Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar online nasıl oynadınız ben bır kere bıle onlıne oynuyamadım oyunun yenı versıonu uygunmus ole yazıor ama tranıngde oynuyabılıorum nasıl onlıne oynucam?
  • ben pek denemedim ama zevkide yok bigünde 10 lvl den 20 ye çıkardım adamı yarın girdim 10 lwl bnde bıraktım
  • Beyler ben geçen gördüm indirdim kurdum sonra açmaya çalıştım ama olmadı siyah ekran da takılıyodu hep karşıma bişey çıkıyodu sonra araştırdım baktım bişey yok sonra denedim olmadı dene dim olmadı ve sayire dedimki son kez denicem olmazsa yarın denerim dedim son denemem de oldu.Ama şimdide online ye giremiyorum,karşıma bazı yazılar çıkıyo bi kere tam girer gibi oldu sonra olmada ricayla yardım etmenizi dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAPAS -- 5 Ekim 2008; 18:35:09 >
  • wala benim umudum gitti bu onlineden
  • beyler ben online yi açmaya karşıma bu yazılar geliyor:RESCEPT YOUR TRAINING PARTNERS.FIRGHT WITH HONOR END ACCCEPT DEFEAT WITH GRACE.

HEMEN ALTINDA:WAITING FOR OTHER PLAYERS.ANLAMI:BAŞKA OYUNCULAR İÇİN BEKLEMEK .
    EN YUKARDA TAM OLARAK NEDİYO BİLEN WARSA SÖLESİN RİCAYLA ŞİMDİ DEN TŞKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAPAS -- 5 Ekim 2008; 20:52:15 >
  • Arkadaşlar bazıları sitede farklılık yok falan filan birşeyler saçmalamış site öyle internet üzerinden editlenen birşey değil ki :S

ayrıca açıLdı oyun bikaç problemi oLSa bile avatar sever isen katlanıcan koca karı gibi laf yapmıcan. !

Sayqı Duy !!

Not : bazıları nic. yapmıs bebe kaynar diyor ; Avatar'ı kim yaptı ?www.nick.com kaynakLı bir oyun zaten başka nasıl olacak ?
  • biLqi ;

Arkadaşlar oyunda bazı problemler var

Login / Save / Online PLay

qibi nick'in yaptığı oyun bu kadar olur... - Diyen arkadaşlarımız bi defa bu sayfaya bakmasın bu onLarın işine pek geLmiyeceğe benziyor

Abim aracıLığı ile bir mesaj attık ve kısa süre içerisinde probLemlerin çözüleceğini ve oyunun problemlerinin çözülmesi ile beraber ilk kayıt oLanlara special item ( özel eşyalar ) dağıtacağını söylüyorLar...

Save Yapamasanızda Kasın ! Çünkü ßu Oyun KastıqCha qüzeLdr ;)

Loqin ProbLemi HallediLdi.

Fakat Save'de Halen Bikaç ProbLem Var , Yeterli üye sayısına ulaşıldığı zaman onLine'ye geçicekler...

ßaşka bir açıdan bakış :

Bazıları hava olsun diye online oynuyorum diyorlar , yaLan söyliyeceksen adam gibi salla 60 lvlım felan de mesela ; onLinede hata var kimse giremiyo :D

• biraz ağır konuşmuşsun gibi geldi herkes fikrini söylemekte serbest sen karışamazsın buna ayrı yetten oyun çok kötü ilerde düzelirse bizde oynarız
  • taam biz bişey demiyoruz onlineye geçecekler diyon ama youtubeden izlediğim vidiolarda online oynıyolar bide avatar şeklinde oynıyabiliyorsun menüsüde değişik ek paket gibi bişey mi hepsinin karakteri ay çizgi filme göre
  • Bakın arkadaşlar ,

oyun gelişme aşamasında daha ; Tabiki herkes kendi fikrini söylemekte serbesttir fakat bir avatar manyağı olarak bu yorumlar benim içimdeki avatar sevgisine bir darbe yaptığı için biraz ağır yazdım.

Youtubedekiler sanırsam Gm çekimleri , 30 lvldan sonra avatar olabileceğin söyleniyor fakat bende tam biLmiyorum.

Oyun BERBAT - Diyen arkadaşımız geLişse bile bazı hataları olacak illa ki yeni açılan bir oyunun hatalarına ya boyun eğeceksin yada oynamayacaksın bu kadar basit ben araştırmamı yaptım şimdi kim oynar kim oynamaz ben biLmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

beyler ben online yi açmaya karşıma bu yazılar geliyor:RESCEPT YOUR TRAINING PARTNERS.FIRGHT WITH HONOR END ACCCEPT DEFEAT WITH GRACE.

