Şimdi Ara

AVEA DAN BEDAVA 1GB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
14
Favori
18.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aptalca dien arkadaşlar sabah kalkıp işe gitmiyorlar herhalde ! sabah sabah serviste internet çok kıyak gidiyor bnce
  • Teşekkürler, katıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal internet paketimden kota düsmekte
    5 gundur hediye verdikleri kotadan hic azalma olmadi
    avea hay senin yapacagin işe

• quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

normal internet paketimden kota düsmekte

Normal paketten dusmuyo. Ikisini bir toplayip oyle dusuyo. Ornegin benim 4 gb paketim var. 1 gb da bu. Toplam 5 gb inyernetim var gorunuyo. Fakat 4 u surdan 1 i surdan demiyo.

• Benimde normal pakete ekledi ayrım yapmadı hepsi ortak gidiyor :)

• benimde normal paketten dustu musteri hizmetlerini aradim ramazan paketi boyle degildi bedava diye 600 mb gitti nasil is dedim
    oda sistem bu şekilde oluyor ama memnuniyetsizliginizden dolayi 200 mb gondercem dediler ve gonderdiler.yani paketi olanlar once paketi kullaniyor Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

normal internet paketimden kota düsmekte

Normal paketten dusmuyo. Ikisini bir toplayip oyle dusuyo. Ornegin benim 4 gb paketim var. 1 gb da bu. Toplam 5 gb inyernetim var gorunuyo. Fakat 4 u surdan 1 i surdan demiyo.

her aboneye farklı sekillerde olmus.
    bi kampanya yapiliyo madem ya adam gibi yap yada hic yapma
    benim normal internet paketimden dustukten sonra bu kampanyanin bana hic faydasi yok.

• keske aksam 6-10 olsaydi ben o saatte unideyim zaten beles net var

• Yıkılan Paket abonesiyim katıldım ve onay mesajı geldi . Sorun yok diye gözüküyordu ilk başta ama sonrada sabah Saat 7 ile 9:30 arası kullandım baktımki kendi yıkılan paket hesabımdan 300 MB internet düşmüş. Sonra tabi söv söv bitiremedim..

Yıkılan Paketlileri uyarıyorum arkadaşlar ona göre dikkatli olun
  • Ben geçen gün iptal ettim.

• ark.lar 3 ay boyunca geçerliymis ve 6-10 arası da değil akşam 11'e kadar girilebiliyor!
    ( kardeşimin avea hattına tanimladik ve o da açık unutmuş ve bu saatler dışında kullanmış girebiliyorum dedi.
    Not: hattında tl'de yoktu tl'si olanlar için bi şey diyemeyecegim belki gidebilir riski size kalmış :) )

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bende yıkılan paketim uyarman iyi oldu.Gerçi 1 gb zaten yetiyo bana da neyse
  • Zaten Avea'dan sınırsız internetim vardı 1 ayda 1 GB interneti bile bitiremiyordum denemek için bende ERKEN yazıp 5555'e gönderdim
    ERKEN KALKAR YOL ALIR PAKETİNİZ HATTINIZA TATANIMLANDI SABAH 06:00 - 10:00 SAATLERİ ARASINDA ÜCRETSİZ KULLANABİLECEĞİNİZ 1 GB PAKETİNİZLE İNTERNETİN TADINI ÇIKARIN. yazan bir sms geldi...
    Haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • Arkadaşlar ben cepten internet hiç kullanmadım. Ama 5555'e mesaj atınca tanımlandı dedi ancak giremiyorum. Ayrıca data kullanımına da açtırmak mı gerekiyor? Yoksa başka bir sorun mu vardır?
  • Sabahlari ogrenciler icin iyi bir firsata benziyor

• Mevcut internet paketi olanların sabah 6-10 arasıda olsa kendi paketlerinden düşüyor...Sanırım öncelik ücreti ödenmiş paketin...Kardeşim kullanıyor, sabah 6-10 arası girmiş ama kota hala 1gb görünüyor...
  • peh ya avedan kacicam en kisa zamanda uygun birsey bulabilsek ayak oyunlari yapiyorlar hep

• Utanmasalar once TL'den dusecek, hattinizda para kalmayinca 1 GB'dan baslayacaklar

• radyo dinlerken işe yarar zaten güzel sabah programları 9.30'da bitiyor :D
  • Once kendi paketimizim dusmesi sacma olmus.sasirdim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.