benim ürünlerim bugün sabahtan teslim edildi arkadaşlar |
Avansas-Seni Özledik-60/50 TL-29-31 Ağustos (23. sayfa)
-
-
Benim sipariş yurtiçi kargoya verildi
Buradan milleti korkutanlar nerede
Benim 2 siparişi engellediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
2 ürün vardı hepside teslim edildi konudan haberdar eder değerli arkadaşıma teşekkür ederim. Ekonomik olarak zorlandığımız bu dönemde ilaç gibi geldi 👏👏👏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim sipariş geldi gerçekten iyi paketlenmiş sağlam şekilde teslim aldım yeniden konu sahibine teşekkürlerimi bildiririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum çok fazla polisiye izleme bence.
-
3 ayri hesaptan 12 adet siparisim bugun teslim edildi. Burdan insanlari korkutup alisveris yaptirmayan ahlak abideleri bu gaspettiginiz kul hakkini nasil odeyeceksiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde sizin gibileri doğrudan banlamaları gerekirdi ama iyi taraflarına denk gelmişsiniz. Bir dahaki kampanyada 10000 ayrı hesaptan 40000 sipariş verirsiniz olur biter ne hiddetleniyorsun. Düşüncelerini görüşlerini beğenmediklerini bloklar geçersin.
-
pazartesi 1 adet sipariş geçmiştim istanbul içi olmasına rağmen hala ses soluk yok, sipariş hazırlanıyor yazıyor
-
4. siparişte tamamdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 hesaptan 12 sipariş vermiş hâlâ utanmadan kul hakkından bahsediyor,şu hayatta bir böcek bile senden daha faydalıdır dünyaya..
Senin 3 ayrı hesap açıp alışveriş yapman kul hakkı değil yani
-
8 alışverişten 4u dün 1i bugun geldj kargocuya bi bak öbürleri nerede dedim abi asagi araca bakiyom diyip kaçtı dönmedi geriye
Kaldi 3 siparis sanki atla deve anlamadim arıyoruz yoğunluk var kargo takip no ver bilmiyoruz diyorlar bir iside tam yapın yaw ev de esir kaldik gelebilirler diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 ayri hesaptan 48 adet siparisim bugun teslim edildi. Burdan insanlari korkutup alisveris yaptirmayan ahlak abideleri bu gaspettiginiz kul hakkini nasil odeyeceksiniz?
-
İstanbul içi kendi araçlarıyla teslim ederlerdi normalde ama bi siparişimi yurtiçi kargo ya vermişler gerçekten yoğunlar heralde
kendileri fırsat kaçırdıkları için milleti de peşlerine sürüklüyorlar, yine olsa fazlasıyla yaparım, gizli kapaklı bir durum yok, indirim kodunda sıkıntı olsa anında iptal ederler
-
kalan tüm ürünleri y.ici kargoya vermisler bakalim ne zaman gelir
-
Bu genç arkadaşlarda kendilerince daha fazla almaya irade ve buna karar verecek zeka yok mu da burada onu kaçırdık bunu kaçırdık diye ağlıyorlar :)
Kaçırmasaydınız tutan mı oldu? Buradaki trollük yapan ergenler, bir firmada daha önce sorun yaşanınca bunu belirtmenin anlamını bilmiyor. Foruma yararı olmadan sadece fırsat arayıp 1 fırsat olunca 495495694 tane almayı tek marifetleri bildikleri için (çoğu forum kültüründen nasibini almamış kişiler) burada gelip sizin yüzünüzden 10 tane daha alamadık diye ağlamaları normal aslında :) Boş verin geçin.
-
Bu kaçıncı seviye?
-
alınan alındı arkadaşlar, tartışacak bir durum kalmadı artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X