HEMEN ALTINDA:WAITING FOR OTHER PLAYERS.ANLAMI:BAŞKA OYUNCULAR İÇİN BEKLEMEK .
    EN YUKARDA TAM OLARAK NEDİYO BİLEN WARSA SÖLESİN RİCAYLA ŞİMDİ DEN TŞKLER

Sana tam tercüme : Antreaman için bir partner bul , onurun ile savaş ve gracen ile öldür diyor. GRACE ne biLmiyorum.

ARkadaşım bazıları biraz bekLe açılacak falan diyor fakat zaman ilehttp://www.nick.com/games/avatarlegends/ adresinden yapacağın takip ile yeni versiyonları indirebilirsin.

Bu yeni versyonlar ne işe yarıyor ? -

Zaman ile hataların fixlendiğini gösteriyor ( yani gerçektende biraz emek olup hataların düzeltilmesi )

Daha yeni versiyon çıkmadı ben çıktığı zaman size söyliyeceğim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 6 Ekim 2008; 11:34:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI]

ARkadaşım oyunu kurduğun yerdeki .EXE'den gir.Birde öyle dene çünkü oyunu yüklendiğinde DATABASE boş oluyor. OLMaz ise re-download ( tekrar download ) yap.

ßendede oluyordu fakat bir süre sonra ortadan kaLktı

ArkadaşLar ProbLeminiz varsa profilimden msn mi ekLeyin. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 6 Ekim 2008; 11:37:49 >

• Beyler bişey sorucam şimdi youtubeden serettiğim videolara göre bu Avatar:Legends of the Arena ın değişik bi menüsü daha var adam online oynıyo aynı avatar şekli öbürleride zuko,katara,toprak bükücü kız.Ve adam istediği zaman değiştirebiliyo karakteri yani istediği zmana zuko,kata...oluyove aynı yüz tipleri izle isterseniz bakın burdan.Bu arada 30 lvl den sonra avatar olursak güzel olur.Bide bunun çizgi filmi daha başlarmı acaba değişik bi şekli avatar geri dönüyo gibisinden.

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/8efaf1b7fb8bc1ff2ee18b8bf075da19cb9600b75146dbb85748d2bc7c6f991e2f2a3e8651ef72ae16395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAPAS -- 6 Ekim 2008; 12:44:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

beyler ben online yi açmaya karşıma bu yazılar geliyor:RESCEPT YOUR TRAINING PARTNERS.FIGHT WITH HONOR END ACCEPT DEFEAT WITH GRACE.

Antreman arkadaşlarınıza saygı gösterin.Onurlu savaşın ve yenilmeyi nezaketle kabul edin. Oyunun girmemesiyle bir ilgisi yok.

Ben en son girdiğimde tophla zoku açıktı.Yani onları seçip geliştirebiliyordun ama level 1 den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 6 Ekim 2008; 17:40:58 >
  • ßen onLarla feLan giremiyorum.Birde databasem bo$... doLu olan varmı ?
  • OTOBAR sen online ye girdin yani gir diysende sana da çıkdımı ve na kdadar bekledin. bi de arkadaşlar interneti sınırlı olna lar hiç bulaşmasın grafikten yer kotayı aşar aştığı içinde fazla para gelir.Gelirsede hiç şaşırmayın.
  • Abi bu oyun nediyo yine bu seferde karşıma bu çıktı:your versıon of the game ıs outdatedı please re download the game to experıence.

Hemen altında da:YOUR VERSION LATEST VERSION.anlamı: sizin version son version.
    durup dururken ne diye çıktı bu.
    ama çözdüm galiba benim son version diil sonun cuyu orda sölüyo isterseniz veriririm.
    bide ben sitesinden indirdim niye diyosa yeniyi nerden yüklicem
    bidaha indiriyom.belki multide olur
    UNUTMADAN GALİBA DEĞİŞİK SİTEDE 42 MB OLMUŞ DAHA ÖNC NEYDİ BİDE İNŞALLA HESABIM KAYBOLMAMIŞTIR YOK SA BİTTİM BEN 25 LVL DIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAPAS -- 6 Ekim 2008; 19:02:50 >
  • yok arkadaş yine aynı şeyi diyo olmuyo yeni sürüm mü ne var mış off arkadaşlar bi yardım
  • profilimden msn mi ekle kardeşim sana yardımcı oLmaya çalışacağım.
  • ßen devamlı yeni versiyonları indiriyorum , fakat yinede bende versiyon hatası veriyo :S neden anLamadım ;

siteye yeni versiyonu sanırım koymadılar daha.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.