Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet online oynayamıyoruz sanırım.İlk önce water kasmıştım ama puanları yanlış dağıttığımdan resetledim,air kastım bir tane.10lvl oldu,sıkıldım ya yani skill falanda açılmadı,golden vial aldım yanlışlıkla gitti 500gold.Ama oyun fena değil.Birde benden bir öneri oyuna girmedim catalystten veya nvidianın kendi programından aa açın grafikler daha iyi oluyor.
  • online oynuyamıyoruz ve galiba sadece bize özgü millet score da aşmış gidiyo 400 bin usur puan yapmış bi adam millet şakır şakır oynuyo bende
  • Bu arada online girememe sorunu bize özgü değil sanırım bkz:
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080915220218AAXwhd6
  • statları neye göre wermeliyiz bilen warsa yazabilir mi_? oyunun sitesinde bi guide bile yok tek safya
  • arkadaşlar skilleri kullanıyorum ama sonra kullanamıyorum ne yapmam gerek söylermisiniz ? şimdiden çok teşekkür ederim
  • :) güvenlik duvarını bi kaldırıp deneyi bende denicem şimdi :)
  • Güvenlik duvarını kaldırdım oyunda hareket edemiom kafayı yicem
  • Yani gözükene göre statların 4 yararı var.Damage,chi,health ve defense arttırma.Ona göre vereceksin,statlarda yazıyor zaten.Mesela ben spirit ve toughness verdim.Power,control de mantıklıymış ama.
  • spirit control arada birde tought vermelisin , en üstteki fazla bi iş gormuyo sonra spirit verdiginde damage artıyo level 10dan sonra azar azar usttekinede vermeye başla ama,damage improve yaparın boylece ve naturel defence itemlerini almaya çalış, tüm elementlere karsı doğal koruman olur böylece , oyun çözdüm sayılır 1-2 saat daha oynamam lazım ama
    bu arada bükme haraketleri nerden alınıyo beyler ya???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 17 Eylül 2008; 21:22:27 >
  • ne bıcım oyun bu yha online degilmi yani?
  • 45 mb lik bi oyunda anca bu kadar bug , hata olurdu teprükler nick :D
  • Ya beyler birde bu statların kısıtlaması mı var?Elimde fazladan blending point kaldı veremiyorum?!
  • Oyuna giremiyorum
  • oyuna da girilmiyo artık basıyom siyah bi ekran arkada şarkı çalıyo :S
  • yaw arkadaşlar biri cevap wersin lüütfen rica ediyorum oyunda skilleri kullanıyorum bidaha kullanamıyorum ne yapmam kazım onları bidaha kullanmama için yardım edin lütfen
  • mehmet9414: beklemen lasım manan var sol altta o doluyo
    dipcihino: oyuna tıkladıktan sonra siyah ekran diyosan biraz bekle
    osman4142: dipcihino ile aynı sorunun galiba
    ultra_gamer: hata yok aslında 1 kere denk geldi hicbisi yapamıyodum oyun baslayınca ama güzel yani daha büyütürler patch felan yaparlarsa
    selimteklif: online ama kendi otomatik play a tıklayanları birlestiriyo ve bi odaya atıyo bazı oyunlarda odalara girerken hata verir onun içindir belki
    otobar: olabilir lvl atla zaten kolay atlanıyo ve statları verdikten sonra save ye bas
    turkish rap:ver işte hepsinin yararı var lvl de kolay zaten ve eşyalarda stat veriyo
    Galiba oyunda hata var yada + bişiler gelicek belkeyin zaten suan bence bi günde 2 3 kere odaya girip oynanacak bisi cünkü sıkılıyo insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 18 Eylül 2008; 1:09:12 >
  • beyler bu oyun rezalet bir sisteme sahip ben online dovus yaptim 40 lvl adamlar geliyor 10lvladamlarla kapisior tekte aliyor adamlari bole oyun oynanmaz ya rezalet bence
  • Oyun güzelde online play den çok az exp geliyor.En azından lvl 18 bir adamı yendim,teke tek kaldığımızda (diğerlerini tekte aldı adam çünkü) 350exp geldi?!
  • ben 36 lvl su bükücüyüm en iyiler listesinde 87 en iyi su bükücüler listesinde de 28. yim tabi yarına kadar listeden çıkarım.Ben oyunu online oynayabiliyorum saat 12.00 ile 13.00 arası gibi ondan sonra oyuncu kalmıyo açık yada herkes kasılıyo çünkü online oyunda herkes çok ezikti bide saat farkından dolayı galiba.oyundaki adımda BEKoTR search den bakabilirsiniz
  • Yaw byler skilleri kullanıyorum bekliyorum mana dolsun mana doluo ama yine wurmuyo kafayı yicem oyun güzel ama skill çakmıo lütfen bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.