Şimdi Ara

AVEA DAN BEDAVA 1GB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
14
Favori
18.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim faturasız hattım internet paketimde bitti bu kampanyaya katıldım 10 dan sonrada giriyorum bazen gece 12'ye kadar girdigim oluyor 1 GB geçtim bilgiaayarda falan downloand yaptım zaten 1 GB'i geçik hala devam ediyor paket Mesela şuan saat 10'u geçti hala giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 1 Kasım 2013; 10:50:46 >
  • mevcut internet paketi olanlar için tam bir tuzak kampanya olmuş ozaman. 6-10 arasında ekstradan 1gb var diye bol bol kota harca, fakat bunlar normal kotadan gitsin. sonra da kota bitince ay sonuna kadar sadece 6-10 arası internete girebil.
  • he ya zaten herkes boş o vakitlerde internete girecek
  • kampanyaya kayıt oldum, konu sahibine teşekkürler.

kota olayı için M.H. ile görüşen var mı ? önce kendi internet paketimizin kotası doluyorsa bir anlamı yok çünkü
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

sabah 6 10 arası saatleri cami hocaları için heralde

senin gibi gününü uyayarak geçirenlere değil üzgünüz : ) bizler sabah 6 da kalkıyoruz hem de bayağı çok kişiyiz haberin yoksa bil yani
  • bende katıldım haber veren arkadaşa teşekkürler. keşke gece olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

mevcut internet paketi olanlar için tam bir tuzak kampanya olmuş ozaman. 6-10 arasında ekstradan 1gb var diye bol bol kota harca, fakat bunlar normal kotadan gitsin. sonra da kota bitince ay sonuna kadar sadece 6-10 arası internete girebil.

Aynen benim 1gb kota doldu giremiyordum. daha kota yenilenmedi ama şimdi acık giriyorum anlamadım kapatmayı unuttular sanırım yada kiyakmi geçiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

mevcut internet paketi olanlar için tam bir tuzak kampanya olmuş ozaman. 6-10 arasında ekstradan 1gb var diye bol bol kota harca, fakat bunlar normal kotadan gitsin. sonra da kota bitince ay sonuna kadar sadece 6-10 arası internete girebil.

Aynen benim 1gb kota doldu giremiyordum. daha kota yenilenmedi ama şimdi acık giriyorum anlamadım kapatmayı unuttular sanırım yada kiyakmi geçiyorlar.

insafa mı geldiler acaba?

• bugün yenilenmiyor mu kampanya?

• devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

devam ediyor mu?

detaylarda herhangi bir gün sonra kampanya biter diye bir not göremedi 2 gün önce bir hattıma 1gb almıştım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sabah 6-10 arası geçerliyse,bunun sorgulamada belirtilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Mesela benim adıma olan hattan kardeşim kampanyaya katılmış,bedava internet verdi avea dedi. Bende sorguladım, 22.11.2013'e kadar geçerli 1024 mb internet kullanım hakkınız var dedi. Bende" iyi işte,kullanırsın" dedim. Oda pek bilmez bu internet işlerini. Yani ben bu konuyu görmesem,bu ay iyi bi fatura ödeyebilirdik. Bende tuzak olduğunu düşünüyorum. Avea ucuzdur,ama şöyle acemi bi kullanıcı yakaladımı affetmez
  • Bugün ücretsiz olarak yenilendiği mesajı geldi

• Benim paket bugün tekrar ücretsiz yenilenmiş

• Bugün iptal ettim...
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Ben de iptal edicem. 2 kota birbirine girdi ve ayrı ayrı öğrenemiyorum kalanı. Faydadan çok zararı olacak kota aşımı yaparsam...
  • yedek hatlarınıza alın kafanız rahat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

DİKKAT TUZAK VAR

•Abone için kampanyanın aktif olduğu süre boyunca06:00-10:00 saatleri dışındaki kullanımlar ve aylık 1 GB kota bitimi sonrasında 06:00-10:00 saatleri arasındaki kullanımlar abonelerin mevcut tarife ve paketleri üzerinden ücretlendirilecektir

hocam bu nerde geçiyor link verebilir misiniz
  • pek işe yarayacağını sanmıyorum ama yinede teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.