Şimdi Ara

______avea dan mı yoksa vadofone dan mı iphone alıyımm lütfen bi bakın fiyat için sormuyorum ______

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlr avea yada vadonedeniphone alıcm paket fıyatları onemlı deıl bnm ıcın sadce su ınternet hızı hangısınde daha ıyı cekme olayı fln daha kalıtelı ????* bide hangısı daha alırsam güvenılır olur ?

• vodafone.
  • Vodafone daha hızlı diye biliyorum ve sana uyarım olsun vodafone dan alırsan sakın cepnet alma 100 mb a kadar gerçekten çok güzel ama 100 mb tan sonra resmen işkence sadece forumlarda dolaşabilirsin.
  • pekı hangı paketı almamaı önersın? 4x4 full paketı dusnuodum iyi mi o?
  • madem sadece internet için alıyorsun avantajlı pakette alsan-4*4 fullde alsan 1gb kullanım hakkın var sonra hızın edge hızına düşüyor.1gb yetiyorsa yanındaki konuşma-mesaj hakları hakkında hangisi sana yetiyorsa onu al.Ama internet konusunda en iyi verim turkcellde onuda unutma.
  • 3G kapsama alanı konusunda en iyi vodafone ama en iyi hız turkcellde. Siz aveamı vodafonemu diye soruyorsunuz o halde vodafone.:)
  • hmmm anladım fakat bişi sormadan geçemicm avea 4gb ınternet dıoo acaba ondada 1 gb aşma kurlaı gıbı bişi varmıdr.brournda 4 gb yazıodu.turkcelll keske olsa ama hıc kalmamıs bnde mecbır ya vadofone yada aveadn alıcm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea ile birçok yerde telle bile konuşma yapılamıyor. En iyisi turkcell ama bu durumda vodafon al
  • @BARKU
    "avea ile birçok yerde telle bile konuşma yapılamıyor." derken ciddi misiniz yoksa biraz abartı mı var? yada ıphone olduğunda değişen bir durum?

ben nokia ile avea kullanıyorum ve konuşamamak gibi bir problemim olmadı hiç. iphone alacağım ve avea ile kullanacağım bu yüzden soruyorum..
  • Ben Ankarada yaşıyorum, 2 seneden beri avea kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım konuşma konusunda. Avea konusunda anlayamadığım bir önyargı var, çoğu yerden çekmiyor demek için kapsama alanının %20 filan olması lazım aveanın herhalde, bilmiyorum belki şehir farkındandır? 3G konusunda ise kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayme -- 19 Haziran 2011; 15:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buz05

hmmm anladım fakat bişi sormadan geçemicm avea 4gb ınternet dıoo acaba ondada 1 gb aşma kurlaı gıbı bişi varmıdr.brournda 4 gb yazıodu.turkcelll keske olsa ama hıc kalmamıs bnde mecbır ya vadofone yada aveadn alıcm

Evet 4gb'ı aştıgında hızın düşmüyor ama kullandıgın mb başına ücretlendiriliyorsun.
  • vodefone daha ii gibi duruo
  • İzmirde Avea nin çekme problemi bı hayli yüksek o yüzden vodoya geçtim birçok arkadasımda dahil Avea yi asla kimseye önermem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.