|
Bildirim
Bu milletinin sonunu ac gözlü, doymak bilmeyen fakirin fukarinin halinden anlamayan,bencil, sadece ben diye düşünen yine bu millet getirecektir
|
Upload rezaletine bunca süre müdahale edilmemiş olması çılgınlık. Normalleştirdiler ve kimse bişey demiyor.
|
Herkes üstümüze bir kürek toprak atar oldu. Bu millet nereye kadar nefesini tutacak çok merak ediyorum.
|
4 yılın ardından bu hafta turksattan turknet'e geçtim 12 ay sabit fiyat 280 tl gigabit hızına kablolu bağlantıda 900/930 mbps kablosuzda 300/350 mbps arası hız alıyorum.
Turksat devletimizin kurumu devletin kurumu vatandaşını öpüyor maalesefki. |
16 mbps internet nasıl 500 TL olabiliyor akıl yitirmemek elde değil. Memleketin kuyusunu kazdınız üstüne toprak attığınız yetmedi üstüne çelikten demir döşemeye başladınız. Yazıklar olsun hepinize.
|
Bunu gerçekten inanarak mı yazdın?
|
Oha
|
bu zamlara dur diyecek kimsede yok hayır bide taş çağı internet hızı bari yeni hızlara bu fiyatları cekseniz utanmıyorlarda ak
|
Yuh! Yeni taşındığım yerde sadece Türksat altyapısı müsait, böyle şanssızlık olamaz :/.
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turknetli -- 28 Aralık 2023; 19:54:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin-71 -- 28 Aralık 2023; 21:8:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
herkez sokaga hakkımizi yiyorlar laylaylay laylaylaylay la.Sende lider vasfı var oyum sana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yav he he. Soyguncu zamnet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|