Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapım/Dağıtım:Nickelodeon-Ücretsiz
    Tür:MMORPG (Aksiyon öğeleri de var)

Oyunun sitesi:http://www.nick.com/avatarlegends/

Kendi değerlendirmem (Ücretsiz mmolara göre)
    Grafik:60
    Ses:60
    Eğlence:70
    Oynanabilirlik:70

Oyun büyük ihtimalle deneme oyunu,başarıya ulaşırsa nickelodeon un daha düzgün,oturmuş bir mmo yapacağını düşünüyorum.En kötü oyunun isim haklarını devrederler,sömürmeden bırakmazlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 10 Ekim 2008; 17:29:08 >

• deneriz XD
  • oyun bebe dolacak nickelodeon yapıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

oyun bebe dolacak nickelodeon yapıo

o yaparsa bence güzel olur
  • en sonunda ya sonunda vatarın kendi oyunu hemde online.
  • her zaman bunu bekliyordum ama şansıma okulların açıldığı zamana geliyorefektler fena değil zukonun skiller güzel bide tophun yaptığı bi skill var oda güzelneyse acaba boyutu ne kdr olur
  • Daha önceden bir konu açılmıştı nasıl bir mmorpg istersiniz diye ...

taa o zaman avatarın oyunu çıksın güzel olur demiştim şimdi çıkıcak merakla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence oyunun en büyük eksiği sadece arenalarda geçmesi.Oyun avatar ın bulunmasıyla başlasa bizde seçtiğimiz ulusa göre görev yapsak avatar a yardım etsek çok iyi olurdu.
  • rakion tarzı bir oyun olcak heralde. demezsem çatlarim. En sevdigim tarzda sevdigim en sevdigim çizgifilmin online oyunu
    edit: oyun videodaki gibi sade arenalarda mi olcak yoksa engelli aranalar da olcak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 5 Eylül 2008; 15:08:26 >
  • Video'ya bakcam ama YouTube girmio siz nasıl giriyosunuz banada söylermisiniz?
  • www.ktunnel.com
  • süper bişi ya bide last exile ın oyununu yapsınlar dayanamıcam bn yapıcam aaaa ayıp ama :P
  • otobar oyun online oldugu ıcın bence ole bısey olamaz sonucta oyunda bır tane avatar yok dımı?
  • hocam azsınla bunu direk online oyun yapcan Avatar NPc olcak sende char acacan ondan ders alacan falan
    Zukodan ateş bükme
    Toph dan toprak
    kataradan Su
    aangdan de hava

şeçtigin ulusa göre bunları öğrencen işte , 2nci bi bükme öğrenmek içinde avatardan görev falan alıcaksın işte,mesela gerçekteki gibi ateş bükücünün su bükmeyi öğrenmesi uzun süre alabilir vs vs.
  • böyle arenada pvp üstüne oyun değilde gerçek bir mmorpg gibi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
  • lagdan oynanmaz bence bu oyun zaten hwep böyle room lu full pvp oyunlarda çok lag oluyor henüz bu şekilde normal lag seviyesine sahi pbi oyun görmedim
    hele birde nickeledion oyun üstüne yoğunlaşmamış bir yapımcı (aslında yapımcı bile değilde neyse)
    fimlerin,çizgi filmlerin oyunları olur ya aynen buda öyle olur bence(bkz:iron man,oysaki ben o oyunu 4 gözle bekliodum)
  • @Dead Or Alive

Aslına bakarsan bu oyunlarıda Nick'in çizgifilm çizerleri yapmıyor zaten ^^ İşi tasarım olan birçok deneyimli elemanı bir araya getirip onlara yaptırmıyorlarmı sonuçta? Yani Nick sponsor gibi bir durumda burada. Oyun son derece güzel olmuş. Tek eksiği bence Aang gibi karakterlerin oyunda seçilebilir olması. Keşke onlar NPC olarak oyunda olsa herkes kendi karakterini yaratsa :(
  • güzele benziyor baya geçen avatar last airbender diye bi oyun indirmiştim avatardan soğuttu beni oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

hocam azsınla bunu direk online oyun yapcan Avatar NPc olcak sende char acacan ondan ders alacan falan
    Zukodan ateş bükme
    Toph dan toprak
    kataradan Su
    aangdan de hava

şeçtigin ulusa göre bunları öğrencen işte , 2nci bi bükme öğrenmek içinde avatardan görev falan alıcaksın işte,mesela gerçekteki gibi ateş bükücünün su bükmeyi öğrenmesi uzun süre alabilir vs vs.

hocam aynı senin gibi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Video'ya bakcam ama YouTube girmio siz nasıl giriyosunuz banada söylermisiniz?

browseunblocked.com www. olmuycak oraya gir youtubenin sitesini yaz gir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.