Şimdi Ara

avasssssssssssstttttttttttttttttttttttttttt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avast 2 virüs buldu.fakat bunları silemiyor

dosya adı :c:WİNDOWS/ system32/winwsci.exe
    zararlı yazılım adı:win32:bandok-F(trj)

bunu nasıl silecem lütfen yardımcı olun

• bilgisayarı yeniden başlat açılırken f8 e basarak dosta seçim penceresinden güvenli kipte aç.

güvenli kipta bir daha tarat büyük ihtimalle onaracak/silecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

bilgisayarı yeniden başlat açılırken f8 e basarak dosta seçim penceresinden güvenli kipte aç.

güvenli kipta bir daha tarat büyük ihtimalle onaracak/silecektir.
    Bence Antivirus programını değiştir. Kaspersky falan yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mesutc37

şahsen avast bence kaspersky dan daha iyi ikisinide denedim..iyi bir firewall ve anti spyla beraber kullanınca avastı hiç bir şeye değişmem açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: kayanka

quote:

şahsen avast bence kaspersky dan daha iyi ikisinide denedim..iyi bir firewall ve anti spyla beraber kullanınca avastı hiç bir şeye değişmem açıkcası

Alıntıları Göster
    arkadaşım güvenli kipte açıp tarattım.birini sildi.fakat ikinciyi silemiyor.yani sorun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan irek

arkadaşım güvenli kipte açıp tarattım.birini sildi.fakat ikinciyi silemiyor.yani sorun devam ediyor

Alıntıları Göster
    bencede avastı kaldır bende avast var dı unistal ettim kaspesky yi yükledim kasperski
    26 tane virsü buldu

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum gel beni dinle bırak şu avast ı da AVG Antivirüsü kur güncellemelerini yaptıktan sonra tarat göreceksin daha nelerini bulup temizleyecek sisteminden. güvenli kip te çalıştırmana bile gerek yok kesinlikle eminim ki sorunun hallolucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P€N€MY

Dostum gel beni dinle bırak şu avast ı da AVG Antivirüsü kur güncellemelerini yaptıktan sonra tarat göreceksin daha nelerini bulup temizleyecek sisteminden. güvenli kip te çalıştırmana bile gerek yok kesinlikle eminim ki sorunun hallolucaktır.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nod 32 ve AVG antivirüsleri kurdum. hiçbiri avastın bulduğu virüsü bulamadı.
  • quote:

arkadaşlar nod 32 ve AVG antivirüsleri kurdum. hiçbiri avastın bulduğu virüsü bulamadı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hasan irek

AVast seni kandırıyor olmasın

diğerlerini kaldır bide kaspersky ile tarat. ÖM atıyorum şimdi.

• quote:

quote:

AVast seni kandırıyor olmasın

diğerlerini kaldır bide kaspersky ile tarat. ÖM atıyorum şimdi.

Alıntıları Göster
    arkadaşım winwsci.exe diye bir dosya var system32 de.sil diyorum.siliyor.1 saniye sonra tekrar geri geliyor.shift+delete yapıyom aynı sonuç

• quote:

Alıntıları Göster
    emin ol en az 5-10 daha bulacaktır
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 21 Mart 2006; 0:11:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

emin ol en az 5-10 daha bulacaktır
    quote:

Alıntıları Göster
    o zaman sana trojen remover lazım. aşadan indir. kolay gelsin...

http://www.ewido.net/en/download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion_ysc -- 21 Mart 2006; 9:10:54 >

• quote:

arkadaşlar avast 2 virüs buldu.fakat bunları silemiyor

dosya adı :c:WİNDOWS/ system32/winwsci.exe
    zararlı yazılım adı:win32:bandok-F(trj)

bunu nasıl silecem lütfen yardımcı olun

Kardeş öncelikle avastı değiştirme pişman olursun. ben Kaspersky yükledim mahvoldum. neyse sorununa gelince silmemesinin sebebi windowsun o dosyayı kullanıyor olması olabilir. Avastın windows açılmadan önce dosta yaptığı bir scan var onu yaptır. zannedersen siler. Yalnız biraz uzun sürebilir tarama. Avastın özelliklerine gir ve açılışta tara diye bir ifade olması lazım onu aktifleştir ve bilgisayarını yeniden başlat

