kardes bak oyuna girdim specbar a tıkla dedi tıkladım sonra altta dönen 4 elemnt var ve arkdan müzik gelo! bu arda siyah ekran var bekle dionuz bekledim mk. hala gelmedi 2 tane sık geldi biri yesil biri kırmızı yesile bastım gene altta 4 element dönmeye basladı yine yine yine bakın nolur yardım edin bn avatar ın fanatikiim böle oyuuna giremessem kafayı yerim nolurrr
arkadaslar ben oyunu açiom sonra spacebar tıkla dio tıklıyom sonra siyah ekran gelio a rkada müzik felan allta 4 elemnt dönüyo ama bi türlü açilmio surekli deniom bekliom gelmio sakın bekle demeyinnn!!! yeter nolur bi yardım edin bn fanatikim avatarın nolurr yardım yardım için oyun09tr@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: zorro009
arkadaslar ben oyunu açiom sonra spacebar tıkla dio tıklıyom sonra siyah ekran gelio a rkada müzik felan allta 4 elemnt dönüyo ama bi türlü açilmio surekli deniom bekliom gelmio sakın bekle demeyinnn!!! yeter nolur bi yardım edin bn fanatikim avatarın nolurr yardım yardım için oyun09tr@hotmail.com
1)3 yıllık hort 2)Daha düzgün bi türkçeyle yazarsan belki birileri yardımcı olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: zorro009
Yardım etmemiz için insan olman lazım ama malesef insan değilsin.
Arkadaşın muhtemelen yaşı daha küçük. Fazla yüklenmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bir fikri olan varsa yardım etsin. Laf sokma çabasına girmeye gerek yok.
lawles bak adam akıllı dur tamam mı biz milletten yardım istioz sen laf sokma çabasındasın nese o sorunun halletim simdi yeni bi sorun var :( ya ''unable to initialize display drive'' diyo acaba ne yapabilirim acil yardım
kapanmış :D
oyuna giriyorum veritabanına ulaşılamıyor yazıyo bide eski sürüm diyiyor silip yükledim hatta silip yüklemeyi 5 kez yaptım açılmıyo dört element dönüyo sonra hata veriyo lütfen yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme