Şimdi Ara

Avat Antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avast Antivirüs'ü önerirmisiniz? (premium olarak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Avira, kaspersky, norton veya YERLİ YAZILIM CHOMAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldan fazladır kullanıcısıyım memnunum tavsiye ederim.
    Bunun yerine de Bitdefender tavsiye edebilirim.

• Norton en iyisi comodo yerli ancak paralı olan sürüm çok güzel oda fiyat biraz fazla olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenko17 -- 17 Mayıs 2019; 21:10:32 >
  • İçi boş cevaplar istemiyorsanız aşağıya eklediğim kaynakların haberlerini okuyabilirsiniz. Şu anda bu sektörde büyük sallantılar var. Kendilerini koruyamıyorlar ki sizi korusunlar.. Hatta para verip satın aldığınız güvenlik yazılımları sizi daha da tehlikeye sokuyor.

McAfee, Trend Micro ve Symantec (Symantec ikinci kez) büyük darbe aldı. Kaspersky'de zamanında büyük saldırıların hedefi olmuştu. Aşağıdaki kaynaklarda olayların ayrıntıları zaten mevcut.

https://www.bleepingcomputer.com/news/security/new-details-emerge-of-fxmsps-hacking-of-antivirus-companies/

Gizmodo
    Top Antivirus Companies Hacked by a 'Credible Threat' Demanding a Measly $300 Grand, Security Firm Says
    https://gizmodo.com/top-antivirus-companies-hacked-by-a-credible-threat-dem-1834652937

Daha bir sürü global kaynakta haberler var. Araştırabilirsiniz.

• Ayrıca Avast en berbat antivirus programlarından biri'dir. Tavsiye etmiyorum.
  • Elimde bol bol key var bütün antivirusleri denedim diyebilirim. Eger pcniz eskiyse kasmayan avtivirus ariyosaniz zemana ve panda ayrıca adwcleaner var haftada 1 kere rootkit taraması yapıyorum. Pcnin açılışını biraz etkileyen ise Avira mcafee ve malwerebytes . Malwarebytes çok güzel bir antimalware programi şiddetle tavsiye ederim firewall falanda var içinde. Avast ve eski nod şimdiki eset pcyi aşırı yavaslatiyolar bu dediğim açılıştaki yavaşlık açılıştan 5 dk sonra tarama bitince PC kendine geliyo. Bu dediklerimden yola çıkabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    antivirüs interneti engelliyor...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.