Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi oyun rezalet, oynuyorum ama öylsine ciddiye alınmaz adam 40+ geldi tek attı bişi anlamadım :S
  • Oyun su anda bana güzel geliyo sevdim hiçde sıkılmadım ama arenada gerçekten ezikler oluyo tek vuruşumda bütün arenadakiler ölmüştü oyun tanındıkça güzelleşicek bence
  • ya su anda online olarak gire bilen varmi training yapa yapa canım sıkıldı Online girebilen varmi su anda veya nasıl girilio bi bilgi verirmisiniz ben açtım 60 dk tuttum girmedi Bilen lütfen yazsın veya açıklasın..
  • ismimi şifremi yazıp submit diyorum bekliyor bekliyor ama bağlanmıyor şifrenin adın doğru olduğpuna %100 eminim zaten guest olarak girme işlemide başareısız oluyo nedir bunun nedeni?
  • mehmet9414: bak şimdi skill bölümüne gel soldaki 4 kutucuga skilleri yerlestiriceksiniz assa doru 4 kutucuga
    osman4142: ben girdim skip login e tıkla id sifreyi ben yazmadım hala giriyorum aynı lvl hersey duruyo yani
    kutayyy: galiba oyunda yeni bisiler yapıyolar
    BEKoTR: ya oyun daha ilerlicek patchler felanda gelir o zaman daha güzel olur
    emre_fb_fb: allah allah hic görmedim ama simdi belki onu düzeltmeye calısıyolardır
    otobar: zaten oyun cabuk bitiyo explerde zaten lvl atlamak için az istiyo

bu arada oyunun ismi arena pek kasma tarzı olcanı zannetmem ama belki tamamen ismini felanda yenilerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 18 Eylül 2008; 19:19:30 >
  • Ben hala giremiom oyuna ..maintence veya update olsa anlasilir benim problemim bunla ilgili deil ben 1 kere bile giremedim arkla denedik aynı anda ama oda olmadi ne yapmam gerekior biri bana yardım etsin yha
    msn=manyakrapper123@hotmail.com
  • Patch filan gelmiş olabilir ben dün kayıt olduğum ve oyuna başladığım zaman katara toph zuko Aang filan yoktu şimdi oyunu açınca kendi sölüyo yeni karakterler diye sizde oyundaki adlarınızı sölesinize ama büyük küçük harflere dikkat edin
  • bu arada bunu gören herkes 20.30 da oyunu online ını açıp beklesin belki yeterli kişi toplarınsa açılır 10dak bekleyin 20.40a kadar sonra girmezse zaten çıkın
  • evet banada geldi Demekki patch geliormus Belki girebiliriz
  • ben 20.40 a kadar online oyun a girmesi için bekliyom bunu görenler gelip beklesin 20.40a kadar bide arenadakilerin lvl lerini nasıl görüyosunuz
  • Benim yazdıklarımı görmeyipte online oyunu denemeyen varsa başka biz 10dak söylesin ozaman deneyelim
  • 2-3 dk dir onlinede bekliorm hala bise yok 20 50 e kadar denicem ben olmadiysa tekrar training
  • Beyler boş boş yarım saat,60dk falan beklemeyin girerse 5dk da girer zaten.
  • Ya benimki daha berbat!

Girişte press space bar diyor ama basıyorum hala o sayfada duruyor
  • saat 9 da bunu gören herkes online ı açıp beklesin 10 dak 3 kişi oynanıyo arenada
  • buglar var daha ya oyunu tam yapmadılar
  • be hiçbir sorun yok
  • üye girişi yapamıyorum
  • siz denedinizmi online oynamayı ben nick.com daki üye çıkışımı yapmadığım için oyuna giriş yapamadım anca farkettim
  • oyun yavaş yavaş düzeliyo galiba 1saatte iki patch birden bide ıd ve parolasını yazdıktan sonra oyuna giremeyenler önce nick.comdaki üyeliğinizden çıkın öle girin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.