Avea nın faturasızlara sınırsız internet paketi neden yokkk
Cevap çok basit.faturalıya geçmeyi teşvik etmek.tamamen vicdani mesele
quote:
Orijinalden alıntı: usta83
Cevap çok basit.faturalıya geçmeyi teşvik etmek.tamamen vicdani mesele
diğer operatörlerde var die biliyorum yeni telefon aldım internet dayandıramıyom bu gidişe değiştiricem hattı
quote:
Orijinalden alıntı: teo26
diğer operatörlerde var die biliyorum yeni telefon aldım internet dayandıramıyom bu gidişe değiştiricem hattı
pttceli dene istersen...
Aveanın faturasıza sınırsız neti var hızda düşmüyor üstelik bedava ama illegal (araştırın arkadaşlar 50 100mb paketlere onca para bayılmayın yazık paranıza)
quote:
Orijinalden alıntı: juske
Aveanın faturasıza sınırsız neti var hızda düşmüyor üstelik bedava ama illegal (araştırın arkadaşlar 50 100mb paketlere onca para bayılmayın yazık paranıza)
dostum öyle bşyi hiç duymadım internettede o kdr araştırdım ama yinede bi bakıyım
pttcell de bi bakıcam
quote:
dostum öyle bşyi hiç duymadım internettede o kdr araştırdım ama yinede bi bakıyım
pttcell de bi bakıcam
Çok az araştırmayla çıkar :)
juskeJ
kullanıcısına yanıt
Pm atar mısınız.
quote:
Pm atsana
Buldum. Sakat bir durum olur mu
quote:
quote:
pttcell de bi bakıcam
Çok az araştırmayla çıkar :)
Alıntıları Göster
hadi ya bn nie bulamıyom
Sakat durum olamaz operatör sistem açığıdır :)
quote:
vodafone da var mı
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
vodafone da var mı
Evet var en güzeli şuan için vodafone
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
vodafone da var mı
Evet var en güzeli şuan için vodafone
nasıl oluyor acaba yalnız hatta tl var benim
Bu tip açıklardan yararlananların tespiti halinde aboneliği iptal ediliyor diye biliyorum Yararlandığınız açıklar yanınıza kar kalıyor o başka
quote:
Orijinalden alıntı: gaggag
Bu tip açıklardan yararlananların tespiti halinde aboneliği iptal ediliyor diye biliyorum Yararlandığınız açıklar yanınıza kar kalıyor o başka
Yok güzel bi yöntemle bağlanırsan ruhları duymaz ayrıca iptal/fesih hakları olmuyor çünkü sistem açık kapatmalılar 102gb oldu 1 ayda sistemde 1mb bile gözükmüyor