Şimdi Ara

avea'dan 6.yıl serefine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveali olmamin 6.yıl serefine avea bugün sebeke içi 1400 dk. heryöne 100 sms ve 100 mb internet hediye etti.10 yildir turkcell hattim var ama bir nanesini gormedim.Dogum gunumde bile hediye gormedim turkcelden.

• bana da bu sabah mesaj gelmiş 5.yılım şerefine 24saat aveaya konuşma heryöne 100sms 100mb intenet şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 22 Nisan 2010; 18:22:52 >
  • banada geldi 6. yılım şerefine :D 24 saat tüm avealılarlar limitsiz konuşma :D 100sms 100mb internet :D:D
  • bende 5 yıldır kullanıyorum bi numara yok daha sms falan kalsın da internet verseler fena olmaz =)
  • 3 yıla yok mu
  • bu uygulama yeni mi başladı bu sene 7.sene ama daha bize hicbirsey gelmedi?
  • benimde 8.sene ama henüz bir şey göremedim:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avantajlı tarifelerinin yanı sıra düzenlediği kampanyalarla da müşterilerine kazandıran Avea, müşterilerine Avealı olma yıl dönümlerinde GSM içerikli hediyelerle kutluyor.

Kampanya kapsamında Avea, 1 gün boyunca geçerli olacak şekilde 4 yıla kadar Avealıolan tüm müşterilerinden kamu faturalı müşterilerine, 100 şebeke içi dakika ile 100 adet her yöne SMS, bireysel faturalı müşterilerine şebeke içi sınırsız konuşma ve her yöne 100 SMS, faturasız hat sahibi müşterilerine şebeke içi sınırsız konuşma ve 5 MB data hediye ediyor.

Avea, en az 5 yıldır Avealı olan müşterilerinden kamu ve bireysel faturalı müşterilerine, 1 gün boyunca şebeke içi sınırsız konuşma ve her yöne 100 SMS, ön ödemeli hat kullanan müşterilerine ise şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 100 SMS ve 100 MB internet kullanımı hediye ediyor.

Müşteri memnuniyetini sağlama konusunda önemli yeniliklere imza attıklarını belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Avea olarak müşteri değerini ve bağlılığını artıracak yeni uygulamaları hayata geçirme ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize Avealı olma günlerinde, Avea müşterisi olma süresine bağlı olarak görüşme süresi, SMS gönderim hakkı ve mobil internet kullanımı hediye ediyoruz. Ayrıca müşterilerimizin doğum günlerinde de kendilerine özel sürprizler yaparak GSM içerikli hediyeler sunuyoruz” dedi.

• bende yazılanı dün bir haber sitesinde görmüştüm.acaba ne zaman hat açılmış diye bakayım dedim.daha önce online işlemlere girince hattın ne zamandan beri aktif olduğunu görmüştüm ama bu sefer girdiğimde bulamadım.bulan gören varsa söyleyebilirmi?
  • turkcell doğumgünlerimde bana 50 kısa mesaj hediye ediyor. birde 10. yıl diye 10 dakika ücretsiz konuşma vermişti eksik olmasın konuşa konuşa bitiremedim :)
  • Kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama AYCELL ilk çıktığından beri aynı hattı kullanıyorum....Lakin böyle bir kampanya mesajı henüz gelmedi.inşallah en kısa zamanda gelir...
  • 5.yıl şerefine 24 saat 100sms her yone 100mb internet de bana gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

Kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama AYCELL ilk çıktığından beri aynı hattı kullanıyorum....Lakin böyle bir kampanya mesajı henüz gelmedi.inşallah en kısa zamanda gelir...

Aycell'in öğretmen hattı ilk çıktığı andan geçtiğimiz Temmuz'a kadar kullandığım faturasız (belki ilk 1 sene faturalı idi) hattıma hiçbir şekilde hediye gelmedi, ne doğum günümde ne de başka zaman.. Gelmesin zaten.. Kusura bakmasın da 10.000 - 3.000 dalaveresinden sonra kaybedilen müşteri memnuniyeti bir daha asla geri gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.