Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bncede arkadaslar koymadılar 1 haftadır büyük bir heyecanla cıkmasını bekliyorum

• oyun ilk çıtkığında girip oynayabilmiştim biraz.sonra hata vermeye başladı.girdiğinde 5dk içinde giriyordu

quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

OTOBAR sen online ye girdin yani gir diysende sana da çıkdımı ve na kdadar bekledin. bi de arkadaşlar interneti sınırlı olna lar hiç bulaşmasın grafikten yer kotayı aşar aştığı içinde fazla para gelir.Gelirsede hiç şaşırmayın.
  • arkiler bi cavap verin yaw hata veriyo girince sonra tamam a tıklıyom oyundan atıyo
  • Msn'e ekLemissin beni fakat acmadın daha acınca senınle bu probLem hakkında bıraz konusacagız ;) .ßendede yapıyor.
  • OLA BİLİR
  • Arkadaşlar Avatar : Legends of the arena oyununun onLine sekmesi açıldı hayırlı uğurlu olsun bundan böyle online oynayabileceğiz..

Funqsclup'dan Öğütler : Oyuna 1 lvl karakter ile girdim eziyorlar :D Herkes training de kasmış..

ßence en iyi aLan skili olan karakter AirBender ( Hava Bükücü )
    Ateş Bükücüler pek işe yaramıyor oyunun %75'i hava bükücü

Genellikle CHI arttıracak statlara vermelisiniz yoksa karakteriniz çöp oLur....

http://www.nick.com/games/avatarlegends/ adresinden download edebilirsiniz...Yeni versiyonu kurmadan önce eskisini kaldırmak zorundasınız yoksa kuramaz...

Hayırlı Uğurlu Olsun Herkese...

• onlinede hep ezikler var ben hava bukuyum 45-50 lvl ım 120.000 altınım var.
    bide bakın onlineden daha iyi hediye ve daha çok altın veriyo ve satın alma yeri varya orada olmıyon şeyleri veriyo ona gore
  • chi ve vurus gucunu yukselten statlar hangileri arkadaşlar ?
  • Oyuna giriyorum space'e bastıktan sonra belli bir müddet bekliyorum sonra şu uyarıyı veriyor ;

Unable to access database , Try again ?

Ne yapmalıyım ? tekrar denesemde sorun aynı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 12 Ekim 2008; 21:17:56 >
  • SmaLLviLLe
    bak sana anlatim banada olmuştu sen onu sürekli dene ama akşamları olmayabilir çünkü çok kişi kasıyo. nese dönemli konuya bak şimdi ne yap senin karşına çıkan şey var ya o diyoki işte balanamadın falan filan o çıktıkça sen enter a bas o bidaha çıkarsa yine enter a bas ama sen bunu olen filan dene nese en gec atıyorum 7. de olur ama bazen hiç girmiyo.sen bana güven dene olucak çunku banada oldu ve bu arada yeni sürümü çıktı bidaha indirdin mi onu 43 mb eskisi 42 mb di.bazen nlineden çıkamıyon donuyo ozamanda CTRL+ALT+DELETE yap sonra çıkan ekrandan seç görevi sonlandır yap ole çıkar olmazsa yine sole
  • PhileoSophia
    bak chı filan yukseltceksen orda + - var ordan yap eyer karıştıryorsan yukarda 2 tane ejder var mavi chı kırmızı canı gösteriyodu zaten ustunde helt filan yazıyo onlarda bi artm ma veya eksilme gorcen ordan anla zaten saldırı defans chı can falan filan war bu arada eşyalarınıda sat.kalmasın bide savaşlardan kazanıyorsunuz ya ordan kazan dığınız çoğu şey pazarda bulunmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

SmaLLviLLe
    bak sana anlatim banada olmuştu sen onu sürekli dene ama akşamları olmayabilir çünkü çok kişi kasıyo. nese dönemli konuya bak şimdi ne yap senin karşına çıkan şey var ya o diyoki işte balanamadın falan filan o çıktıkça sen enter a bas o bidaha çıkarsa yine enter a bas ama sen bunu olen filan dene nese en gec atıyorum 7. de olur ama bazen hiç girmiyo.sen bana güven dene olucak çunku banada oldu ve bu arada yeni sürümü çıktı bidaha indirdin mi onu 43 mb eskisi 42 mb di.bazen nlineden çıkamıyon donuyo ozamanda CTRL+ALT+DELETE yap sonra çıkan ekrandan seç görevi sonlandır yap ole çıkar olmazsa yine sole

Yardımın için sağol deniyicem . Yeni sürüm var evet .

