Bildirim
Avea 128kb Micro Sim Yok!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kestir abiii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her seferinde sorun yaşadığım bir çözüm. Başka fikri olan? -
Güncel -
128kb sim genellikle mobil imza için veriliyor onun için yok derecede az. Mobil imza için başvurduğumda belli başlı bayilerde olduğunu söylediler Ankarada 2 bayide vardı mesela şansıma yakın bir yerdeydi gidip yaptırdım ama micro sim kart yoktu ellerinde normal sim kar vardı bende kestirdim kartı nano olarak yaptım 1 yıldır kullanıyorum mobil imzayıda iptal ettirdim. -
Herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı hat kesilmesi gibi? Hangi cihazla kullanıyorsunuz -
Faturali hatlarda yedek sim alimlarinda sim kart bedeli aliniyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MasteR
128kb sim genellikle mobil imza için veriliyor onun için yok derecede az. Mobil imza için başvurduğumda belli başlı bayilerde olduğunu söylediler Ankarada 2 bayide vardı mesela şansıma yakın bir yerdeydi gidip yaptırdım ama micro sim kart yoktu ellerinde normal sim kar vardı bende kestirdim kartı nano olarak yaptım 1 yıldır kullanıyorum mobil imzayıda iptal ettirdim.
AVEA mobil imza olmadan da veriyordu 128K sim kartı. 2008-2009 civarıydı. o dönemde bende kardeşimde sim kartlarımızı 128K yaptırdık.
Kardeşim zorunluluktan yaptırdı. Çünkü sim kartını 2003-2004 civarında almıştı ve 2008-2009 döneminden sonraki cihazlar 2003-2004 üretimi sim kartları okuyamıyor ve tanıyamyordu.
Ben ise teknolojiyi takip edebilmek için 128K yaptırmış sim kartımı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- türk telekom cayma bedeli
- türk telekom ikiz sim kart
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil imza nasıl alınır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X