evet login olduktan sonra geçiyor. 72 TL ye fotokopi kağıdı almış oldum. 90-95 TL arasıydı.. Benim ev ofisi, şirket yani. |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (20. sayfa)
-
-
Avansas'ın özlemediği hesap sahiplerinin kodu kullanarak haksız çıkar üzere aldıkları ürünleri kullanırken veya yerken içerken kendilerini nasıl hissedecekler bunu merak ediyorum
-
ben de özlenmek istiyorum tek suçum bu mu
-
avansasBeypazarı Doğal Maden Suyu Sade 200 ml 6’lı Paket | Avansashttps://www.avansas.com/beypazari-dogal-maden-suyu-sade-200-ml-6-li-paket-p-68818
-
Benim siparisim.kargolanmadi iptal de gozukmuyor gercekten kargolanan var mi.acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iptal yok
-
2 hesaptan toplam 7 sipariş verdim çay su atıştırmalık nutella vs. umarım gelir ve haber veren arkadaşa teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba avansas bonusta hangi sektör olarak geçiyor kampanyalarla birleştirilebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guzel firsat ama egitimsiz kuryeleri yuzunden urunleri teslim alamadiktan sonra neye yarar. Binanin dis kapi girisine birakmak istiyor adam, hem de oturdugum binanin yanindaki binanin onune. Artik yoldan gecen kim teslim alirsa... "Avansas 1 gunde teslim yapiyor abi, bizde teslimatlar kapi onune yapiliyor" diyor. Ben de geri goturmesini soyledim, iptal ettim.
Ee alıver sende yani eline mi yapışacak..
Hareket, spor diye düşün bardağın dolu tarafına bak.
60 tl üzeri 50 tl indirim kodu geldi geçeriz yada hatalı diyor ne saçma ..
-
Telegram gruplarına da düştüğüne göre toplu iptaller yakındır.
bişi olmaz alan aldı, bundan sonra alanlar düşünsün
-
Bir hesaptan 3 kupon kullanmıştım kargolar bu gün kendi aracıyla geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 31 Ağustos 2022; 13:6:26 >
hiç sipariş vermedim kullanma yolum yok herhalde access point alacaktım :(
-
Bitmiş
Siparişlere tıklıyorum ayrıntılı açılmıyor. Muhtemelen iptal olacak.
İNDİRİM KODU DÜŞÜPTE HATA ALANLAR HAVALE ÖDE SEÇENEĞİ İLE SİPARİŞİ TAMAMLASINLAR
Fatura kesilmiş benim siparişlerin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X