Arkadaşlar Avast antivirüste karantiya alınan dosyalara nasıl ulaşabilirim? Geri yüklemek istiyorum. Ve bu dosyaları bir daha karantinaya almasın güvenirli olsun, nasıl yaparım? Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Toros37
Arkadaşlar Avast antivirüste karantiya alınan dosyalara nasıl ulaşabilirim? Geri yüklemek istiyorum. Ve bu dosyaları bir daha karantinaya almasın güvenirli olsun, nasıl yaparım? Teşekkürler
avastı açıyorsun ana ekranda 4 tane kısayol olması lazım işte hızlı tarama,tarayıcı temizliği ve tam sistem taraması gibi
bunlardan birine sağ tıklıyorsun kısayolu değiştir deyip karantinaya tıklıyorsun bu kadar.
Teşekkürler. Evet buradaki kısa yola atamak lazımmış. Böyle gizlemeye neden gerek görmüşler ki?
sırf bu programların saçma saçan şeylerinden dolayı virüs prog. kullanmayasınm geliyor ve birçok önemli ve değerli dosyalarım gittiler :(( avast usb taktığımda kendi kendine dosyaları taramaya ve düzeltmeye başladı. karantinaya aldı ve karantinaya alınan dosyaları da bulamıyorum :(( resmen bir teknoloji özürlü olup dosyalarımı ve fotolarımı bulmak istiyorum :(( lütfen bana yardım edinnn :('(( nereden bulurum? nasıl yaparım? biraz avastı karıştırdım kurcaladım ama bir sonuca varamadım...
UZUN ARAMALAR SONUCU 2014 AVAST ANTİVİRUS PROGRAMI İÇİN KARANTİNA YERİNİ RESİMLERLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM. (AVAST KARANTİNA 2014)
avast daha kendisini bile korumaktan aciz gelmiş birde milletin bilgisayarını koruyacak
quote:
Orijinalden alıntı: mertsongel
UZUN ARAMALAR SONUCU 2014 AVAST ANTİVİRUS PROGRAMI İÇİN KARANTİNA YERİNİ RESİMLERLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM. (AVAST KARANTİNA 2014)
arkadaşım sen avastın herşey yolunda dediğine bakma bilgisayarının arka planında kimbilir ne dolaplar dönüyor belkide trojanlar cirit atıyordur ,yanına malwarebytes kur ve tarat bakalım sisteminde herşey gerçekten yolunda mı..
Arkadaşlar Bende Bi Kere Yükledim Bu İgrenç Programı Maffeti Pcyi Choreme Giriş Yapamadım Programlar Düzgün Çalışmıyordu Sildim Sildikten Sonrada Programlarda HATA BIRAKMIŞTI FORMAT Attım SAKIN YÜKLEMEYİN
Yeni versiyonda böyle;
synaX:Lecter
kullanıcısına yanıt
Sil yapınca virüsü siliyor değilmi? Serbest bırakmıyor yani
quote:
Orijinalden alıntı: xxx187
Sil yapınca virüsü siliyor değilmi? Serbest bırakmıyor yani
Karantinaya alma amacı zaten, virüsü silemediği içindir. Eğer sende geri getirirsen, virüs de gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme