Şimdi Ara

AVEA 3G JET MODEM ALDIM 4GB LİMİT BİR HAFTADA DOLDU. Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 GB Limitli kampanyasından jet modem aldım. Hiç download yapmadığım halde bugün bir msj geldi ve limitinizin %80 i dolduğunu belirtiyor. Müşteri hizmetlerini aradım yardım edemiyorlarmış yarın arayacakmışım....o da ayrıca ilginç.

İnternette yaptığım araştırmada ilk faturası 5000 tl gelen olduğunu görünce işkillendim açıkçası
    Bilgisayar konusunda derin bilgim yok:
    3g kullanan bunun bir ayarı falan varsa bilenvarmı yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu konuda ne yapabilirim

• fatura stop olması lazım 99 tl
  • Kesin fatura stop varmı biliyormusunuz. İnternette 3000 4000 tl fatura geldi diyenler var.
  • aveanin sitesine bakın detaylarına. Taahhütnameye vs bakın
  • kampanya detaylarında 99 tlden fazla fatura edilmez yazıyor.Fatura stop tabir edilen uygulama bu galiba biraz rahatladım ama sadece 4 günde internette gezinti ile 3 gb dolmuş gözüküyor ilginç.

not. Avea müşteri hizmetlerini en derin duygularla kınıyorum...
  • sonuç?
  • bende aynı tarifedeyim sanırım. ilk fatura 34 geldi. bi sürprizle karşılaşmamak için hergun mesaj çekiyorum kota bilgisi için.200 mb kala bırakıyorum ne olur ne olmaz daha sonra vadofone cepnete devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu ben on ödemeli hatla yasadım 3g şebekesinin çekmediği bir yerde kardesim 4gb kotayı bir haftada bitirmiş download yapan biri değil sadece Facebook twitter bakıyor aradım musteri hizmetlerini kota bitmiş dediler ben mümkün olamiyacagini söyledim çünkü speed testten baktım max 8kb çekiyor 7/24 açık kalsa bile kota bir hafta bitmiyor
  • arka planda bilgisayarın güncelleştirilmesi çalışmıştır kota haliyle dolmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

bende aynı tarifedeyim sanırım. ilk fatura 34 geldi. bi sürprizle karşılaşmamak için hergun mesaj çekiyorum kota bilgisi için.200 mb kala bırakıyorum ne olur ne olmaz daha sonra vadofone cepnete devam.

Kota sorgulamayı nasıl yapıyorsunuz?
  • @yu8suf arkadaşa katılıyorum windows yada herhangi bir program güncelleme yapıyor olabilir avea kullanmıyorum ama online işlemlerde varsa ne zaman ne kadar veri kullanılmış bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 6 Eylül 2011; 20:55:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.