Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yayınlanan sürümü ile şimdiki sürümü(Sitede olan) farklı.Boyutları da farklı.İlk yayınlanan 48mb, 2. 45mb.48likler girebiliyor.Yani yayınlandığı gibi indirenler.Şimdi indirenlerde hata veriyor.48lik setup ı olan arkadaşlar Upload edip koyabilir.
  • arkdaşalr bu yeni versiyon işini anlamadım zevkli zevkli oynuofum ne oldu yhaa)=
  • nickelodeon yapmis guzel olacagini sanmam
  • OFF BANA CEVAP VERİNN

•  Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 24 Eylül 2008; 18:39:24 >
  • ya bu nedir ben sorunsuz giriyorum sizdeki sorun acaba siz 2. client i mi indirdiniz onda problem var galiba
  • 2.CLİENT NE YHA BİDFE OMU ÇIKTI ĞAŞA ĞAŞA OYNUODUM OFFFF

• Diphicino neler yaptın srayla söylermisin ben siteye girdim ve 45 mb'lik tek linki indirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay

Diphicino neler yaptın srayla söylermisin ben siteye girdim ve 45 mb'lik tek linki indirdim.

aynen bende...
  • ya ben ilk çıktığı client i indirdim oynıabiliyorum galiba 2. client te bi problem var
  • Clientini upload edebilirmisin ?
  • Biri upload etsin yA?
  • Nick bilgisayar oyunu yapmasın...
  • hiç anlamam upload işlerinden :S
  • arkadaşım o zaman msn ver ordan yolla ?
  • cidden he biri raipdshare gibi upload sitelerinden upload etsinde bizde oyuna bakalım bi. nasıl rapid gibi upload sitelerinden dosya inidiroyrsanız aynı siteden dosyayı upload da edebilirsiniz . cok uzun sürmez 40 mb bişi nede olsa . bu arada sonradan yayınlanan sürümde eksiklik oldugunuda ilk defa görüyorum tebrikler nick ..
  • guzel bır oyun olur avatar hayranıyım zaten
  • yok mu başka 1. client i olan ben oynıyabiliyorum çünkü
    gerçi deyecek gibi değil ama biri upload etsinde deneyin ama beyenmiyecekseniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 25 Eylül 2008; 16:09:30 >
  • ya biri upload etsin de ben denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

yok mu başka 1. client i olan ben oynıyabiliyorum çünkü
    gerçi deyecek gibi değil ama biri upload etsinde deneyin ama beyenmiyecekseniz :)

Arkadaşım şuraya msn ini yazsan da birimize yollasan ? 1 kişi alsa yeter ...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.