Şimdi Ara

avea arayanıbil ücret iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
8.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimcellden bir arkadaşa da gelmişti geçenlerde bu mesaj. istemeden üye yaptıkları için ücret iadesi yapıyorlar sanmıştım fakat bana gelen mesaj aynen şu şekilde. uzun zamandır arayanıbil servisini kullanıyordum.

" 2,37 tllik arayanıbil iadenizi aveaiçi ses ve sms olarak almak için hediye yazıp 9495e veya hesabınıza iadesi için iade yazıp 9495e 5 aralık'a kadar gönderin."

acaba bu servis artık ücretsiz mi diye baktığımda ise hala ücretli olduğu görünmekte. 2,37 tl benim 3 aylık arayanıbil ücretlendirmem peki ya diğer aylar ?

IADE yazıp 9495e gönderdiğimde avea.com.tr online işlemlere girmemi söyleyen bir msj geldi. online işlemlerde hat işlemlerim> arayanı bil servisi tıklanıldığında altta şu yazıyor:

"Değerli müşterimiz, ArayanıBil iade hakkınızın kaç TL olduğunu öğrenmek ve hesaba iade işleminiz başlatabilmeniz için lütfen "Kontrol Et" butonuna basınız."
    sonrasında ise tc kimlik no giriliyor hat sahibinin , eğer benim gibi iade demişseniz , hat sahibinin ad soyad ve ibanı no isteniyor. İstenilen bilgileri girdiğimde son olarak şu yazdı :

"Değerli müşterimiz, iade talebiniz alındı. Girdiğiniz bilgilerin doğru ve uyumlu olması durumunda hesaba iade işleminiz en geç 60 gün sonra gerçekleşecektir. İşleminizin statüsünü aynı ekrandan sorgulayabilirsiniz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 3 Ekim 2012; 13:48:37 >

• Ben anlamadım bu nedir.Bende öyle düşündüm acaba ücretsiz midir artık diyede?Ben zaten üye değilim ki.İban demişsiniz banka hesabına mı iade yapacaklar yani?
  • banada geldi bu, anlamadığım şey iade için bu kadar zorlanmalarının sebebi?

faturalı için faturadan düş gitsin, sinekten yağ çıkarmanın anlamı yok ki..
  • Bana da geldi aynı mesaj. Netten biraz araştırmayla aşağıdaki yazıyı buldum:

quote:

Az önce Avea’dan bir Mesaj geldi gelen meseja göre ücretli olan arayanbil hizmeti sanıyorumki geçtiğimiz günlerde bir aboneninin açtığı davayı kazanması sebebi ile geçmişe dönük olarak son 3 veya 4 ay itibari ile ücret iadesi yapılmaktadır . Bu sebeple gelen mesaj doğrultusunda hakettiğiniz ücretin iadesini almak isteyenlerin iade yazıp 9495 e sms atmaları akabinde ise gelen mesaj doğrultusunda avea.com.tr den online işlemlere girerek işlemi neticelendirmeleri yeterli olacaktır.
  • aynı mesaj bana da geldi iade yazdım henüz sms cevabı bile gelmedi bana:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutix

Bana da geldi aynı mesaj. Netten biraz araştırmayla aşağıdaki yazıyı buldum:

quote:

Az önce Avea’dan bir Mesaj geldi gelen meseja göre ücretli olan arayanbil hizmeti sanıyorumki geçtiğimiz günlerde bir aboneninin açtığı davayı kazanması sebebi ile geçmişe dönük olarak son 3 veya 4 ay itibari ile ücret iadesi yapılmaktadır . Bu sebeple gelen mesaj doğrultusunda hakettiğiniz ücretin iadesini almak isteyenlerin iade yazıp 9495 e sms atmaları akabinde ise gelen mesaj doğrultusunda avea.com.tr den online işlemlere girerek işlemi neticelendirmeleri yeterli olacaktır.

hımm demek mahkeme kararıymış, Bu durumda DARISI DOSYA MASRAFI ALAN BANKALARA demek lazım. Ama nerdeeee..

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

aynı mesaj bana da geldi iade yazdım henüz sms cevabı bile gelmedi bana:S

Sanıyorum ki mesaj gelmesi gerekmiyor. Online İşlemlere girip hat işlemleri > arayanı bil servisine girerek halledebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar uğraşacağımıza sms alsak daha mantıklı gibi görünüyor ama bu sefer de korkuyorum beni bir sms pakedine üye eder diye. işe bak korkudan hiçbir şey yapmayacağım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye SES ve SMS isteyince ne geliyor? Dalga geçer gibi 10 dakikalık ücretsiz görüşme göndermesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Hediye SES ve SMS isteyince ne geliyor? Dalga geçer gibi 10 dakikalık ücretsiz görüşme göndermesinler.

0.79 TL. İade için Her yöne 1000 dakika vermelerini beklemiyorsun herhalde???

" ArayanıBil iadenizi hattınıza günlük Avea içi sınırsız Ses ve SMS olarak tercih edebilirsiniz. " diyor menüde!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Hediye SES ve SMS isteyince ne geliyor? Dalga geçer gibi 10 dakikalık ücretsiz görüşme göndermesinler.

" ArayanıBil iadenizi hattınıza günlük Avea içi sınırsız Ses ve SMS olarak tercih edebilirsiniz. " diyor menüde!!!

• quote:

Ben hediye istemiştim.100000 sms ve 4333 dakiaka 20 saniye konuşma gönderdiler.Avea içi tabi.Ben saat 16 gibi yapmıştım işlemi.Ertesi gün saat 20 gibi sorguladığımda hediye duruyordu.Bidaha bakmamıştım, silinmiştir diye ama bir kontrol etmekte fayda var.
  • karar emsal oluşturmuyor sanırım çünkü hala arayanıbil aboneliğinden para alıyor avea
  • hem 2,37 tl haber vermeden alıyorlar.hemde 2,37 tl iade yapabilmeleri için 60 gun oyalıyorlar.
    benim gibi bunları dolandıranlar olmasa kim bilir daha ne yapacaklar.
  • quote:

quote:

Boyun uzadı mı şimdi laf soktun diye?
  • Ben de hediye yazıp 9495 e gönderdim.3 gün boyunca kullanılmak şartıyla 72 saat avea içi konuşma ve 100.000 de sms verdiler.

• quote:

quote:

quote:

laf soma ile alakası yok

0.79 TL. karşılığında ne verebilirler ki...........

• quote:

quote:

quote:

quote:

laf soma ile alakası yok

0.79 TL. karşılığında ne verebilirler ki...........

Düzelteyim, 2.37 TL

• Bu ücretin iadesi için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor? Online'dan denedim kimlik numarasını kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Bu ücretin iadesi için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor? Online'dan denedim kimlik numarasını kabul etmiyor.

O zaman hattın başkasının üzerine

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.