Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_$

güzele benziyor baya geçen avatar last airbender diye bi oyun indirmiştim avatardan soğuttu beni oyun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

güzele benziyor baya geçen avatar last airbender diye bi oyun indirmiştim avatardan soğuttu beni oyun

sanırsam biliyorum oyunu 3 tane bükme hareketi vardı sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

sanırsam biliyorum oyunu 3 tane bükme hareketi vardı sadece

Alıntıları Göster
    ben video sunu izledim pek beyenmedim bi kargaşa var oyunda 4 tip de büküyo ama kimse ölmüyo mmorpg si çıksa ii olurda arenası saçma geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

ben video sunu izledim pek beyenmedim bi kargaşa var oyunda 4 tip de büküyo ama kimse ölmüyo mmorpg si çıksa ii olurda arenası saçma geldi bana

Alıntıları Göster
    Videoları izledim lag olmazsa çok iyi olur başta karakterimizi yapcaz sonra direk pvp yapıcaz grafikler fln çok güzeldi videoda yarın çıkınca bakarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Videoları izledim lag olmazsa çok iyi olur başta karakterimizi yapcaz sonra direk pvp yapıcaz grafikler fln çok güzeldi videoda yarın çıkınca bakarım artık

Alıntıları Göster
    hadi bakalım yarın geliyo, görcez ne mal oldugunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

hadi bakalım yarın geliyo, görcez ne mal oldugunu.

Alıntıları Göster
    indiricezmi yoksa web tabanlı mı gircez??
  • quote:

indiricezmi yoksa web tabanlı mı gircez??

Alıntıları Göster
    Oyunda cok az hareket var ayrica bence avatar 4 elementide bilmesi gerekirdi ve onunla oynamak icin oyunda epeyi yuksek puan yapmak lazimimdi

neyse yarin ins. cikarda deneriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Oyunda cok az hareket var ayrica bence avatar 4 elementide bilmesi gerekirdi ve onunla oynamak icin oyunda epeyi yuksek puan yapmak lazimimdi

neyse yarin ins. cikarda deneriz...

Alıntıları Göster
    avatar online mı? olursa guzel olur denemeye deger [Ateş krallıgı taraftarıyım]

video ya bakamayanlar için > TIKLA <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 15 Eylül 2008; 1:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

avatar online mı? olursa guzel olur denemeye deger [Ateş krallıgı taraftarıyım]

video ya bakamayanlar için > TIKLA <

Alıntıları Göster
    ateş 4ever su da buz skili görmedim görsem buz olurdum kaç gibi çıkıyo ki bugün die biliyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

ateş 4ever su da buz skili görmedim görsem buz olurdum kaç gibi çıkıyo ki bugün die biliyorm

Alıntıları Göster
    hala çıkmadı , sitesi bile hazır değil :D nick e küfür saydırmaya başlıyabiliriz . benim de favori ırkım ateş . favori karakterimde iroh

• quote:

Orijinalden alıntı: ultragamer

hala çıkmadı , sitesi bile hazır değil :D nick e küfür saydırmaya başlıyabiliriz . benim de favori ırkım ateş . favori karakterimde iroh

Alıntıları Göster
    ee oyunyok ama 15 eylül diyo işte nick in yapcağı oyun bu kadar olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    beyler ordaki aang deilki siz neden bahsediyosunuz
    hiç görmediniz mi çizgi film de hava kesişileri resmen birbirinin klonu , bi avatar roku farklı elemanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 15 Eylül 2008; 17:03:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Umarım Türkiye tarihine göre 15 inde açılıcağını zannetmiyorsunuzdur.Biliyorsunuz zaman farkı var
  • quote:

Umarım Türkiye tarihine göre 15 inde açılıcağını zannetmiyorsunuzdur.Biliyorsunuz zaman farkı var

Alıntıları Göster
    naptın be kanka . zaman farkı varda 24 saat mi :D
  • quote:

naptın be kanka . zaman farkı varda 24 saat mi :D

Alıntıları Göster
    zaman farki benim son hatirladigim amerikaya gore 4 saatmi 6 saatmi yoksa 2 saatmi ne 24 saat diilki?

EDIT:Int. ten baktimda tam 7 saat diyor bekleyin biraz belki ertelenmistir...
    2. EDIT: Biraz daha baktimmda dogu bati ortaya gore 7-8-9 saat fark avrmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 15 Eylül 2008; 17:21:01 >

• quote:

zaman farki benim son hatirladigim amerikaya gore 4 saatmi 6 saatmi yoksa 2 saatmi ne 24 saat diilki?

EDIT:Int. ten baktimda tam 7 saat diyor bekleyin biraz belki ertelenmistir...
    2. EDIT: Biraz daha baktimmda dogu bati ortaya gore 7-8-9 saat fark avrmis

Alıntıları Göster
    yani sonuç olarak ne zaman açılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRockTR

yani sonuç olarak ne zaman açılacak

Alıntıları Göster
    Ne kadar saat farkı var tam bilmiyorum ama inşallah akşama açılır
  • quote:

Ne kadar saat farkı var tam bilmiyorum ama inşallah akşama açılır

Alıntıları Göster
    nick amerikan mı ?? ozmn şuan saat orda 11 doğal olarak çıkmaz :D
  • quote:

nick amerikan mı ?? ozmn şuan saat orda 11 doğal olarak çıkmaz :D

Alıntıları Göster
    Evet ben nicki amerika diye hatirliyorum ingiltere olsaydi zaten simdiye cikmasi gerekirdi orda 2 saat ya onde ya geride zaten.

bence bu oyun yarina kalir
  • quote:

Evet ben nicki amerika diye hatirliyorum ingiltere olsaydi zaten simdiye cikmasi gerekirdi orda 2 saat ya onde ya geride zaten.

bence bu oyun yarina kalir

Alıntıları Göster
    adamlar daha doğru düzgün site yapmamışlar , şöle adam gibi online avatar oyunu görmemiz uzun sürcek :) ubisoftun 2009 da çıkaracağı bi avatar oyunu var , çok yeni teknikler kullanıyorlarmış . onunda online opsiyonu ne kadar olur bilemem

• quote:

adamlar daha doğru düzgün site yapmamışlar , şöle adam gibi online avatar oyunu görmemiz uzun sürcek :) ubisoftun 2009 da çıkaracağı bi avatar oyunu var , çok yeni teknikler kullanıyorlarmış . onunda online opsiyonu ne kadar olur bilemem

Alıntıları Göster
    Yarın çıkar herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.