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Belkide güncellemeyi tam olarak yapamamışsındır. Update bölümünde yapman gereken güncellemeler liste şeklinde çıkıyor en üsttekinden başlamak kaydıyla üzerine tıklayarak bunları teker teker yükledinmi?
    Ayrıca,
    quote:

arkadaşım winwsci.exe diye bir dosya var system32 de.sil diyorum.siliyor.1 saniye sonra tekrar geri geliyor.shift+delete yapıyom aynı sonuç

tahmin ettiğim gibi bir durum söz konusu winwsci.exe dosyasını sürekli yükleyen sistem açılışında devreye giren başka bir dosya var ama sistem dosyası olarak göründüğü için avast bunu bulamıyor. Ben kendimde ve bir kaç arkadaşımın bu tarz virüs bulaşmış bilgisayarında denedigimden çok iyi bir tarama gücüne ve pratik olduğuna şahit olduğumdan dolayı AVG yi tavsiye ediyorum. Ama Nod32 ve Kaspersky de gayet iyidir.
    Hatta forumdanda buna benzer bir örnek verebilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6064869/mpage_1/key_//tm.htm#6094853
    Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: P€N€MY

quote:

Belkide güncellemeyi tam olarak yapamamışsındır. Update bölümünde yapman gereken güncellemeler liste şeklinde çıkıyor en üsttekinden başlamak kaydıyla üzerine tıklayarak bunları teker teker yükledinmi?
    Ayrıca,
    quote:

tahmin ettiğim gibi bir durum söz konusu winwsci.exe dosyasını sürekli yükleyen sistem açılışında devreye giren başka bir dosya var ama sistem dosyası olarak göründüğü için avast bunu bulamıyor. Ben kendimde ve bir kaç arkadaşımın bu tarz virüs bulaşmış bilgisayarında denedigimden çok iyi bir tarama gücüne ve pratik olduğuna şahit olduğumdan dolayı AVG yi tavsiye ediyorum. Ama Nod32 ve Kaspersky de gayet iyidir.
    Hatta forumdanda buna benzer bir örnek verebilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6064869/mpage_1/key_//tm.htm#6094853
    Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar virüsü sildim .ama nasıl sildim sizinle paylaşayım.regeditten avastın bulduğu virüsün ismini yazıp arattım.HKEY CURRENT USER klasörünün içinde buldum.aynı isimle 3 tane virüs vardı.üçünü de sildim.avastla tarattım.virüs bulamadım.yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

• quote:

arkadaşlar virüsü sildim .ama nasıl sildim sizinle paylaşayım.regeditten avastın bulduğu virüsün ismini yazıp arattım.HKEY CURRENT USER klasörünün içinde buldum.aynı isimle 3 tane virüs vardı.üçünü de sildim.avastla tarattım.virüs bulamadım.yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    kırk takla atarsın işte bunu demeye çalışıyoruz:)) program mı program işte ney avasst.. değil kardeş KASPERSKY. sistemine güveniyosan bu kadar baba bişey olamaz..
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

kırk takla atarsın işte bunu demeye çalışıyoruz:)) program mı program işte ney avasst.. değil kardeş KASPERSKY. sistemine güveniyosan bu kadar baba bişey olamaz..
    quote:

Alıntıları Göster
    BitDefender'a geçtim stresim bitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: thalasus

BitDefender'a geçtim stresim bitti...

Alıntıları Göster
    Bit defender mit defender hikaye seninde başına aynı virüs belası bulaşırsa bit defenderin silemediğini görürsün
    Ama aynı durum benim de başıma geldi ve avastla sorunu kökünden çözdüm..
    Windows işletim sistemi bölümünde arat bulursun ben de aynı virüsü silemiyordum.
    Bu virüslerin bi amacı var interneti yavaşlatıyor. başka bişi yapmıyo zaten interneti yavaşlatması yeterli bi sebep sanırım.
    Ben sana yolunu söylim
    avastı bios taramasıyla çalıştır nası olcanı bilmiom ben avastı kurduğumda kendisi yeniden başlatmadan sonra tarama yapılsınmı diye sordu bende kabul ettim bilgisayarı açtığımda 50 küsür virüs bulundu ve silindiğini gördüm
    Daha önce bit defenderin son ve pro versiyonunu kullanıyordum..
    hiçbişii bulamadı
    bitdefenderin teek sevdiim tarafı internete bağlanmasını iistemediğiniz bir programı internete bağlamıyo..
    hepsi bu en büyük AVAST

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Avast bazen virus olmayan dosyalara virus uyarısı verdiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

Avast bazen virus olmayan dosyalara virus uyarısı verdiriyor.

Alıntıları Göster
    F-Secure

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.