Oyuna girdim.Oyunda sadece arena dövüşerek mi exp kazanıyoruz
Ayrıca saldıramayıorum.Adamın üstüne gelince imleç kırmızı oluyor E veya Q yaz basıorum.Saldırmıo
-FeYYaZ- hayır altın hediye gibi şeylerde kazanıyorsun ve tabi ateş etmez ilk önce sklilleri yerleş tir hemen orda karıştır bul sol tus sağ tuş e Q var onlarla la ateş et ve onlinede kapış ama eziksen aralarında traing den gorev yap lvl atla felan filan başka sorun olursa sole
Ne zaman leave gameye bassam bükücülük hayatımda siyah bir sayfa açılıyor tek ilacıda görevi sonlandırmak :) ayrıca para harici her türlü item çantama düşmüyor
allah alla bana neden olmuyo ve altın da veriyo bana hem 350 altın hemde hediye veriyo.
Arkadaslar ben bugün indirdim denedim denedim anca girdi logine tıkladım sifremi yazdım girmio neden böle sitedende cıktım login olamıom submitmi dicem yoksa digerimi anlamadım 2side olmuo bide online girilmio diosunuz ben acaba online mi girmeye calısıomda olmuo trainge nasıl gircem sifremi yazıom id yazıom sonra submit diorum beklio beklio sonra yine sifre yazma kısmı cıkıo lütfen yardım
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
Az önce denedim online ye bile girdi harika oyunmuş ya bu tip oyunlara bayılırım ..
Kardesim bi rapide fln upload etsen olurmu bizde girelim NER0 nunkini upload ettim yine giremiorum sifreyi yazıom beklio beklio yine aynı sey cıkıo sifre yazma kısmı yardım lütfen
Sensuis bak kardeş dorudur dediğin bazen girmesi için beklemek lazım neden dicen bişeye balanıyo ondan neyse o şifre işi ise bazen dediğin gibi takılıyo ama sonra düzeliyo ve online ye girmek istersen online play filan yazıyo ordan ama ilk başladığından dolayı ezik başlarsın o yüzden trınıng den kas sonra lvl atla filan güçlü ol
bide demeyi unuttum özür dilerim şifre ni filan yaz sonra SUMBIT e tıkla eyer SKIP LOGIN a tıklarsan ques yani uye olmadan oynarsın tabi cıktıgında oyun dan bidaha gir her şey silinir.
tmm kardesim saol hallettim ancak bise sorcam düzgün bir sekilde su lvl atlayınca vermemiz gereken pointleri anlatırmısınız mesela chi artırmak icin neye vercem hp artırmak icin neye vercem toughles ne ise yarıo fln
sana bi kop ya verim ben ilk ten hep ona gore yapıyodum yukarda 2 tane ejder var mavi chı kırmızı can ustunde zaten yazıyo neyse eellerinde yuvarlak toplar war ordan bak mesela can yükseltince orda bi artış azalış görceksin birisi power power in ne olduğunu biliyosun biri can birisi chı biriside her 2 sinide artırıyo ama az ben hepsini eşitledim her lvl geçtiğinde sana 3 poınt verir kıyafetde koy ama gucune gore bide kazandığın şeyleri sat ben genelikle hava bükücü kıyafetini satıyom 2000 altın yani gold veriyo.nasıl eşya satacağını bilmiyosan söyle bide skilleri yer leştir he son bişey unutmadan söliyim sen ne bükücüsün.
herseyi hallettim ben hava bükücüyümde ya tek sorunum oyuna giriomda login zor oluom anlamadım neden böle login kısmı yazıom olmuo sitede login deilim :S neden böle anlamıom 3 tane char var 3 ünede zor girio :S
ya o bende bazen oluyo bide lütfen daha dikkatli yaz sana kötü bişey demiyorum sadece anlamakta zorluk çekiyorum yanlış cevap vermemek için bide senin o sorun war ya geç giriyo yada bazen girmiyo o banada oluyo bazen cok kısı balanıyo o an yada o an balanmakta biraz yavaş balanıyo oke ama bişey olmaz sonra gecer başka bi sorun olursa sole ama yani senin sorun onemli diil takma gecer
tmm saol yaa inşallah düzelir söle bu oyunu bi düzgün yapsalar mesela bu avatar fln katara bunlar npc tarzı olsa mmorpg tadında level atlayarak düzgünce yapsalar bu kataraya gidip su bükmeyi fln ögrensek tophtan toprak bükmeyi fln arenalarda olsa cokta tutulur yani eminim bi wow kdr olmasada knight metin2 kdr tutulur bunu aramızda düzgün yapabilen arkdas cıkarmı acaba ? yani metin2 yi nası yaptılarsa türkler bunuda söle bi düzgünce grafikler fln cokta hos olur p2p olsa bile olur yani ki eminim cokta tutulur
bundan sonra yeni seri çıkarırsalar iyi olur her halde ben en çok çizgi filmin çıkmasını istiyom ama nafile daha cıkmaz
bende indirdim ama sürekli unable to access database diyor. napacam ben?
habire entere bas bos oldugunda giriyo ama cok zor su aralar giremiom dolu oluo
Sİnir oldum ya :S
captain_turkiye bak o senin sorun ilkte her keze oldu o cıktıkca sen enter e bas ok en sonunda girecek ama akşamları biraz zor giriyo ya hemen girer yada zorlar.