Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardes bak oyuna girdim specbar a tıkla dedi tıkladım sonra altta dönen 4 elemnt var ve arkdan müzik gelo! bu arda siyah ekran var bekle dionuz bekledim mk. hala gelmedi 2 tane sık geldi biri yesil biri kırmızı yesile bastım gene altta 4 element dönmeye basladı yine yine yine bakın nolur yardım edin bn avatar ın fanatikiim böle oyuuna giremessem kafayı yerim nolurrr

• arkadaslar ben oyunu açiom sonra spacebar tıkla dio tıklıyom sonra siyah ekran gelio a rkada müzik felan allta 4 elemnt dönüyo ama bi türlü açilmio surekli deniom bekliom gelmio sakın bekle demeyinnn!!! yeter nolur bi yardım edin bn fanatikim avatarın nolurr yardım yardım için oyun09tr@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: zorro009

arkadaslar ben oyunu açiom sonra spacebar tıkla dio tıklıyom sonra siyah ekran gelio a rkada müzik felan allta 4 elemnt dönüyo ama bi türlü açilmio surekli deniom bekliom gelmio sakın bekle demeyinnn!!! yeter nolur bi yardım edin bn fanatikim avatarın nolurr yardım yardım için oyun09tr@hotmail.com

1)3 yıllık hort
    2)Daha düzgün bi türkçeyle yazarsan belki birileri yardımcı olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: zorro009

arkadaslar ben oyunu açiom sonra spacebar tıkla dio tıklıyom sonra siyah ekran gelio a rkada müzik felan allta 4 elemnt dönüyo ama bi türlü açilmio surekli deniom bekliom gelmio sakın bekle demeyinnn!!! yeter nolur bi yardım edin bn fanatikim avatarın nolurr yardım yardım için oyun09tr@hotmail.com

Yardım etmemiz için insan olman lazım ama malesef insan değilsin.

• Arkadaşın muhtemelen yaşı daha küçük. Fazla yüklenmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bir fikri olan varsa yardım etsin. Laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
  • lawles bak adam akıllı dur tamam mı biz milletten yardım istioz sen laf sokma çabasındasın nese o sorunun halletim simdi yeni bi sorun var :( ya ''unable to initialize display drive'' diyo acaba ne yapabilirim acil yardım
  • kapanmış :D
  • oyuna giriyorum veritabanına ulaşılamıyor yazıyo bide eski sürüm diyiyor silip yükledim hatta silip yüklemeyi 5 kez yaptım açılmıyo dört element dönüyo sonra hata veriyo lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.