Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahrolsun Bi Giremedim Unable To Connect to Master Server :(
  • MqNYqK

oyuna girerken oyun açıldımı açıldıysa onlineye mi giremedin yoksa oyunun girişinemi üye oldun mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

bunun çözünürlüğünü arttıramıyoz mu. bozuk gösteriyo benim monitör büyük?

Önceden arttırabiliyordun ama şimdi arttıramıyorsun herhalde senin bu yazını okuduktan sonra önceden oyunun yüklediğin yerdeki game klasöründeki 1 tane .txt dosyası vardı.Oyunun calısma çözünürlüğü yazıyordu 800-600 de calısıyor ıstersen 1280-1024 yapabiliyordun ama olmuyor artık o dosya yok.Ama sana 1 önerim var ben bi ara oyunu Türkçe ye çevirdim.Nasıl dersen oyunu yüklediğin yerde "arr_text" belgesi var.Onun içindeki kelimeleri Türkçe'ye çevirince oyun Türkçe oluyordu denedim olmuyorda demeyin.Ama çeviri yaparken su sekıl yapmalısınız ->
    error_connectionDB Unable to access database,<br>Try again ?
    error_connectionDB Veritabanına erişmek için uygunsuz,<br>Tekrar dene ?
    Yapmalısınız bastakı error_connectionDB yazısını silerseniz hata verebilir.Bende Tamamen Türkçe'ye çevrilmiş dosyası vardı ama yedeğini almayı unuttum ve yeni sürümü yüklerken kaldırdığımdan upload edemiyorum..

• avatar ı hiç sevmesemde sırf merakımdan indirip denedim.
    boyutu çok küçüktü zaten 1 dakika 20 saniye falan sürdü inmesi.hiç tatmin edici değildi bana göre.grafik kalitesi çok kötü.sırf avatar hayranlarını çekmek için yapılmış uydurmaca bir oyun gibi geldi bana ayrıca hiçbir detay düşünülmemiş.eğer xbox360 versiyonundaki gibi bir rpg oyunu yapsalardı veya yaptırsalardı gerçekten çok başarılı olabileceğini düşünüyorum.
  • beyler oyunu indirdim setup baslatcam söle bi hata veriyo " error reading setup initilialization file " ne napcam bilen varmı sildim bastan yükledim olmadı
  • Aman tanrım süper bir oyun Tibia oynamayı tercih ederim.
  • Benimkide PAPAS hava bükücüyüm görürsen kaç çünkü başladığımız an anın da ama anın da (bazen biraz bekliyo gucler hemen olusuyo beklenmiyo) hemen byük hava balonunu yaratıyorum ve ............... anlayın
  • oyun çok kötü.biraz yüksel level olunca herkese tek atıyorsun.bütün ulusların özellikleri aynı.grafikler kötü.oyun geniş kapsamlı değil.
  • Beyler onlinede avatar şeklinde ve katara şeklinde karakter ler gördüm galiba çnceden bi arkadaşımzın sole diği gibi arenada anahtar gibi bişey buluyon sonra ole oluyon
  • Hayir ole deil :D secret code war yha oraya:

Katara için=Painted Lady yaz

Toph için=Metal Bending yaz

Zuko için=Breath of fire yaz

Aang için=Seventh Chakra yaz
    Eski karakteriniz oldugu gibi duruo select your carackter vardi sanirsam orda 2 tane ok war birisine tikla kahramanin karsinda:D

bide para sifreleri war weriimmi onlarida ama hepsini 1 kere kulanabiliosn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDeno -- 30 Aralık 2008; 13:46:00 >
  • Birde arkadaslar uye olmaniza gerek yokki skip login deyin girio Bn hep ole giriom ama tabi uye olarak daha ii cafe lere fln gittinizde olmas
    ama sadece evinizde oynicaksaniz bnce daha mantikli
  • quote:

-FeYYaZ-
    http://www.nick.com/avatarlegends/ burdan indir sonra kur
    http://www.nick.com/registration/index.jhtml burdan da üye ol bi sorun olursa söle

PAPAS ben yeni üyeyim de bu oyuna giremiyorum o adresten üye oldum aynı ismi ve şifreyi yazdım ama oyuna girmiyo yardımcı olur musun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowqex -- 3 Ocak 2009; 16:59:34 >

• ben skip loginden giriyorum hep birileriyle dövüşülüyo başka bi şeyi yoksa bana söyleyin ama yanlış anlamayın avatar her haliyle çok güzel sadece yanlış biliyosam bana haber verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

Voldroy5

http://www.nick.com/registration/index.jhtml ak kardeşim burdan yap uye olmassan sole

Ben üye oldum fakat bunu girince almıyo hiç bi yazı da çıkmıyo bana yardım eder misiniz??
  • unable connect to master server hatası ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

Ya ben 50 lvl hava bükücüyüm alan skilliyle 13-13 vuruyorum.Ama diğer skillerle gayet fazla vuruyorum,bu alan skillini nasıl düzeltebilirim?

aynısı bendede oldu galiba takılardan dolayı oluo.benimde 41 lw hava bükücü var :D
  • ya beyler bendede aynı sorun var adama 10 10 vuruom alanla diğerleriyle 150-250 arası vuruorum. ama alan eziq vuruo takılarıda çıkardım hiç bişi etkilemedi olmadı yardım plsssss.41lw hava bükücüyüm.
  • Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

Ya ben 50 lvl hava bükücüyüm alan skilliyle 13-13 vuruyorum.Ama diğer skillerle gayet fazla vuruyorum,bu alan skillini nasıl düzeltebilirim?

4EveR RoGuE
    o banada oldu bende bitane kolye taktım banda oldu onu bi cıkardım yıne 250-300 vuruyom sen de dene bişey takmıssındır ondan(ALINTI)

PAPAS AYNI SORUN BENDEDE VAR.YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM. O KOLYENİN ÖZELLİKLERİ NEYDİ VE NEDEN BÖLE OLUO YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM.
  • Valla ben çok severek oynuyorum oyunu 35 level oldumm su bükücüyüm tabi en çok o hoşuma gitti snrada toprak
    Bu arada ilk önce level yükseltmek isterseniz bi süre training bölümünden oynayın orası epey hızlı level atlatıyo, güçlenince başlarsınız online oynamaya..

Bu arada ana karakterlerle oynamak isteyen varsa secret code bölümüne şunları yazabilir:

Aang için "Seventh Chakra"
    Katara için "Painted Lady"
    Toph için "Metal Bending"
    Zuko için "Breath Of Fire"
    ayrıca para şifreleri de var ama hepsi bi kere kullanılıyo hatırldıklarım şuanlar: mai, bomeraang, western air temple bikaç tane daha var ama aklıma gelmiyor

güzel oyun oynayın bence

zaten vermişiniz bazı şifreleri ama bende yazim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Clown. -- 5 Nisan 2009; 13:46:54 >

• arkadaşlar skip loginden giriyorum bende bırakmıştım bi ara yine başladım ya buna ıd pw ile nasıl giriliyor nerden alıcaz ıd pw yi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.