bu oyunda afterburner ile ilgili bir sıkıntı var hata veriyor kapatın diyor o yüzden telefonla resim alıp gösterdim. şu an resmi olarak yani mod olmadan FSR3 ve FG açabildiğimiz ilk ve tek oyun bu. 7 aralık sürücü kullanıyorum. resimler hdr yüzünden böyle.
default ayarlarda. şu şekilde de bir ortalama verdi. ayarlara bakalım. FG açık kapalı farkını açıkken 182 fps kapalıyken 107 fps oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Ocak 2024; 14:55:36 > |
Avatar: Frontiers of Pandora FSR3 FG açık kapalı
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Ocak 2024; 14:55:55 >
-
remnant2 de afterburner ile ilgili hata verince artık harici program kullanmamaya karar verdim. sürücünün oyun içi katmanı iş görüyor ve resim de alıyor ama resme katmanı dahil etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Ocak 2024; 14:57:31 > -
konuyla ilgili gelişme var yoksa takılmıyorum artık buraya ama madem konusu benim duyuralım.
1 martta oyuna 9 küsür gb yama geldi ama bakmadım. dün baktım oyunu baştan yazmışlar destan gibi sürüm notları ve hep FSR3'te düzeltemesinden bahsediyorlar. e biz bu oyunu iyi FSR3 gömülmüş oyun diye gösterdik ama 3. title update artık buna basit yama da denmez adamlar hala FSR3 gömecez diye uğraşıyor bu bir de sıfırdan yapılan oyun. mevcut FSR1-2 oyunları FSR3'e nasıl geçirecekler ki bu kadar zorsa? yoksa ms'nin güzelliği mi hem dx11 dx12 olması gerekiyor ondan mı DXSR(super resolution) diye bir şey çıkarmaya çalışıyor ms?
ati 6000 7000 serisi kullanıcılarını ilgilendirmeyen durumdur sürücüden AFMF açarsanız bütün dx11 dx12 oyunlarda FSR3 var.
-
Cevabı herşeye rağmen kendiniz yazmanızı takdir ettim. Sonuçta forum bu günlük değil. İlla biri bulur yorumlar. Oyuna ilgim var ama bu gibi şeyleri canımı sıkmıyor değil.
-
ben de bu cevabı takdir ettim ve bu resimleri gösteriyorum. title update 3 açıklamasını kaldırmışlar oku oku bitmeyen bir şeydi sıkıntı çıktı demek ki düzelttikleri şeylerden fazlasını yaptıklarını ya da söyledikleri şeyleri yapamadıklarını farkettiler ama oyun hala yamalı ve oyun içi kısaca özet geçmişler suya sabuna dokunmadan amd kızmıştır tabi aga ne yaptınız diye? news kısmında ki sağda title update 2 görünüyor gördüğün gibi onun gibi en soldaydı oku oku bitmiyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X