021; 8:58:18 >
İlk siparişimde kullanamamıştım. fakat şimdi kullanabildim.
-
konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende 1 adet 1 kg lipton çay satın aldım 14 liraya geldi
-
Z kuşağı bir temsilciye denk gelirse bu ne diyecek hocam
Benim tahmini sipariş sevkiyat tarihi 16 Kasım salı yazıyor ama hala sipariş hazırlanıyor eskiden böyle değildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X