trining cok saçma enazından bothlarla kapissaydik online girmior ztn vasat bir oyun
yok ya bu oyundan bişey olmaz adamın teki 200 milyon yapmış ben daha 100 bin deyim zaten traningde güzel değil ytakılmalar olyo oyunun is minin legend of the bug diye deyiştirmek lazım
exp en fazla 3milyon civari oluyor benm 49lvl 3m kusur o 200milyonlar buglu yada admin
quote:
Orjinalden alıntı: blazzu
Arkadaşlar play online diyince şu yazılar geliyor Respect your training partners fıght with honor and accept defeat wıth grace waiting for other players.. Ne yapmalıyım bilen warmı ...
bende anlamadım başka oyuncuları bekle dıo kardeş snele bi gun aynı saatte girmeyi deniyelım?
Deniyelim ya tek başına sıkıcı oldu artık
Ya arkadaşlar,oyuna ilk girdiğimde hesap almadan kafamdan id ve pw uydurarak girmiştim.havabükücü açtım kasmaya başladım.birkaç levelden sonra bi uyarı geldi.toph ve zuko yu da eklediler.tophu alıp kasmaya başladım.25 yapıp o gün bıraktım.ertesi gün girdiğimde ne toph nede zuko kalmış! ikiside silinmişherhalde hesap olmadığından dedim nick.comdan hesap alarak oyuna daldım.normalde skip loginle oyuna giriyodum bu sefer submit le girmeye başladım ama aynı şey gene oldu.ne kadar char açsam oyundan çıktığımda hepsi siliniyor!bunun bi çaresi varmı?oyuna girerken nick.comdaki üyeliğimi kapatarak giriyorum.oyun bir türlü saveye almıyor.
cellocan aynısı banada oldu ama ben kasmamıştım bendede kayıplar
ss koysanıza hacılar boyle wakit geçirmelik bişeyler arıyordum
ya bende ne toph ne zuko var
bu mu güzel
quote:
Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer
quote:
quote:
evet kardeş bende o kadar 20 lv yaptım o kadar item aldım 1520 paara yaptım ne toph ne zuko
Oyunu online oynamak imkansız dersem yeridir. 1sabah girdim dahada giremedim.Denemek için cafeye indirdik 3arkadaş,1arkdaşda msn dne çağırdık 4 kişi play online dedik,oyuna almadı bizi. Yani online oynamak şans işi dersem yeridir.Adamlarla kapışınca gerçekden çok eğlenceli bir oyun ama traninig çok kötü...
bende indiriyorum simdi az takılırım bu gece sanırım uzun ömürlü oynancak bişey degil
su an onlineim deyin mesela öbürüde online olsun sora 2 kişi daha gelsin ve oynaya biliriz belkiiiiiiiiii (belkiii)
quote:
Orjinalden alıntı: guray13
su an onlineim deyin mesela öbürüde online olsun sora 2 kişi daha gelsin ve oynaya biliriz belkiiiiiiiiii (belkiii)
Belli olmaz arkadşaım 4 kişi oluncada oyuna almadığına bizzat şahit oldum.
ya siz suan oyunu oynayabiliyormsuunz ben indirdim sorada calıstırdım orda sorun yokta açtıktan sora login vs cıkmıyo space e basıon diyor ardından ingilizce yazı cıkıyor yok işte kullandıgınız sürüm eski yeni sürümü indirin diye :S buynun yeni sürümümü cıktı siz suan girebiliyormsunuz :S ?
bırakın kimse indirmesin çok saçma bi oyun daha sitesibile yok biz gene mmorpg sini beklemeye devam edelim
quote:
Orjinalden alıntı: yanmısbozuka
ya siz suan oyunu oynayabiliyormsuunz ben indirdim sorada calıstırdım orda sorun yokta açtıktan sora login vs cıkmıyo space e basıon diyor ardından ingilizce yazı cıkıyor yok işte kullandıgınız sürüm eski yeni sürümü indirin diye :S buynun yeni sürümümü cıktı siz suan girebiliyormsunuz :S ?
ewt daha öncede böle bi sorun vermisti patch olmadigi icin sürekli siteden yenisini indirtiyo
Arkadaşlar Burda bazıları Oyuna girebiliyor iken neden bazıları Patch sorunu yaşıyor ? Ben yükledim ve Patch hatası veriyor , Ama Bazi arkadaşlar girebildiklerini idda ediyor ?