Şimdi Ara

AVEA DAN BEDAVA 1GB (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
14
Favori
18.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bitti benim 1 gb kota galiba 3 aylık süreçte bitti uzatma falan yokmu bunu yahu otomatik devam da etmez dimi faturaya gelmesin bişey
  • KALAN mb ları nasıl kontrol ediyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

KALAN mb ları nasıl kontrol ediyoruz?

KALAN ERKEN yaz 5555 gönder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava sirke baldan tatlıdır yazdım yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sabah metrobüste iyi oluyor nette gezinmek , tabi elini cebine atıp telefonu çıkarmak mümkünse bu aralar baya kalabalık oldu bu şehir

"bu aralar" yazısını gorunce koptum burda. hala daha baglanmaya calısıom.
  • pttcell de geçerlimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

bugün bitti benim 1 gb kota galiba 3 aylık süreçte bitti uzatma falan yokmu bunu yahu otomatik devam da etmez dimi faturaya gelmesin bişey

İptal erken yazip 5555 gondermen lazim

• sağolun arkadaslar ben de attım msj bakalım 1 gb tanımlanacak mı?
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Birşey yapmaya gerek yok diye biliyorum. 3 ay sonunda otomatik sonlanacak.
  • ben bu paketi kullanıyorum ama artık kullanmamada gerek kalmayacak.
    facebookum yoktu, instagram gibi kota canavarınıda hayatımdan çıkarttım, yediğim içtiğim bana kalsın dedim.
    twitter ek bağlantılar hariç zaten aveada bedava, ondada takip ettiklerimi 50ye kadar düşürmeyi başardım, haber maksatlı bakınıyorum.
    daha az telefona bakıyorum, daha az kotam gidiyor, küçük paketlerde hem cebimi hem gözümü yormuyor. Bana esti bir anda böyle yaptım mutluyum.
  • Haber için teşekkürler, kaptım

• pardon ama bu ücretsiz mi?
  • yıkılan paket kullanıyorum, biraz geç olsada bende kaptım
    yazılanları okudum önce tanımlı paketten düştüğünden şikayet edilmiş ama
    6-10 arası kullanımda yıkılan paketten düşmüyor artık, sanırım düzeltmişler.

• Bugün sabah geçtim.Haber veren arkadasa öncelikle teşekkürler.

sabahları serviste işe yarıyor, ilk kez aveanın internetini kullanıyorum, umarım kullandıgım uygulamaların geçici yavaşlıgı falandır ama ben turkcellden sonra aveada ağaç oldum beklemekten. Not: Ankara Çankaya civarında.

Bir haber uygulamasının resim galerisinde (ki zaten herşeyi artık birer cümle ile galeri halinde bilgi aktarıyorlar,sitenin hit alması için) resim geçişlerinde bildigin bekledim,etrafı izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 17 Aralık 2013; 9:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

sağolun arkadaslar ben de attım msj bakalım 1 gb tanımlanacak mı?

dün hemen msj attım , 1 saat içinde tanımlandı. Konudan haberdar eden arkadastan allah razı olsun.
  • Iptal yazmaya gerek yok dimi bitiyor kendiliginden zaten sonlaniyor bi daha 3ay kazanamiyoruz simi deneyen oldumu?

• Beyler bu paketi kullanıyorum fakat şu anda bile bakiyem olmadığı halde internete girebiliyorum bugün bayağı kullandım. Tl yüklediğim zaman bana fatura çıkarabilirler mi? Faturasız kullanıyorum. Online işlemlerde de sadece 9 a kadar olan data ücretlerini gösteriyor bu saatler dışında bir bilgi yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Beyler bu paketi kullanıyorum fakat şu anda bile bakiyem olmadığı halde internete girebiliyorum bugün bayağı kullandım. Tl yüklediğim zaman bana fatura çıkarabilirler mi? Faturasız kullanıyorum. Online işlemlerde de sadece 9 a kadar olan data ücretlerini gösteriyor bu saatler dışında bir bilgi yazmıyor.

hattın faturasız sana nasıl fatura çıkaracak
    onlar uyanana kadar kullan helal hoş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Beyler bu paketi kullanıyorum fakat şu anda bile bakiyem olmadığı halde internete girebiliyorum bugün bayağı kullandım. Tl yüklediğim zaman bana fatura çıkarabilirler mi? Faturasız kullanıyorum. Online işlemlerde de sadece 9 a kadar olan data ücretlerini gösteriyor bu saatler dışında bir bilgi yazmıyor.

hattın faturasız sana nasıl fatura çıkaracak
    onlar uyanana kadar kullan helal hoş olsun

Hocam tl yükleyince kesmesinler?

• paket bittikten sonra dizi film indirmeye yarar anca diğer türlü çöp
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.