ne alakası var, örnek olarak trendyol yemek-market en az haftada 1 genel kod dağıtıyor, sana mail mi geliyor her seferinde? gelmiyor influencer paylaşıyor onlardan görürsen kullanıyorsun. kod senin hesabında çalışıyorsa geneldir, hadi diyelim sen haklısın hata oldu niye bütün siparişleri kargoluyorlar? zaten avansas iptal konusunda meşhur bir site < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Ağustos 2022; 17:31:50 > |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (22. sayfa)
-
-
Siparişiniz dağıtıma çıktı. Sevkiyat aracımıza yükledi diye mesaj geldi. Avansas kargo ile mi gönderiyor yoksa illerde sevk bolgelerinden mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adı üzerinde influencer paylaşıyor ve bu yüzden maill ile bildirim yapmıyorlar. influencer olmadan yapılan indirimler zaten direkt hesabına tanımlanıyor ve bu da bildirim ile hesap sahibine bildiriliyor.
avansas iptal etmiyorsa bunu ona sormak lazım ama avansasın iptalini beklemek yerine ben öncelikle kendime bakardım. avansas büyük ihtimalle o kodun sana da geldiğini düşünerekten iptal etmiyor olabilir, çünkü kod tüm hesaplarda çalışıyor ama senin o kodu haketmediğini belirleyen bir filtre sistemi yok gibi görünüyor
-
Aç gözlülük yapmayıp 1 sipariş geçtik onu bile 3 günde kargoya veremediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En dürüst sizsiniz tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanga bırak karakteri ürünler geliyor yoldaymış, bırak bu işleri, hadi byss, insanlara güvenim sıfırdır, kimse bana doğrulukcu kesilmesin hayatta en fazla onlardan kazık yedim, benim doğrum bana senin doğrun sana
-
çorba kaynasın mantığıyla daha önceden aldıkları stokları eritiyor olabilirler. 8'li havlu 30 TL ye geliyor, bimde de 45 lira falan yani şu anki fiyatı.
-
bitti mi kampanya
-
Bana yurtiçi ile geliyor
-
bitmiş heralde
-
Kod işlemiyor mu?
-
Kodlar işlemiyor arkadaşlar. En son gece işliyordu.
-
illa bi dürüstlük abidesi, adalet şövalyesi çıkacak. olmazsa olmaz bunlar koca avansas istese hangi hesaplarda kullanılabileceğine kısıtlama getiremeyecek sanki
-
kampanya kodları ile aldığım çaylae an itibariyle teslim edildi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Kargolarım yola çıkmış helal olsun avansasa
10 sipariş de yola çıkmış. Haber verene ve avansasa teşekkürler. Ahlakçılara ayrı, @TuVNeRa ya ayrı selam ederim.
Not:Ahlakçılar engellerse sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet 10 sipariş vermiş kargosu yola çıkmış.
Ben 1 sipariş verdim, sipariş hala hazırlanıyor aşamasında.
Aynı bende de öyle 1 siparişi kargoya bile vermiyorlar
10 siparişin 6sı az önce geldi. daha dün sipariş vermiştim kocaeliden adanaya nasıl bu kadar çabuk geldi hayret
-
Bütün siparişler avansas'in kendi aracıyla teslim edildi bugün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X