Şimdi Ara

Avea 3 Saatlik fatura dönemine 34 lira isteyecek( mi ?) Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir Avea Kamu Ekstra tarifesindeydim ve aylık 34 lira sabit ücretim var. 16 Ocakta aksam 18:30 gibi vodafone'a taşıma talebi yaptım. Bugün mesaj geldi ve 23 ocakta saat 3:12 de numara tasıma tamamlanacak diyor. Ancak sorun da tam burda. benim faturamın son gunu ayın 22 si ilk gunu 23 u. ve 23 unden saat aldıgım icin sanırım yeni fatura donemi isltilecek ve bana subat ayında fatura gelecek. talebi ilettigimde 2 ila 6 gün icerisinde tamamlanacak diyor ve avea illa 6 gunun sonunu bekliyor. bu da bana 34 liraya mal oluyor gibi duruyor.

Simdi ben napabilirim ? bir bilen varsa yardım lütfen...

• faturayı tam alırlar gibi zaten nedense hep fatura kesim tarihinin sonrasına denk getiriyorlar ! faturasız hatta ücretsiz geçiş imkanınız varsa geçiş yapın ya da sabit ücretsiz bir tarife de olabilir bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avi907

faturayı tam alırlar gibi zaten nedense hep fatura kesim tarihinin sonrasına denk getiriyorlar ! faturasız hatta ücretsiz geçiş imkanınız varsa geçiş yapın ya da sabit ücretsiz bir tarife de olabilir bilemiyorum...

Guzel fikir ama simdi baktım, ornegin standart tarifeye bile faturalıdan geciyorsan 20 tl yansıtılır diyor.
    gerci 20 < 34 ama bu son çare olsun. baska fikir ?
  • kontörlüye cevirip tasimak mantikli.

gecis ucreti olmayan kontorlu bir tarifeye gecirin.
  • Faturali min tarifeye geçin dicem o da paralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrred

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir Avea Kamu Ekstra tarifesindeydim ve aylık 34 lira sabit ücretim var. 16 Ocakta aksam 18:30 gibi vodafone'a taşıma talebi yaptım. Bugün mesaj geldi ve 23 ocakta saat 3:12 de numara tasıma tamamlanacak diyor. Ancak sorun da tam burda. benim faturamın son gunu ayın 22 si ilk gunu 23 u. ve 23 unden saat aldıgım icin sanırım yeni fatura donemi isltilecek ve bana subat ayında fatura gelecek. talebi ilettigimde 2 ila 6 gün icerisinde tamamlanacak diyor ve avea illa 6 gunun sonunu bekliyor. bu da bana 34 liraya mal oluyor gibi duruyor.

Faturasız hatta falan geçmeye uğraşma avea senden sadece 1 günlük ücret alacak yani 34 tl tarife ücreti / 30 gün 1.15 tl falan yapıyor + telsiz kullanım ücreti ödersin.Ben 3 ay önce 89 tl sabit ücretli her yöne özgürlük tarifesinden hattımı taşıdım sadece 4 günlük fatura 14.39 TL ödedim ordan biliyorum.

Ama sen yinede emin olmak için müşteri hizmetlerini ara bilgi al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Faturasız hatta falan geçmeye uğraşma avea senden sadece 1 günlük ücret alacak yani 34 tl tarife ücreti / 30 gün 1.15 tl falan yapıyor + telsiz kullanım ücreti ödersin.Ben 3 ay önce 89 tl sabit ücretli her yöne özgürlük tarifesinden hattımı taşıdım sadece 4 günlük fatura 14.39 TL ödedim ordan biliyorum.

ne zaman talıdınız hocam? eskiden avea da sistem sizin dediğiniz gibiydi kullandıgın gün kadar ödüyordun ama sonradan sistem değişti...
    şimdi tam ücret ödeniyor diye biliyorum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Merhaba arkadaşlar,

ne zaman talıdınız hocam? eskiden avea da sistem sizin dediğiniz gibiydi kullandıgın gün kadar ödüyordun ama sonradan sistem değişti...
    şimdi tam ücret ödeniyor diye biliyorum....

3 ay önce taşıdım belkide sistem değişmiştir ama bildiğim kadarıyla numara taşıdıktan sonra tam ücret ödeten sadece vodafone var türkcell tam mı alıyor gün bazlı mı alıyor emin değilim. Arkadaş müşteri hizmetlerini arayıp sorarsa daha iyi olur.

Ayrıca ben numara taşıma yönetmeliğinde bu gibi durumlarda gün bazlı ödeneceğine dair bir kural hatırlıyorum.

• Avea da kaldığınız gün kadar ödersiniz..Bu bakımdan diğerlerinden farklıdır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Avea da kaldığınız gün kadar ödersiniz..Bu bakımdan diğerlerinden farklıdır ;)

Aynen, içiniz rahat olsun.
  • Bende senin durumundayım. Riske atmamak için, aylık 4,95 sabit ücreti olan "saniyeli hepsi bir" tarifye geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 21 Ocak 2012; 14:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bende senin durumundayım. Riske atmamak için, aylık 4,95 sabit ücreti olan "saniyeli hepsi bir" tarifye geçtim.

+1 oldum

Tarifemin "Bilmeniz gerekenler" başlıgında soyle diyor:
    quote:

Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatöre numara taşıma, hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya aylık tarife ücretinin tamamı yansır. Yeni aktivasyon, faturasız hattan faturalı hatta geçiş sonrası çıkan ilk faturaya ise 15 günden fazla kullanım yapılmış ise aylık tarife ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapılmış ise kullanılan gün ile orantılı aylık tarife ücreti yansır.

Avea musteri hizmetleriyle konusmam sonrasında, oranın da yonlendirmesiyle chemsul ' un dediği gibi yaptım ben de.
    Cunku ozellikle sordum dedim 3 saat icin bu ucret faturama yansıyacak mı diye evet maalesef dedi.

Ama su da var, ogrendigim kadarıyla gecis zamanına avea karar veriyor ve bu zaman da hep yasal surenin en sonu oluyor. isin aksi tarafı da bu. bir onceki tasıma diliminde tasınmamı onaylasaydı avea boyle bir sıkıntım olmıcaktı.

neyse, olan biten bu. Tarifede kaldıkları kadar odeme konusu da sanırım arkadasların tarifelerine ozel; "Bilmeniz gerekenler" de yazan bir durum olabilir. Neyse avea Kaçtım ben

• Benim hatlar fatura kesim tarihi olan 22'sinde sabah 5.40 da taşındı. Akşam 00.00 da da faturayı kesiyorlarmış. Beni etkilemez herhalde bu durum.
  • ben 9333 u aradıgımda fatura kesim tarihiniz 23 ocaktır diyordu. daha oncecen aldıgım detay faturalara baktığımda faturadaki gorusmeler 23 u ile baslayıp 22 si ile bitiyordu. yani sizdeki durumda da fatura kapsamı 22 ile baslayıp 21 le bitiyorduysa. sanırım tam ay faturası gelecektir.

Edit: bu arada tüm avealıların faturaları aynı gün mü kesiliyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu? benim böyle bir bilgim olmadığı için farazi konustum. yoksa benimle aynı durumdaysa fatura tarihleriniz size yeni fatura kesilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrred -- 25 Ocak 2012; 10:22:43 >
  • Fatura kesilmeden önce hattımı taşıdığım için bana başka fatura çıkmayacakmış. Müşteri hizmetleri bu şekilde bilgi verdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.