Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar goruntu super acayip gerçekçi adam sanki yanımda.Ama filimi beyenmedim başka bir filme böyle görüntü verseler süper olur he taaa imax için oralara gittiğime deydimi deydi bence o görüntü süperdi 3 saat ara yok filmde fulldü saon toplasan 5 kişilik boş yer vardı 1000 kişilik salonda

• güzel arkadaşım imax'e real3dye günde kaç kişi gidiyor. olurmu hepsi konu açsa. sinema bölümünde 17 sayfalık konu var gel oraya yaz sende.
    hem zaten bu kadar büyütülecek bişeyde yokki.
  • imax 3d'ye gittiğine eminmisin, çünkü gidenlerin hepsi görüntünün berbat olduğunu söylüyor. Görüntü çok karanlıkmış ve seste yüksek değilmiş. Hatta altyazıyı hiç okumayın diyorlar.
  • Ben de gittim de görüntü IMAX standartlarının altındaydı. 3D'ye lafım yok kusursuzdu fakat projeksiyon artık ölmüş altyazıları ise tek boyutlu yayınladıklarından okumak mümkün değil. İngilizcem olduğundan pek dert etmedim ama eğer anlayamayacak durumdaysanız önermiyorum.
  • goruntu ıyı karanlıktı bıraz aynen alt yazınn ustune 3d goruntusu gelıyodu yanı memnun kalmadım ben fılmden acıkcası ama goruntu fena degıldı fılm ıgrenc gıbı bısydı ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.