Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni bişe denicem onlineoyun denediğiniz zaman hemen girmesi gerekiyo acaba buda Silkroad online gibi mi yani olmuyosa çık yine gir çünkü oyuna girdikten sonra next maching diye devam ediyosun ve nickelodeon un buna benzer bi yunu daha var SlimeBall diye oda öyle bir karşılaşma bittikten sonra yenisi hemen başlıyo ben bide öyle denicem çünkü böyle bir oyunun klabalık olması gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

Ya benimki daha berbat!

Girişte press space bar diyor ama basıyorum hala o sayfada duruyor

up!!
  • onu bende anlamadım oyunu yeniden yüklemeyi dene başka bir çözüm bilmiyorum
  • yeniden kurdum hala aynı space bar bölümünde takılıyor kalıyor:S
  • onun dışındaki(yani space tuşu)tüm tuşları denedinmi peki belki bi gariplik vardır
  • Bu patchleri otomu atıor yoksa bi yerden indircezmiBilgi plüs
  • ne var ne yok denedim nasıl bi olay bu ya space çalışıyor halbuki
  • Biraz klasik bir cevap olucak ama -Ekran kartı driveri direct x kontrol et ..Bide online olarak oynaya bilen varsa yazsın
  • Aklıma başka bişeyde gelmiyorki
  • DephroN Antivirüs ve Güvenlik duvarınıda kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayyyy -- 18 Eylül 2008; 21:48:43 >
  • La bu oyunun online olduğuna eminmisiniz daha adam gibi sitesi bile yoq sadece tıkla download et dio oda 45mb miş oyun lol salla ya :D
  • lvller kac sizin benm 45lvl ates bukucu
  • Ve sonunda fulledim charı Baqlm Arenaya girince tekte alcm herkesi ! 1300 Chii, 1490 Health
  • bu ne hırs lan,çok tırt oyunmuş bide.zukoyla toph u eklemişler oyuna bu arada.ama kötü oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 19 Eylül 2008; 13:03:19 >
  • Online oynamış olanlardan saat kaç gibi oynadıklarını hatırlayanlar varsa sölesin bu arada oyundaki karakterlerinizin adınıda söleyin
  • belirli saatlerde online oyun oynanabiliormus galiba
  • lvl sınırı varmi ?
  • Denizde su oyunda bug resmen ya...

En basitinden alt + tab çekince oyun takılıyor hiç bir şeye basılmıyor
  • Bu oyuna online girmiş tek bi insan varsa sölesin Yoksa bırakıcam yha Bosuna 41 yaptık charı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

ne var ne yok denedim nasıl bi olay bu ya space çalışıyor halbuki

o sorun bendede var space e bas dediginde alt+tab yapip maustune explorera vs. gidip geri git space e bas duzelir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.