Hakam Kanafani, mobil pazarda rekabet yoğunlaşırken satış ve pazarlama harcamalarının da arttığını, Avea'nın zor piyasa koşullarına rağmen abone sayısını ilk çeyrekte 200 bin artırdığını ve geçen yılın aynı dönemine kıyasla FAVÖK seviyesini iki katına çıkardığını bildirdi. Avea'nın gelir büyümesini sürdürdüğünü ve müşteri tabanını 11,8 milyona çıkardığını belirten Kanafani, ana odak noktasının faturalı müşteriler olduğu pazarda, Avea'nın faturalı abone bazını 5 milyona çıkardığını, yüzde 16 büyümeye tekabül eden bu artış ile birlikte, karma kullanıcı başına ortalama gelirin yüzde 7 arttığını kaydetti. Yılın ilk çeyreğinde tanınırlığın artmasıyla uluslararası arenada önemli ödüller kazandıklarını anımsatan Kanafani, şunları kaydetti: "TivibuWeb için IP&TV World Forum ödülünü ve İngiltere'nin en önemli ödüllerinden biri olan Best Business Awards'da En Müşteri Odaklı Şirket ödülünü kazandık. Çok yakın zamanda açtığımız yatırımcı ilişkileri web sitesi ise IR Global Rankings'in Avrupa'nın En İyi Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi ödülünü aldı. Türk Telekom Grubu'nun başarısı yenilikçi ürün ve hizmetler, güçlü ve proaktif satış gücü ve başarılı müşteri ilişkilerini kapsayan geniş bir yelpazeye dayanır. Türk Telekom Grubu yakaladığı büyümeyi 2011 yılının devamında da artırarak sürdürecek güce sahiptir. Müşterilerimize her zaman daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz."
Avea bu sıralar bunu hakediyor. :))
haberi güzelcene okuyordum taa ki telekomun ismini görünce midem bulandı
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi haberi güzelcene okuyordum taa ki telekomun ismini görünce midem bulandı
aynısını tam ben yazacaktım.
düşünüyorum da 30 milyon abonesi olan operatör turkcell değil de avea olsa nasıl olurdu ?