• Az önce denedim online ye bile girdi harika oyunmuş ya bu tip oyunlara bayılırım ..
  • Sıkmaya Basladı Artık 35 lvl Oldum 2000 chi 2000 hp var 50 power var Alanla 3 kisi birden Alıyom oyun 10 Saniyede bitiyo (şansıma hep yeni başlıyanlar geliyo 30 30 vuruyolar ben bi vuruyom 250 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Sıkmaya Basladı Artık 35 lvl Oldum 2000 chi 2000 hp var 50 power var Alanla 3 kisi birden Alıyom oyun 10 Saniyede bitiyo (şansıma hep yeni başlıyanlar geliyo 30 30 vuruyolar ben bi vuruyom 250 )

Aynen ya alan skilliyle herkeze tek atıyorum oyun sıkıyor bi yerden sonra ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fungsclup

biLqi ;

Arkadaşlar oyunda bazı problemler var

Login / Save / Online PLay

qibi nick'in yaptığı oyun bu kadar olur... - Diyen arkadaşlarımız bi defa bu sayfaya bakmasın bu onLarın işine pek geLmiyeceğe benziyor

Abim aracıLığı ile bir mesaj attık ve kısa süre içerisinde probLemlerin çözüleceğini ve oyunun problemlerinin çözülmesi ile beraber ilk kayıt oLanlara special item ( özel eşyalar ) dağıtacağını söylüyorLar...

Save Yapamasanızda Kasın ! Çünkü ßu Oyun KastıqCha qüzeLdr ;)

Loqin ProbLemi HallediLdi.

Fakat Save'de Halen Bikaç ProbLem Var , Yeterli üye sayısına ulaşıldığı zaman onLine'ye geçicekler...

ßaşka bir açıdan bakış :

Bazıları hava olsun diye online oynuyorum diyorlar , yaLan söyliyeceksen adam gibi salla 60 lvlım felan de mesela ; onLinede hata var kimse giremiyo :D

önce türkçe yazmayı öğren sonra konuş...Aptal aptal dırdır etme...Online oynadım biraz önce allah allah ?

• Adolf Hitler
    sen o mesaja cevap vermissin de bare bide tarihine baksaydın ne güzel işte mesaj atmış yarar lı şeyler yapılıyo hem o online çoktan halledildi bare altlarıda okusaydın o doru solemiş online o zamanlar çalışmıyodu ama sonra oldu(senin kökenin nazileremi dayanıyo):=)
  • pardon arka arkaya yazıyorum ama mesajlar birleşmesin diye MAUS KAYMASI GİBİ YADA YANLIŞ YERE SKIL FIRLATMA GİBİ SORUNLAR OLURSA bana söleyin eyer masaja bakmamışsam pc den avatar oyununu kaldırın sonra bidaha yükleyin geçer
  • En basit sorun online arenaya girdikten sonra bir kaç el savaşıyorsun sıkıldığında leave gameye basarak cıkamıyorsun.Çünkü önüne gelmesi gereken sayfa gelmiyor :) en azından bende böyle bir sorun var ve ctrl+alt+deleteden kapatınca kazandıklarım gidiyor.Online arena veya trainingde kazanılan itemler inventorye düşmüyor ki bu kadar sorun yetmiyormuş gibi oyun hala eğlenceli geliyor nick biraz üstünde durursa ( çeşitlilik ) popüler oyunlar arasına girebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 15 Ekim 2008; 19:22:29 >
  • Scytax
    bak şimdi senin dediğin doru bazen takılıyo bazen de direk gidiryo giriş sayfasına sana yalan yanlış solıycek halım yok onda bi sistem hatası olmuş.eee oyundan çıkınca kazandıkların gidiyo ya onda bişey varhemen cıkma bekle biraz oyuna girince cık yada biraz daha erken kaybolmaz yine olursa söyle oke
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.