Bende login olamıyorum oyunun patchler i böle olabilir birde online oynamanın saatleri olduğunu pek sanmıyorum oyun hakkında tek amerikan sitesinde bahsetmemiş alman sitesinde falanda bahsetmiş bu arada online oynayanlar var bende oynadım online eğlenceli
oyunda karakter ekranına girdim yahu kel kafalı ateş bükücüsü yokmu arkadaş garip garip charlar var alayıda cocuk tipli belki bn amca tipli charlarla ateş bükmek istiyorum
valla bilmitorum ya fazla ii değil gibi oyun
high score lara baktım 0 lanmış noldu ya acaba adamlar utanıp oyunumu kapattı :D
45 mb lık dosyayı indirdim boşluk tuşuna bastıktan sonra oyunun clientini mi pathc mi ne indir diyo başka bi dosyasımı war nerden indirebilirim?
sırf 45 mb die indirdm bide avatarı severm galiba kastıkca skill gelmior yeni
Oyuna Bi Benmi Giremiyorum
benım ne gunahım war bi ben mi giremiom oyuna
kimse giremiyo okuyun yukarıyı
arkadaşlar oyuna login olunmuyor yav??
bende yanlış sürüm hatası vermeye başladı hayırlı olsun hepimize.
arkadaşlar oyun açıldı hayırlı olsunda adam nasıl reset liycem?
beyler oyunun setup dosyası değişmiş.normalde 44.8mb tı şimdi 42 mb olarak gözüküyor nick te.onu indirip bir daha denicem.
arkadaşlar denemenize gerkyok indirdiğimiz oyunu oynayın ben oynuyorum oyun açıldı
Yeni cleintide denedim gene aynı hatayı veriyor bende pff.
Arkadaşlar play online diyince şu yazılar geliyor Respect your training partners fıght with honor and accept defeat wıth grace waiting for other players.. Ne yapmalıyım bilen warmı ...
Online olarak oynayabilen varmı ya 4 gündür oyun acıq hala online deil
quote:
Orjinalden alıntı: blazzu
Arkadaşlar play online diyince şu yazılar geliyor Respect your training partners fıght with honor and accept defeat wıth grace waiting for other players.. Ne yapmalıyım bilen warmı ...
o yazi cikinca 5 dk icinde oyuna baslamam lazim baslamassa cikip tekrar dene