Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doru olmuş nese yeni şeler yuklenıyodur yada hatalar duzelıyodur keske lvllerı yukseltseler ben oyunu bıtırdım 50 lvl olun bıtıyo neyse size haber vericem bende sunu yapmaya calısım ama merak etmeyın siteye gelir
  • tmm sozumu tuttum cozdum her kez pc den kaldır sın avatarı sonra yeniden yukleyın dediğim gibi yeni şeyler gelmiş güzel olmuş beyendim amam inşallah ilerleyen zamanlarda lvl lerde çoğalır neyse bi sorun olursa soleyin bide bende oldu amam sizi bilmem masautdundeki avatar simgesi calısmıyo program filiws e bakın basşka bi sorun olursa soleyin
  • (arka arkaya yazdığım için ozur dilerim)masaustune attım sımgeyı orda calısmadı kendı dosyalarının yanına attım sonra calıstı sizde ole yapın
  • oyuna nereden üye olacağız ve güzel mi bacağım sakat bu nedenle takip edemedim mesajları özür dilerim bu nedenden dolayı
  • Voldroy5

http://www.nick.com/registration/index.jhtml ak kardeşim burdan yap uye olmassan sole
  • arkadaslar ben oyunu sildim yeniden indirdim ve yeniden yükledim ama oyuna her girisimde söyle bi hata verio:

Your version of the game is outdated! Plase re-download the game to exprience new features and better stability.

Your versions (sbk-v2008-10-02)

Latest versions (sbk-v2008-11-03)

Ne yapmam gerek anlamadım bi türlü de olmadı. Sildim tekrar yükledim olmadı sitesinden tekrar indirdim yükledim ama hep bu hatayı verdi. Bilen biri varsa yardım ederse cok sevinirim
  • Bana da aynı hatayı veriyo ...
  • Bende de aynı hatayı verdi. program ekle kaldırdan kaldırdım. sonra tekrar indirdim.girdi ve 50 lvlim :):)
  • yaw bende size bi soru sormak istiyom küçük hareketli imageleri nerden buluyonuz :S
  • ya 4 element dönüyoda dönüyo bi açılmadı sayfa
  • vezir2

bak kardes o cıktıkca enter a bas bana da olmustu

DİĞERLERİ

kaldırın pc den sonra tekrara indirin
  • Oyun güzelde sinir oldum ya 21390481237591326 level adamlar gelio bi tokat atıyo ölüosun
  • traning den kas onlarda ole yapmış 50 lvl olunca oyun bitiyo zaten en yüksek level 50 ama ben şunu anlamadım buna baktım youtubeden farklı bi çeşit daha var indirdiğimiz gibi diil nişan yeri karakter filan farklı ustelık avatar zuko ..... olabiliyon ve istediğin zaman karakteri değiştiriyon orenk ben su bukucuyum ayarlıyıp toprak bukucu oluyom galiba bunu cd den yuklenmış ceşididir
  • PAPAS bende o videoyu izledim de ama bulamadım bulursan haber edebilir misin?
  • bulursam haber veririm ama o baska versıyon yani cd den atılmıştır bence ama vardı nette her halde.
  • bunun çözünürlüğünü arttıramıyoz mu. bozuk gösteriyo benim monitör büyük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 13 Kasım 2008; 18:32:37 >
  • MrEmq

ister oyunun özelliklerinden yap ister optiansdan tabi bulursan
  • olsa yapıcam zaten de yok işte?

http://img91.imageshack.us/my.php?image=ofaqoa1.jpg
  • Yeni ekran da al diyemem ..Yada,monitörün ayarlarından ekranı daralt öle dene
  • ben onlıneee oynadım hiç sorun çıkmadıııQ!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.